28 Eylül 2014 Pazar ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

ABD'de oldukça hareketli geçen Pazar gününün reytingleri belli oldu.

Yeni sezona Frozen temasıyla başlayan Once Upon a Time, bunun etkisini inanılmaz büyük oranda gördü. Dizi, 3.7 reyting alarak dizilerinden yana bu hafta yüzü son derece gülen ABC'yi sevendiren yapımlar arasına dahil oldu. Dizinin geçen sezon açılışının 2.6 reyting ve geçen sezon finalinin 2.3 reyting aldığını belirtelim.

Sekiz bölümlük ilk sezonunun ardından ikinci sezonu açan Resurrection, ortalama sonuçlar aldı. 2.5 reyting alan dizi geçen sezon finaline göre 0.4 puan yükseliş göstererek sezona epey iyi başladı.

ABC'yi üzen yapım ise Revenge oldu. Son sezonlarında düşüş yaşayan dizi 1.5 reyting alarak geçen sezonki açılış rakamı olan 2.3'ün oldukça gerisinde kaldı. Görünen o ki Revenge 4. sezonuyla ekran macerasını tamamlama yolunda ilerleyecek...

Fox'un yeni animasyon-komedi kuşağı da sezonu açtı. Her ne kadar Bob's Burgers ve Mulaney gelecek hafta kuşağa dahil olacak olsalar da The Simpsons, Brooklyn Nine-Nine ve Family Guy sezonu açtı.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan The Simpsons 26. sezonunun açılışıyla öncesinde yayınlanan maçın da önemli orandaki etkisiyle 3.9 reyting almayı başardı.

Geçen sezonun en başarılı yeni komedileri arasında gösterilen ve en iyi komedi dizisi dahil iki Altın Küre ödülü kazanan Brooklyn Nine-Nine, yeni gününde her ne kadar animasyonların epey gerisinde kalsa da iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Geçen sezon finalinde 1.3 reyting alan dizi, sezon açılışıyla bu rakamı ikiye katlayıp 2.6 reyting aldı.

Ve günün en çok izlenen dizisi beklendiği gibi Family Guy'ın özel 13. sezon açılışı oldu. The Simpsons ile Family Guy'ın birleştiği bir saatlik özel bölüm 4.5 reyting almayı başardı.

Günün kaybeden kanalı ise CBS oldu. Madam Secretary ikinci bölümüyle 1.4 reytinge düştü, CSI 15. sezon açılışıyla yayın tarihinin en düşük rakamlarını aldı.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating/ShareToplam İzleyici
07:00FOXNFL Football (Various Games) - Canlı9.0/3425.82
ABCOnce Upon A Time - Özel Klipler1.6/55.49
CBS60 Minutes1.1/49.68
07:30NBCFootball Night in America Part 2 - Canlı1.2/43.83
08:00NBCFootball Night in America Part 3 - Canlı4.6/1413.01
FOXThe Simpsons - 26. Sezon Açılışı3.9/118.53
ABCOnce Upon A Time - 4. Sezon Açılışı3.7/1110.2
CBSMadam Secretary1.4/412.72
08:30NBCSunday Night Football (Saints/Cowboys) - Canlı (8:30-11PM)8.7/2522.68
FOXBrooklyn Nine-Nine - 2. Sezon Açılışı2.6/75.46
09:00FOXFamily Guy - 13. Sezon Açılışı4.5/128.45
ABCResurrection - 2. Sezon Açılışı2.5/78.38
CBSThe Good Wife1.3/411.09
10:00ABCRevenge - 4. Sezon Açılışı1.5/55.71
CBSCSI - 15. Sezon Açılışı1.3/49.36

Son düzenleme:
Once Upon A Time ne döktürmüş ama dimi @OzaN

Revenge'in bu sezon final sezonu mu olacak? Reytingler iç açıcı değil.
Madam Secretary de yanlış bir projeydi zaten, geçmiş olsun

[HASHTAG]#OUaT[/HASHTAG] süper süper süper
Bölümü hala izlemedim ama aklıma s.finali geldikçe heycanım artıyor. Regina'mı görmek yeter bile

Revenge iyice çökmüş
@xemrexxx 'e demiştim keşke bitseydi bu sezon
Umarım 12-13 bölüm olur 4.sezonuda bir diziyi daha yarıda bırakmiş olmam(çıkarırırm aradan ara sezonlarda
)

Fox'un yüzü bu sene heralde pazar günüyle yüzü gülecek gibi
Good Wife 1.3 reytingle Emmy'e oynuyor Revenge 1.4'e hiçbişey yapamıyor
1.3 reyting nasıl 11 milyon izlyeici olur hala hesaplayamıyorum
Aklıma da yatmıyor

Once Upon A Time ne döktürmüş ama dimi @OzaN

Revenge'in bu sezon final sezonu mu olacak? Reytingler iç açıcı değil.
Madam Secretary de yanlış bir projeydi zaten, geçmiş olsun
Öyle, reytingleri harika.

Revenge bence final sezonu olur. Normalde geçen sene de bitebilirdi ama ABD'de kolay kolay üçüncü sezonda bitirmiyorlar dizileri. Ya bir veya ikide kalıyor ya da dördü beşi buluyor. DVD satışları, yayın hakkı satışları vs için.

Madam Secretary eleştirel anlamda fena yorumlar almadı aslında. Reytingleri bu düzeyde devam ederse şansı hiç yok sayılmaz.

50+ izliyor herhalde. Bir de toplam izleyicide kaydedip izleyenler dahil oluyor sanırım ama emin değilim bu konuda.

Fox'un her Pazar'ı böyle olmaz. Maç her zaman yok sanırım.

<hmmm ben o toplamı 50+'yı da kattıklarını hiç düşünmemiştim
18-49'un toplam izleyicisi olarak düşünmüştüm. Neden 18-49'u reyting olarak verip toplamda tüm kategorilerin reytingleri verilsin

Fox'un animasyonları yine de iyi izleniyor (takip etmiyorum gerçi) Simps 30.sezonda jubilesini yapsin bi zahmet
Eski dizilerde bile hala simps izliyorlar

Revenge nin son sezonu , dizi başlamadan 4 Sezon olarak planlanmıştı
))

Dediğimden dolayı olabilir işte. Kaydedip izleyenleri reyting ve share olarak göstermek çok mantıksız. Sayı olarak ekliyorlardır.

Hep olsun bence The Simpsons, nesilden nesile.
Zaten bağlanmak gerekmiyor rastgele bir bölüm açtığında aynı zevki alabiliyorsun.

Revenge nin son sezonu , dizi başlamadan 4 Sezon olarak planlanmıştı
))
Öyle bir açıklama var mı bilmiyorum ama resmi olarak 4. sezonu final sezonu olarak duyurulmadı. Yani her şey olabilir.

Bir yerde vardı da unuttum ama bu sene kesin bitiyor dizi
Hatta @xemrexxx benimle aynı düşüncede

Bu arada yorum konusu açılacak mı ?

Once Upon A Time'a başlamak artık farz oldu.
Cuma günü dizim yok sanırım o güne yerleştirebilirim.

Bir yerde vardı da unuttum ama bu sene kesin bitiyor dizi
Hatta @xemrexxx benimle aynı düşüncede

Bu arada yorum konusu açılacak mı ?
Sana kalsa Resurrection tek sezonluk mini diziydi.

Kesin olmadığı kesin diyorum ben de ama büyük ihtimal bitecek çünkü reytingleri kötü. Final yapacak diziler daha önceden duyuruluyor mutlaka final sezonu diye.

Konusu açıldı bile.

o şeyde yanlışlık yaptım iyice araştırmam lazımdı

Konu için Sağol
)))

OUaT müstakbel dizim iyi oranlar almasına sevindim
Resurrection dan erken final falan gelmez inşallah