cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,335
- Puanı
- 1,060
Yaparsa 2 ye düşer netGeçen sene fiyaskoysu;kendiside kabul etti...Yeni sezonda aynı hatayı yapmaz...
Yaparsa 2 ye düşer netGeçen sene fiyaskoysu;kendiside kabul etti...Yeni sezonda aynı hatayı yapmaz...
İlk haftalar 6 7 alır tabii o kadarŞubata kısmetse yazışırız
Vallahi çağıracakları; oyunları ve doğru kurgu ile işler değişebilir 😛 😉 Sanki babamın yarışması amma savunma gereği duydum Başlasında bakarız artıkİlk haftalar 6 7 alır tabii o kadar
Çok iyi kapattı 2019 u Karadeniz umarım 2020 de fırtına esmeye devam eder @Aserat @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @ForumdashTOTAL'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11 reytinge dayanarak zirvede yer alırken AB'de MasterChef Türkiye zirvede yer aldı. Reytingler ilk mesaja eklendi...
@Çiğdem @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @ozgur2113 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @RevaN @serhatt @Emre Ozansoy @haluk792 @HachiKo @Polat Şaşmaz @Dosi @Forumdash @Turkuazz @Silinmiş Üye @ozmoturk @offensive @soo @12.Adam @ömer karataş @sherifbasha100 @The_Erinch @Gizmen @emrecnn @alperuz @Atlass @anniegrant @Nikos litas
Sonunda kurtulduk saçmalıktanÇok iyi kapattı 2019 u Karadeniz umarım 2020 de fırtına esmeye devam eder @Aserat @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Tatlı Yalanımda mutlu sonla bitti en azından
İzlesen severdin senlikti aslındaSonunda kurtulduk saçmalıktan
hiçte benlik değildiİzlesen severdin senlikti aslında
Doğru cıvık cıvık aşk dizisi değildihiçte benlik değildi
Ayol leş gibi aşk dizisiydi beDoğru cıvık cıvık aşk dizisi değildi
Çocuk dramıydıAyol leş gibi aşk dizisiydi be
Yarışma baştan aşağı kurgu doğru dedin çok 😉Vallahi çağıracakları; oyunları ve doğru kurgu ile işler değişebilir 😛 😉 Sanki babamın yarışması amma savunma gereği duydum Başlasında bakarız artık
Karadeniz halkını doğru anlatan bir dizi sonunda ablacım. Bizi hep kavgacı, cebimizde silah var diye anlatıyorlar.Çok iyi kapattı 2019 u Karadeniz umarım 2020 de fırtına esmeye devam eder @Aserat @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Tatlı Yalanımda mutlu sonla bitti en azından
Atv de olan zaten rezil olup bitti Siz efsane şekilde unutulmucaksınız çevremiz izliyor bu diziyi ben bakmıyorum ama babamlarda izliyorKaradeniz halkını doğru anlatan bir dizi sonunda ablacım. Bizi hep kavgacı, cebimizde silah var diye anlatıyorlar.