WesTxCoasT
Favori Üye
Attiği tweeti ne kadar süslü cümlelerle bezemiş"Türkiyenin her yerinden her eğitim seviyesinden seçilen 3000 haneden alınan verilerle son teknolojiyle yapılmaktadır. " oda bizim gibi SBT'ten totali takip ediyor dğerlerini kafadan atıyor maksat follower toplamak.SBT bilmıyor mu kendisi de AB 'y açıklamayı o üstüne vazifeymiş gibi yazıyor yok su kadar yok bu kadar.SBT'ye tweet atsam onu spamlar kesin.
aynen vedayı 4 e katlayınca rakip kalmadı öbgzk yi perşembeye almalılar bizim özetle kapışır
Takas dizilerin asıl reytingleri 2-3 bölüm sonra oturur rayına. Kayıp Şehir ik bölüm normal izlenmişti. İkinci bölüm özetsiz 21.30'da bitti. Yine de harika gitti. Şimdi boşluktan izleniyor diyorsunuz. Eğer Yalan Dünyanın reytinglerini devam ettirse ok derdim. Ama bu Yalan Dünyadan iyi gidiyor. Demekki millet tv'yi açıp seyrediyor. Sevmediğin bir diziyi uykun gele gele seyredermiain?
İşler Güçler desen tamam diyeceğim, Kim Milyoner Olmak İster desen tamam diyeceğim. Çünki, bu yapımlar kendilerinden önce olanlar yüzündrn izleniyor ve zamanla düşüyor. Ama Kayıp Şehir zamanla yükseliyor. Anlata bildim mi?
Bu ara kötü gelir çünki, çok reklam oldu
Oda roportaj yaptiği kişileri poh pohluyor yaa.Rating Kurdundan sonra bir sürü hesap açıldı en kalitelisi dedikoducu çocuk
O zaman bu dediğini Huzur Sokaği içinde de? oda Kayıp Şehir gibi reklam vermedi etmedi gittikçe reytingi artti.Neden sabahtan beridir Huzur Sokağıda reklam versede Yalan Dunya artsa diyip kendini yordun? Savundugun mantık burda da geçerli o zaman.
Kalpler bir aynı anda ayar
kvp'de dun alev alev'in reklami cok yapildi mi
Rating Kurdundan sonra bir sürü hesap açıldı en kalitelisi dedikoducu çocuk
Bi yarım saatte devam etse Huzur Koçanını geçerdi Kayıp Şehir
kvp'de dun alev alev'in reklami cok yapildi mi
aynen aga şubat fenaydı yine