28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

sen pt 2 koymuşsun dur bende ekliyeyim

Revan starda 50 tane diziyi toplamışsın

BBEB ile alıyor zaten

Ayrıca ben tıpkı Yalan Dünya gibi Umutsuz Ev Kadınlarından da yükseliş bekliyorum. Seyirci özlemiştir diziyi

Umutsuz Ev Kadinlari'nin yayin tarihi de sürekli erteleniyor maalesef.. Sanki Kanal D diziden kurtulmak istiyor.. Ama bu sezon dizinin son sezonu olabilir.. Son dönemde reytingleri düsmüstü..

Sadece Pt 1 hesaplıyorum ben pt 2 değişebiliyor

Arkadaşlar tartışma anlamsız. Tablo gelsin kesin sonucu görelim bizde değil mi? Atv`nin en güçlü topu Vadi ve Huzur Sokağı bu bir gerçek. Diğerleri çok zayıf. Ama Kanal D`nin güçlü topları ÖBGZK, Yalan Dünya, Veda. Bakın Kanal D`nin güçlü toplarını karşılaştıralım. Hadi ÖBGZK ile Huzur Sokağını aynı tutalım. Vadi güçlü topu atv`nin. Ama diğer dizilere bakarsak atv`ninki hepsi fiyasko, Ama Kanal D`de 4 reyting hepsi ortalama

Yine söylüyorum tablo gelsin bakarız

Kanal d pztsi 5 salı 7-8 çarşamba 4-5 perşembe 3 cuma 4 cumartesi pazar 4-5

Umutsuz Ev Kadinlari'nin yayin tarihi de sürekli erteleniyor maalesef.. Sanki Kanal D diziden kurtulmak istiyor.. Ama bu sezon dizinin son sezonu olabilir.. Son dönemde reytingleri düsmüstü..
Ertelendiği yok. Kanal D hiçbir zaman tarih açıklamadı ki ertelensin

Star bence pazartesi 5 salı 3 ama maç dopingi var ayda 2 maç çarşamba 11 perşembe 3.5 cuma 4.5 cumartesi 6 pazar 6 39 Starda biraz fazla koydum stara ama maçlar var Starda

Revan veda 3 le güçlü top oluyosa krem süper güç 4 alıyo

Kanal d pztsi 5 salı 7-8 çarşamba 4-5 perşembe 3 cuma 4 cumartesi pazar 4-5
Allahnın seversen Salı 7ye ne zaman düştü. Veda ilk bölümüyle 3 aldı. Yükselmesi kesin. Ben Bile son yaza şans verdim. Kayıp Şehir de yükselecek dedim inanmadınız. Şimdiki haline baksanıza. Cuma 4 değil 5

Ayrıca çok güzel de topluyorsunuz kendinize göre. Reyting sabit değildir. Bir hafta yükselen dizi diğer hafta çakılabilir

- - - Ekleme - - -

Revan veda 3 le güçlü top oluyosa krem süper güç 4 alıyo
Takas ilk bölümüyle Krem bile 3 almıştı

savcı esrayı kim öldürdü katil kim???

star web sitasinde yarışma var sanırım..
)

Total çok yakın ama survivor başlayınca iki gruptada rahat 1 olur Star