28 Ekim 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
https://twitter.com/x/status/1443112577375027201
Her yerde 0'ı ben almadım AB'de az kalsın listeye giremeyecekmiş varoş kraliçeyle.
Yalnız bir ay öncenin reytingiyle günümüz reytingine bakarsan tüm yapımlar yükselmiş? Esra Erol 5.20'den 6.20'ye çıkmış, Kadir 1.09'dan 1.63'e çıkmış, Zuhal Topal 0.90'dan 1.50'ye, Umudun Olsun 0.99'dan 1.60'a çıkmış. Hepsi düşükmüş, şu an yükselmiş. Gündüz kuşağı oranları anca toparlanıyor. Kıyaslama genel yapılmalı.

Senin bahsettiğin yükselmelerin arasında bak minik farklar var ama buradaki fark tam olarak 1 reyting.

Reactions: Yiğitt
Kadir'in farkının 2 katı az görmemek lazım.
Tam tersi senin Kanal D fanlığın objektifliğinin önüne geçmiş Nil Karaibrahimgil gibi konuşuyorsun.
Ben reytinglerle, kanıtlarla konuşuyorum sen anti Demet düşüncenle konuşuyorsun. Bir de geçmiş en düşük reytingini bulup getirmişsin, bu bile her şeyi özetliyor.

Reactions: slhttnmtl
Çukurova da tıpkı Yasak Elma gibi düşman çatlatmaya devam ediyor.
Bitecek diyenlere kapaq olsun.

Ben reytinglerle, kanıtlarla konuşuyorum sen anti Demet düşüncenle konuşuyorsun. Bir de geçmiş en düşük reytingini bulup getirmişsin, bu bile her şeyi özetliyor.
Kanıtlarla konuşan benim, Twitter'a yazdım baktım hepsi düşüktü ama en düşüğü buydu ve Demet Akalın zamanlarından kalma.
Olayı çevirdin şuan.

Reactions: Yiğitt
Kanıtlarla konuşan benim, Twitter'a yazdım baktım hepsi düşüktü ama en düşüğü buydu ve Demet Akalın zamanlarından kalma.
Olayı çevirdin şuan.
Demet Akalın ile küllerinden doğdu, geçen sezona kıyasla daha iyi oranları. Epey iyi oranlar da aldı onunla, şimdi de maşallah iyi oranları var. Her şey ortada canım, yeni sezon geliyor inşallah.

Demet Akalın ile küllerinden doğdu, geçen sezona kıyasla daha iyi oranları. Epey iyi oranlar da aldı onunla, şimdi de maşallah iyi oranları var. Her şey ortada canım, yeni sezon geliyor inşallah.
Aman süründürdükleri kadar süründürürler, bu arada Fatih Ürek > Seda Sayan'dır sıralama.

Yoo bekliyorum ben de
Yok ben benim kadar dedim yoksa forumdan bekleyenler de var.

Aman süründürdükleri kadar süründürürler, bu arada Fatih Ürek > Seda Sayan'dır sıralama.

Yok ben benim kadar dedim yoksa forumdan bekleyenler de var.
Bu reytinglerle daha kaç sezon gider maşallahı var çok iyi, tebrikler Gelinim Mutfakta ve Kanal D ailesine.

Barbaroslar tamamen bir hayal kırıklığı, bu diziden izlemeyenlerin bile beklentileri çok yüksekti ilk tanıtımlar efsaneydi ama zayıf başladı ve seyirci hemen kaçtı umarım toparlanır ve en azından 1 sezon izleyebiliriz.

Çukurova AB'de 4 alabilse sezon sonuna kadar sorunsuz bir şekilde gider, bir de EDHO sorunu yüzünden kanal dizileri o kadar kolay bitirmeyecek.

Camdaki Kız geçen sezon aldığı reytingleri alıyor demek ki seyirciyi kaybetmemiş Sadakatsiz'in düşüşü diziyi Kanal D'nin en iyi dizisi yaptı.

Esra ve Müge yine efsane reytinglerle yoluna devam ediyorlar diğer programlar genel anlamda yükselse bile yine bu ikili çok büyük bir fark atıyor.

Çukurova için AB bu oranda da olsa sorunsuz gider. Kanal totaline bakıyor dizinin. 7 almış neredeyse o sebeple bitmez sezon sonuna kadar.

'El Kızı'nın tekrarı çok iyi sonuç almış, gerçi hafta boyu yayınlanan tekrarları da çok iyi gitmişti. Bu hafta +6 oranını görmesi sürpriz olmayacak, FOX'un bu sezon tutan ilk dizisi diyebiliriz şimdiden.