28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22.45 - 23.00 arası

Acun 3, BBEB 7 gelecek...

ne sıkıcı bir gündü nihayet bitti hayatta bitti macunda bbeb ıvırzıvırıda .. pazar günlerine krem lazım başka türlü çekilmiyor..

şu hayatın hapishane sahneleri 25 dakika sürüyor normal görüşmeler sanırım 10 dakikadır ceza evinde .. insanı felç eden b,r sohbet ilerliyor senaryoyu yazanın ebesi ölsün
))

Dizi olarak Harem gayet iyi gidiyor.Hayat Devam Ediyor bir türlü yükselişe geçememiş şansı da bugün için zor zaten.Acun ve BBEB orta karar devam ediyorlar.

22.45 - 23.00 arası

Acun 3, BBEB 7 gelecek...

Acum reklamda 5'e düşüyor genelde, 3'e düştüğünü pek hatırlamıyorum pazarları. Acun reklamda çok zorlanmıyor ama daha sık girerse sorun olur tabi, bu düzen iyi...

HDE çok geç bitmiş, Krem bugün iyi reyting alabilir, rakibi yok sanırım...

23:00 - 23:15 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 7.46 , 2) KANALD: 6.69 , 3) FOX: 3.92 , 4) ATV: 2.75 , 5) STV: 1.51

FOX süper , reklamdı

Emir'in Yolu tekrar bölümüyle çok iyi oranlar alabileceğini düşünmüyorum ama umarım iyi gider yine de

Emir'in Yolu tekrar bölümüyle çok iyi oranlar alabileceğini düşünmüyorum ama umarım iyi gider yine de

emirin yeni bölümü 2 reyting alıyor tekrarı kaç alacakki bu saatten sonra
)

emire hayran 15 yaş altı genç kız kitleside uyumuştur bu saatte
)

Kaçıranlar izler. Ben bile 2 gün önce izlemiştim şimdi yine izliyorum, ama o kadar güzel yapmışlar ki yeni konsepti sevdim.