28 Eylül 2014 Pazar ABD Reytingleri

Revenge çok vasat başlamış cidden. Sezon açılışı bu kadar kötü olmamalıydı.

Once Upon a Time 0.3 puan daha yükseldi ve 3.7 oldu. (Müthiş rakam) Resurrection 0.3, Revenge 0.1 puan yükseldi...

@Forumdash @-potterhead- @Harunnn60
Once Upon A Time'ın reytinglerine inanamıyorum ya resmen harikalar yaratmış dizi:Z 1,4 reyting yükseldi geçen sezon finalinden, mucize gibi :) böyle devam ederse ABC yöneticileri halay çeksin :F

Brooklyn Nine-Nine fena değil aslında. FOX bundan yararlanmalı, bunu da ben söyleyeyim :F @OzaN
Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü. :( Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir. :))

Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü. :( Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir. :))​
Aa evet, Fox'un da animasyonları iyi gidiyor onlardan bayağı yararlanmalı. Bence bu sezon bu çizgide gider Brooklyn Nine-Nine.

Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü. :( Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir. :))
Aa evet, Fox'un da animasyonları iyi gidiyor onlardan bayağı yararlanmalı. Bence bu sezon bu çizgide gider Brooklyn Nine-Nine.
Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına. :)

Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına. :)
O da iyi gider büyük ihtimal :) Mulaney mi?

Evet, ben pek umutlu değilim eleştirileri pek parlak değil. :(
Fragmanı da öyle :A Yine de günün etkisiyle 1,5+ gider bence.

1.5+ alsın bir zahmet ama o da pek parlak sayılmaz yani. :D
Fox umduğunu değil bulduğunu yer :F