28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Bilmem Eşim Bilir izledim ve muhteşemdi yine bu arada galiba endgame demişti 4ü geçemez abde , sonra ben demiştim rahat geçer Halukta görücez demişti ve gördük , bu arada BBEB yine 40 dakikadan fazla reklam verdi tıpkı akşamki gigi ama baya yükselmiş.

Yorumum;
YST galiba bundan sonra özet ve yeni bölüm ayıracak hile yapmayacak , ama buna rağmen yükselip totalde 7,54 reyting özetide 6,33 reytingle ilk 2yi kapatmışlar , abde 6,67 reytingle iyi gitmiş.
BBEB oranlarını yükseltip totalde 6,11 reyting , abde 6,30 reyting alarak çok iyi gitmiş.
Harem totalde 9.sırada , abde ise daha kötü giderek 13.sırada yer aldı.
HDE totalde 10.sırada , zayıf olduğu abde ise Haremi geride bırakarak yine 10.sırada yer aldı.
Farklı Desenler totalde 13.sırada , abde 25.sırada yer aldı.

Acun, reklam bile veremeyen korkak BBEB'e çelmeyi takmış.

Bakalım Karadayı bu akşam reklam verebilecek mi(?)

MUhteşem Yüzyıl, Acun gösterildiyse normal.

Star Ana Haber mükemmel gitmiş.

Star Ana Haber mükemmel gitmiş.

40 yılın başı İyi gitmiş..
FOX haber ise her gün çok İyi

- - - Ekleme - - -

Fox'un Harem dizisi totalde 2.78 ve 8 SHR'le 9. sırada. AB'deyse Harem'in özeti yeni bölümünü geçmiş. Özet 2.2 ratingle 11 , yeni bölüm 12.

Pazartesi reyting konusu niye açılmadı ya

Pazartesi reyting konusu niye açılmadı ya halen dahaa

pazar gününü yora yora bi hal olduk pazartesi sayfası açılsada orda biraz yorumlaşsak
)

Tam bi gün ffdeyiz o gün konu açılmaz

Ben Bilmem Esim Bilir basarili gitmis. Tebrik ederim

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Esim Bilir basarili gitmis. Tebrik ederim

Ben Bilmem Esim Bilir , Kanal D'yi çok iyi yerlere taşımaya devam ediyor!

pazartesi retinglerine geçelim sanırım bugün pazartesiye ayrı sayfa açılmıyor bunu ortak sayfa yaparız ben karadayıyı destekliyorum siz kimi destekliyorsunuz arkadaşlar

pazartesi retinglerine geçelim sanırım bugün pazartesiye ayrı sayfa açılmıyor bunu ortak sayfa yaparız ben karadayıyı destekliyorum siz kimi destekliyorsunuz arkadaşlar

Yer Gök Aşk umarım Iyı gıder

- - - Ekleme - - -

17:00 - 18:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.02 , 2) STAR: 3.65 , 3) ATV: 2.75

16:00 - 17:00 ortalama
<S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) FOX: 3.79 , 2) KANALD: 2.56 , 3) ATV: 1.84

</EM>