Genele bakarsan tüm diziler düşüşte.Genel olarak düşüşte ama.
Genele bakarsan tüm diziler düşüşte.Genel olarak düşüşte ama.
sen vadine sahip çık bak 5 reklam kuşağı va rpara kazandıramıyor demek kiKaderimin Yazıldığı Gün Küçük Ağa`dan zirveyi almış.Dizi tuttu diyebiliriz
Küçük Ağa düşüşe devam ediyor.Ocak ayında final yaparsözde yeni sezonda düşmeyecekti @xemrexxx
Kaçak kötü gitmiş
Kanal d nin en çok izlenen yapımı hem ab de 7 reyting az mısen vadine sahip çık bak 5 reklam kuşağı va rpara kazandıramıyor demek kineco giderse @Çiğdem- ve @destere ile ağlarsın
kyg tutmuş meryemin dizisi için olumlu gelişme her ne ka bu dizi totoş olsa da@Forumdash
eyvah eyvah beklediğim gibi
kaçak ve emnaet yolun sonuna geliyi
demek ki kanal d için yeterli değil ki 5 kuşak reklam verdiKanal d nin en çok izlenen yapımı hem ab de 7 reyting az mı
Belkide daha fazla para kazanmak için vermişlerdirdemek ki kanal d için yeterli değil ki 5 kuşak reklam verdi
hiç sanmıyorumBelkide daha fazla para kazanmak için vermişlerdir
eminim panpa bak maç gelince nasıl kaçırdı vadiyi kanal dEmin olmamak lazım
Ondan önce maçlarla çakıştık ve maçları geçtik kanal d bu sefer reytinglerin az birşey düşmesini istememişlerdireminim panpa bak maç gelince nasıl kaçırdı vadiyi kanal d
reyting düşştükçe reklam kaçiyi panpaOndan önce maçlarla çakıştık ve maçları geçtik kanal d bu sefer reytinglerin az birşey düşmesini istememişlerdir
hepsi boykotçu Edison partisi hayranlarından dolayıKüçük Ağa bu sezon çok zorlanıyor. Hem kendisi hemde kanallar çok güçlü rakiplerle diziyi alt etmeye çlışıyor ve Tüm gruplarda zirveyi kaybettirdiler sonunda.
Kaderimin yazıldığı gün yükselmiş tüm gruplarda ve Totalde artık zirveye yerleşti. başarısı bununla sınırlı kalmaz gibi.
O Ses Türkiye Totalde baya can çekişiyor ama Abc1'de zirve şansı varç
Eyvah Eyvah 3 TV'de ilk kez yayınlandığı için çok başarılı gitmiş. Hiç affetmemiş ve Ab ile Abc'de zirveyi akpmış. Tebrikler.
Emanet'e Pazartesi için şans diliyorum.
Kaçak bu kadar güçlü rakip arasında ezilmiş.
Güçlüyüz panpa güçlü olmasaydık maçları geçmezdikreyting düşştükçe reklam kaçiyi panpa
demek ki artık maçlarla çarpışacak ka güçlü değilsiniz
Dizi final yapmayacak yalnız Pazartesi günleri devam edecek.KYG guzel bir yukselis yakalamis ve zirveyi almis, tebrikler diziye.
Kucuk Aga bu hafta Total'de ve Abc'de yukselmis.
O Ses'te cok iyi ratingler almis, sevindim.
Emanet bu reytingleri haketmiyor, umarim finalini 4+ ile yapar.
önceden yarı yarıya geçiyordunuz artık mutlaka bir grupta geçiliyonuzGüçlüyüz panpa güçlü olmasaydık maçları geçmezdik
Ben final yapacak saniyodum.Dizi final yapmayacak yalnız Pazartesi günleri devam edecek.
Yok Pazartesi'ye alınmış dizi bir süre denenir orada yine yükselmezse biter gibi.Ben final yapacak saniyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?