28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Dila bence iyi gidiyor ama ben senaryonun çok iyi oldugunu söyleyemem sıkıyor heleki Dila ile Rıza arasındaki diyaloglar falan.

dila hanım yine çok iyi gitmiş , dizi totalde 7.27 reyting alarak muhteşem abde 5.11 reytingle çok iyi durumda , show tv ortalarda yok en fazla reytingi ana haber almış 2.64 , adını feriha koydumum tekrarı ise totalde 1.05 abde 0.75 reyting almış

Hs gitgide düşüyo abde bi toparlayamadıya kmoi abde oran olarak çok çok iyi gitmesede zirveyi alarak büyük başarı elde etmiş dila hanım totalde harika gitmiş

Total grubuna güçlü bir rakip gelmediği sürece Arka Sokaklar'ın zirveden kopacağını düşünmüyorum.Ab grubu da inişli çıkışlı her an herhangi bir yapım zirveyi alabilecek gibi görünüyor dolayısıyla en heyecanlı yer ab gibi görünüyor şuanda.Arka Sokaklar totalde gerçekten çok iyi reyting almış helal olsun.

Behzat Ç SKG izledim sinemada da izledim ama kendini Tv'de de izletti çok iyiydi bence.

Dila, Huzur'u nakavt etmiş. 😀d😀d

2 DILA HANIM STAR TV 28.12.2012 20:54:18 22:57:18 7,27 17,46

Müthiş gitmiş! 7 reytingi de gördü. :) 2 haftadır izlemiyorum diziyi ama fragmanlarından gördüğüm kadarıyla aksiyon gelmiş galiba.

A/b grubu cuma günü dizi izlememiş galiba. :D 3 yapım da 5'lerde almış. :D

Harem pazara geri dönsün. Zaten berbat bir dizi, cuma günü reytinleri de düştü. Pazar günü 4-5 reytingi görüyordu en azından...

Dila, Huzur'u nakavt etmiş. 😀d😀d

2 DILA HANIM STAR TV 28.12.2012 20:54:18 22:57:18 7,27 17,46

Müthiş gitmiş! 7 reytingi de gördü. :) 2 haftadır izlemiyorum diziyi ama fragmanlarından gördüğüm kadarıyla aksiyon gelmiş galiba.

A/b grubu cuma günü dizi izlememiş galiba. :D 3 yapım da 5'lerde almış. :D

Harem pazara geri dönsün. Zaten berbat bir dizi, cuma günü reytinleri de düştü. Pazar günü 4-5 reytingi görüyordu en azından...

Dünkü bölümün sonunda Dila merdivenlerden yuvarlandı önümüzdeki hafta ciddi bir yükseliş yapacak eminim .

Behzat Ç SKG izledim sinemada da izledim ama kendini Tv'de de izletti çok iyiydi bence.

Televizyo için çekilmiş sahnelerde vardı.Ayrıca sigara sahneleri TV için çekilmiş sahneler ile değiştirilmiş.
Mesela Pembo ile Gorbocov'u alırken git bi ateş iste diyodu normalde sigaraya TV'de ciklet iste diye değiştirilmişti.
Ama çok iyiydi sansürsüz izlemesi tabiki daha keyifli.

Televizyo için çekilmiş sahnelerde vardı.Ayrıca sigara sahneleri TV için çekilmiş sahneler ile değiştirilmiş.
Mesela Pembo ile Gorbocov'u alırken git bi ateş iste diyodu normalde sigaraya TV'de ciklet iste diye değiştirilmişti.
Ama çok iyiydi sansürsüz izlemesi tabiki daha keyifli.
Dikkat etmedim unutmuşum baya başka öyle bir sahne var mıydı?
Behzat ile savcının sevişme sahnesini de kesmişler. :(

Dikkat etmedim unutmuşum baya başka öyle bir sahne var mıydı?
Behzat ile savcının sevişme sahnesini de kesmişler. :(

Bide bazı konuşmalarda ağzında sigara vardı Behzatın sigara yoktu.Vardı yanı 2-3 tane daha.
Farkettim sevişme sahnesinin kesildiğini.Ama güzelde bence.Hakan Boyav çok iyiydi :)

dila totalde cok ıyı gıtmıs ama abd de ıyı degıl 4 yapımda 5 lerde la abd dızı bakmıyo mu :d

dila hanım süper gitmiş eğer biraz daha heyecan katarlarsa 9 a da çıkabilir dizi.

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]DILA HANIM[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]28.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:54:18[/TD]
[TD="align: center"]22:57:18[/TD]
[TD="align: center"]7,27[/TD]
[TD="align: center"]17,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]28.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:37:59[/TD]
[TD="align: center"]23:16:01[/TD]
[TD="align: center"]5,97[/TD]
[TD="align: center"]14,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

huzur koçanı yemiş tokadi

diloş totalde muhteşem gitmiş

ab grubunda iyi sayılır

arka sokaklar totoşu mükkemmel ab si berbat her zamanki gibi

koçan her hafta batıyor abde birinci dizi diyenler bir ay önce koçanın aldığı reytinglerle bugünü karşılaştırsın? dizinin gidişatı fiyasko