28 Ağustos-3 Eylül 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

her program iyi reyting almış.
Tüm yapımlara tebrikler :)
Yürüyen ölülerin kemikleşmiş bir kadrosu var :D Herzamanki gibi zirvede yer almış ve ilgi oldukça bence uzatılmalı :)

@denizz19 perşembe akşamı paylaşmana rağmem ve bayram nedeniyle eminim aktifliklerde azalmıştır ve buna rağmen nerdeyse zirvede olacakmışsın.
Bence @Aserat programın yayınlama gününü gözden geçirmeli :)

yılan yedili çökmüş:A
Pis, sinsi, yılan, paçoz... Bilerek yorum yapmıyorsun etiketlememe rağmen reytingleri düşürmek için, bu Emre'den korkulur birde saf dersin. :A @Çiğdem-

Yürüyen Ölüler yine zirvede, herkese teşekkürler. :bhr: TVen de zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. :Z

Emeğine sağlık. :D @Aserat

Pis, sinsi, yılan, paçoz... Bilerek yorum yapmıyorsun etiketlememe rağmen reytingleri düşürmek için, bu Emre'den korkulur birde saf dersin. :A @Çiğdem-

Yürüyen Ölüler yine zirvede, herkese teşekkürler. :bhr: TVen de zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. :Z

Sevimli Küçük Yalancılar 4 reyting başladı, 2 ve 3. bölümlerde 8 reytingdeydi şimdi 9'a çıktı Çarşamba günü çok rakibim var kanaldaş :D

Yürüyen ölüler yeni oyuncu takviyeleriyle haftayada zirveye oynar katkı yapanları bölümde tuttukça sırtın yere gelmez cnm :Z:Z:Z

her program iyi reyting almış.
Tüm yapımlara tebrikler :)
Yürüyen ölülerin kemikleşmiş bir kadrosu var :D Herzamanki gibi zirvede yer almış ve ilgi oldukça bence uzatılmalı :)

@denizz19 perşembe akşamı paylaşmana rağmem ve bayram nedeniyle eminim aktifliklerde azalmıştır ve buna rağmen nerdeyse zirvede olacakmışsın.
Bence @Aserat programın yayınlama gününü gözden geçirmeli :)
Teşekkür ederim evet Perşembe yayınlamama rağmen üstelik Cuma günü ve Cumartesi de akşama kadar evde olmamama rağmen sağlam iş çıkardım :F günümüz iyi ya ben yardırıyorum :F