28 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 7 33.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Papatyam - FİNAL (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 9.5%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Papatyam'in finalini izleyenler oldu mu? Merak ettim sonunu..

Muhteşem yüzyıl izledim hürrem iyce güclenmeye basladi
izlerken tırstım

SBT verilerini dikkate alıyorsak Kuzey-Güney'in durumunun hiç fena olmadığını söyleyebilirim. Tuhaf şekilde Bir Çocuk Sevdim'in de.

Yani farklı bir şey söylemeni beklerdim, ben listeye bakınca farklı ne olmuş, sürpriz ne var diye araştırıyorum da ilk olarak, nedense senden de bunu bekledim. Ama böyle bir beklentiye hakkım yoktu doğrusu !

Yani farklı bir şey söylemeni beklerdim, ben listeye bakınca farklı ne olmuş, sürpriz ne var diye araştırıyorum da ilk olarak, nedense senden de bunu bekledim. Ama böyle bir beklentiye hakkım yoktu doğrusu !

show dun ful reklam bastı hemde

her zamanki gibi kuzey güneyi izledim.ama reytingi sabit hiç değişmiyor bi artsa
süper olacak

show dun ful reklam bastı hemde

Show'un son açık ara birinciliğiydi, reklamla taçlandırmak istemiştir. Artık Muhteşem Yüzyıl'ın kaç reyting aldığının Show için önemi yok, o nedenle kesesini düşünmesi mantıklı.

SBT verilerini dikkate alıyorsak Kuzey-Güney'in durumunun hiç fena olmadığını söyleyebilirim. Tuhaf şekilde Bir Çocuk Sevdim'in de.
bu sbt nemenem bişey. az kalsın bir çocuk sevdim tekrarı kendisini reytinglerde geçecek
)))))))) bir komik sonuçta çocuklar duymasında yaşandı.. çok nadirdir bir sit-comun ab de totalden daha düşük sonuç alması.. bu sbt nin ab deneklerinde de sorun var
)))))))))) sbt bu denekleri nerden bulmuş yahuu bilen varsa yazsın

Açıkçası hem Bir Çocuk Sevdim olayı hem de Çocuklar Duymasın olayı bana da tuhaf geldi.