Rica ederim, evet ben de şaşırıyorum biraz düşüşe geçti nedense, herhalde öncesinde dizi yok diye böyle...Çok teşekkürler. Son dönemde baya düşmüş gerçekten 1 üstü beklerdim abc de filan.
Rica ederim, evet ben de şaşırıyorum biraz düşüşe geçti nedense, herhalde öncesinde dizi yok diye böyle...Çok teşekkürler. Son dönemde baya düşmüş gerçekten 1 üstü beklerdim abc de filan.
Büyük ihtimalle söylediğin gibi dizisizlik etkisidir. Gündem yoğun ona rağmen beklenti altındaRica ederim, evet ben de şaşırıyorum biraz düşüşe geçti nedense, herhalde öncesinde dizi yok diye böyle...
Öyle, gerçi 3 yıldır kanallar cumaya ne koyduysa tutmadı...Büyük ihtimalle söylediğin gibi dizisizlik etkisidir. Gündem yoğun ona rağmen beklenti altındanow acilen cumayı doldurmalı.
Her büyük reyting düşüşünden sonra yükselmek için nursema ya yeni koca dramı bulan kestane dizi
Yorulmadın mı 3 yıldır 90 bölümdür hasetlenmektenHer büyük reyting düşüşünden sonra yükselmek için nursema ya yeni koca dramı bulan kestane dizi![]()
Savunanlar yorulsun senaryonun saçmalığını ben napayımYorulmadın mı 3 yıldır 90 bölümdür hasetlenmekten![]()
Saçmalık bir durum yok Nursema aksında, hatta dizinin en düzgün hikayesi galiba bu sezonSavunanlar yorulsun senaryonun saçmalığını ben napayım![]()
Komedi dizisi olarak düzgün olabilir neticede 7 kocalı Hürmüz de efsane bir işSaçmalık bir durum yok Nursema aksında, hatta dizinin en düzgün hikayesi galiba bu sezon![]()
Sana hayal dünyanda mutluluklarKomedi dizisi olarak düzgün olabilir neticede 7 kocalı Hürmüz de efsane bir iş![]()