28 Ağustos 2012 Salı Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir , totalde 6.5 reytingle açık ara zirvenin sahibi oldu , abde 4 reyting alarak başarısını sürdürdü.
Sesksenler totalde 4.5 reyting , abde nerdeyse 6 reyting alarak , daha yeni sezon başlamadan böyle iyi gidiyor , yeni sezonda Salı günleri abyi en çok merak ediyorum.
SBB totalde 2.7 reytingle 12.sırada , abde 2.2 reytingle 11.sırada yer aldı , ÖBGZK , Ustura Kemal , Son Yaz Balkanlar , Uçurum gelince , SBB ilk 20ye giremez.

Ayse ile Alisan çok yükselmis:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]12[/TD]
[TD]AYŞE & ALİŞAN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]11:22:40[/TD]
[TD]11:43:44[/TD]
[TD]00:21:04[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]12,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Bilmem Eşim Bilir Totalde 1.olarak İyi Gitmiş Tebrikler Çağatay Yarışması ile dizisini geçmeyi başarmış Totalde:D.Seksenler Süper Gitmiş Helal Olsun Tüm Yapıma Süper Bir Bölümdü.12 Eylül darbesi bitene kadar dizide dizi reytingleri süpürür.Sudan Bıkmış Balıklar Eski Reytinglerini Artık Mumla Arıyor.Ben Dizinin İlk Bölümlerinde zaten demiştim.Dizi Yakında Yayından Kaldırılır Diye Vede Kaldırılabilir Biraz Daha Düşerse:)

Bu Türk kanalları artık stratejisini değiştirmeli. Yaz dizilerinin reytingi düşünce kış sezonunda hemen yayından kalkıyor. Bu yanlış.

Amerika'daki gibi yaz dizileri olmalı. Yaz sonu sezon finali yapıp gelecek yaz devam etmeli. Böylece her yaz dizi yaptırmalarına gerek kalmaz. Aşırı tüketici bir toplumuz...

Bu Türk kanalları artık stratejisini değiştirmeli. Yaz dizilerinin reytingi düşünce kış sezonunda hemen yayından kalkıyor. Bu yanlış.

Amerika'daki gibi yaz dizileri olmalı. Yaz sonu sezon finali yapıp gelecek yaz devam etmeli. Böylece her yaz dizi yaptırmalarına gerek kalmaz. Aşırı tüketici bir toplumuz...

Aslında öyle olmalı ama zor bir durum çünkü oyuncular senede 2 ay oynayacakları bir projeye bağlanmak istemezler. :)

Sudan bıkmış balıklar klasik türk dizisi yolunda ilerliyor o yüzden milleti sıkmış olabilir ben bile sıkıldım yani.
Seksenler çok daha iyi yeni transferler de benimsenmiş görünüyor.

Seksenler iki grubtada ciddi bir yükselis göstererek cok iyi gitmis ve AB de zirveyi kapmis

Ben bilmem esim bilir yine alisildigi reytingleriyle kanalini tasimayi basarmis

sudan bikmis baliklar bu hafta iki grubtada düsüs yasayarak tehlikleli bölgeye giris yapmis, haftayada bu düsüs devam ederse koltugu sallanabilir.

Kücük Hesaplar iki grubtada cok küük olsada yükselmis ama bu reytinglerle devam etmesi cok zor.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:53:01[/TD]
[TD]22:59:33[/TD]
[TD]01:43:09[/TD]
[TD]2,73[/TD]
[TD]8,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vah Vah...

Arkadaşlar Neden Fox Star Kavgası Ediyorsunuz ki Fox da Star da Diğer Kanallarda Türkiyenin Kanalı.Kavga Edilmesi Bile Yanlış
Göya dün coşacaktı S.B.B :d bu mu coşma hali...Sonra tutmuş bana Dinle Sevgili AB de 100 e girememiş diyor, ben zaten dizi AB de zirve de olur dediğimi hatırlamıyorum adam tutmuş D.S nin reytingini söylüyor işte kıyaslama yapan taa kendisi...Sen de görüyorsun Kadir

Sudan Bikmis Baliklar'i izlemiyorum, ama ilk baslarda reytinglerde güzel baslamisti, diziyi izleyenlere soruyorum; senaryo bozdu mu ?

Ben ilk bölümde birakmiştim SBB'yi hatta başladiği gun değil netten izlemiştim. Herkes 80'ler çok iyi çok iyi diyor ama Birol Guven'in espirileri bana cok yavan geliyor nedense oda düşecektir...

Ben ilk bölümde birakmiştim SBB'yi hatta başladiği gun değil netten izlemiştim. Herkes 80'ler çok iyi çok iyi diyor ama Birol Guven'in espirileri bana cok yavan geliyor nedense oda düşecektir...
Seksenler Düşmez Çünkü Millet Seksenli Yıllara Dönüyor.Müthiş Bir Dizi.Biz Ailecek Salı Günleri Gülmekten Patlıyoruz.Çok Güzel.Hele ki Dün Nazlının Erguna Ergun Abi değil de ergun demesi çok güzel bir sahneydi:D

- - - Ekleme - - -

Ama Tabii Biraz Düşüş Yaşayabilir.Ama Bu Bölümlerde Reyting Patlaması Yapacak 10+ Reytinglere Çıkabilir Bu Sezon

Seksenler Düşmez Çünkü Millet Seksenli Yıllara Dönüyor.Müthiş Bir Dizi.Biz Ailecek Salı Günleri Gülmekten Patlıyoruz.Çok Güzel.Hele ki Dün Nazlının Erguna Ergun Abi değil de ergun demesi çok güzel bir sahneydi:D

- - - Ekleme - - -

Ama Tabii Biraz Düşüş Yaşayabilir.Ama Bu Bölümlerde Reyting Patlaması Yapacak 10+ Reytinglere Çıkabilir Bu Sezon

10+ sezonun açıldığı bir zaman dilimi için hayli iddialı gözüktü bana, salı gününün zirvesinde olması beklenen dram dizilerinin bile 10 alacağı şüpheli, 80'lerin işi zor.