28 Şubat 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu sen değil başkası da olsa aynı şeyleri yazardım, inan özellikle sen olduğun için yazmıyorum.
Bana yazdığın her mesaj düşmanca bırak Allah aşkına, ne yazsam anti şekilde cevap veriyorsun zaten. Sana cevap yazsam da yine başka bir şey bulup eleştireceğinden eminim.

Benden alıntı yapmamanı rica ediyorum sürekli bana karşı düşmanca tavır içindesin diğer arkadaş zaten nefret dolu, farklı düşünceler değil geçenlerde yazdım zaten ancak size bir daha yazmak istemiyorum.
Bana mı diyorsun nefret dolu diye? Çünkü şu an Hachiko'nun mesajlarına destek veren başka bir üye yok. Ben sadece kanalların duyarsızlığını eleştiriyorum kimseye kişisel olarak saldırma niyetinde değilim. Bir zahmet böyle bir günde bile reyting peşinde koşan kanallara tepki gösterelim. Bak mesela Kuzey Yıldızı yine akışa eklenmiş ne kadar itiraz edersen et buna tepki göstermeye devam edeceğim çünkü kabul edilecek bir durum değil.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Bana yazdığın her mesaj düşmanca bırak Allah aşkına, ne yazsam anti şekilde cevap veriyorsun zaten. Sana cevap yazsam da yine başka bir şey bulup eleştireceğinden eminim.
Düşüncelerimizin farklı olduğu her üyeye cevap veririm, seninle alakalı bir durum değil.

Bana mı diyorsun nefret dolu diye? Çünkü şu an Hachiko'nun mesajlarına destek veren başka bir üye yok. Ben sadece kanalların duyarsızlığını eleştiriyorum kimseye kişisel olarak saldırma niyetinde değilim. Bir zahmet böyle bir günde bile reyting peşinde koşan kanallara tepki gösterelim. Bak mesela Kuzey Yıldızı yine akışa eklenmiş ne kadar itiraz edersen et buna tepki göstermeye devam edeceğim çünkü kabul edilecek bir durum değil.
Sana demedim @Silinmiş Üye için dedim, çoğu konuda nefretle yaklaştığı için.

Önceki olayda çarpıtma yapıldıkça yapıldı ben o gün şunu savunmuştum madem yayınlar yeni bölüm verilmiyor aynı dizinin tekrarı yayınlanması veya yine bir komedi işinin konulması ile yeni bölüm yayınlanmasının bir farkı yok dedim. Bunların duyarlılık olduğunu savunanlar için karşı yorumlarda bulundum bu yorumlar da cümlemin başında yazdıklarımdı. Ha yeni bölüm dizi ha komedi dizisi tekrarı ha komedi filmi aynı şey dedim. Fakat dün görüldüğü gibi komedi işleri ekrana gelmedi bununla birlikte farkındalık açısından diğer iki kanalında dizi yayınlamasını durdurması gerektiğini bu olayın Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir olay olduğunu, kanalların bu acı olay için hepbirlikte farkındalık oluşturması gerektiğini belirttim.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Geçen defa izleyiciye alternatif sunulması gerektiğini savunanlar şimdi tam tersi fikirde. :F

Önceki olayda çarpıtma yapıldıkça yapıldı ben o gün şunu savunmuştum madem yayınlar yeni bölüm verilmiyor aynı dizinin tekrarı yayınlanması veya yine bir komedi işinin konulması ile yeni bölüm yayınlanmasının bir farkı yok dedim. Bunların duyarlılık olduğunu savunanlar için karşı yorumlarda bulundum bu yorumlar da cümlemin başında yazdıklarımdı. Ha yeni bölüm dizi ha komedi dizisi tekrarı ha komedi filmi aynı şey dedim. Fakat dün görüldüğü gibi komedi işleri ekrana gelmedi bununla birlikte farkındalık açısından diğer iki kanalında dizi yayınlamasını durdurması gerektiğini bu olayın Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir olay olduğunu, kanalların bu acı olay için hepbirlikte farkındalık oluşturması gerektiğini belirttim.
Aynı şey değil işte. Bir dizinin yeni bölümünün alacağı reytingle yabancı filmin alacağı reyting nasıl aynı olabilir. Mesela dün akşam Star 9 küsür reyting alan Babil yerine kat kat azını alan bir film yayınladı yani oradan gelecek reyting ve reklam gelirinin daha azına tamah etti. Yayınlasa cebine bir sürü para girecekti ama duyarlılık gösterdi. Ama Arka Sokaklar, Hercai, Kuzey Yıldızı, Payitaht gibi vasat diziler ve bunları yayınlayan kanallar bu trajediye kulağını kapatıp istiflerini bozmadan para derdinde koşuyor. Bu bir duruş meselesidir. Kimse siyah ekrana düşürsün demiyoruz ama bu hareket savunulmaya çalışılırsa tepki gösterilmesi gayet normal. Bunları sana değil başka bir üyeye de söylerdim emin ol ki daha önce söyledim.

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Hazem
Aynı şey değil işte. Bir dizinin yeni bölümünün alacağı reytingle yabancı filmin alacağı reyting nasıl aynı olabilir. Mesela dün akşam Star 9 küsür reyting alan Babil yerine kat kat azını alan bir film yayınladı yani oradan gelecek reyting ve reklam gelirinin daha azına tamah etti. Yayınlasa cebine bir sürü para girecekti ama duyarlılık gösterdi. Ama Arka Sokaklar, Hercai, Kuzey Yıldızı, Payitaht gibi vasat diziler ve bunları yayınlayan kanallar bu trajediye kulağını kapatıp istiflerini bozmadan para derdinde koşuyor. Bu bir duruş meselesidir. Kimse siyah ekrana düşürsün demiyoruz ama bu hareket savunulmaya çalışılırsa tepki gösterilmesi gayet normal. Bunları sana değil başka bir üyeye de söylerdim emin ol ki daha önce söyledim.
Evet o açıdan düşününce haklısın reklam konusunda. O çerçeveden bakmamıştım.

Buraya yazılan hiçbir şey silinmiyor aç bak yorumlarıma fok at izi kalsın yapma.
Beni başkalarıyla karıştırma. İlla bu yukarda söylediğim cümleleri senin kurman gerekmiyor, forumumuzda olan başka bir arkadaşımızın tıpatıp bu tarz cümleler kurduğu yorumuna like vermen bu tarz düşüncelere senin de sahip olduğunun kanıtıdır.

Evet o açıdan düşününce haklısın reklam konusunda. O çerçeveden bakmamıştım.
Dediğim gibi ben buna tepkiliyim sadece. Orada kaç tane canımız gitmiş ama birkaç kanal yöneticisi arkasına yaslanıp para sayıyor. Bunu da moral olması için diye bir kılıfa sokuyorlar. Yoksa ben diğer kanallara da gösterdim/gösteririm emin ol.

Ama Arka Sokaklar, Hercai, Kuzey Yıldızı, Payitaht gibi vasat diziler ve bunları yayınlayan kanallar bu trajediye kulağını kapatıp istiflerini bozmadan para derdinde koşuyor. Bu bir duruş meselesidir. Kimse siyah ekrana düşürsün demiyoruz ama bu hareket savunulmaya çalışılırsa tepki gösterilmesi gayet normal. Bunları sana değil başka bir üyeye de söylerdim emin ol ki daha önce söyledim.

Ben buradaki asıl derdin para olduğunu düşünmüyorum, buradaki asıl çabanın ve amacının bu yaşananları normalleştirmek/normalleştirmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum. Ki bence bu, para için yayın yapmaya devam etmekten çok daha korkunç bana kalırsa. Söylemek istedim.

Fatih Portakal uçmuş normal olarak, tüm gruplarda +10 reyting tebrikler. :X

Arka Sokaklar ve Hercai de iyi oranlar almışlar.

• Beğendim
Reactions: blacklion
Dün bütün şehitlerin ismi tek tek geçildi yayında. Bence çok anlamlıydı ve bütün bülteni gündeme ayırdılar, İdlib olaylarına. İnsanlara merak ettiği şeyi veriyor Fox Haber bu yönünü seviyorum.
Biz hep FOX Haber izliyoruz, diğer kanalları unuttuk bile. FOX, kısa sürede haber kanalı açsa artık...

• Beğendim
Reactions: blacklion
FOX, haber anlamında diğer kanallardan baya önde bir kanal. Hem sunucuları, hem içerikleri olarak. Dün aldığı oranlar beklenen ve bu oranları da sonuna kadar hak etmişti.

Arka Sokaklar, Hercai ve Payitaht: Abdülhamit'te keşke 1 hafta yayınlanmasaydı. 1 bölümden bir şey kaybetmezlerdi.

Aynen hep söyleniyor açılacak diye fakat altı boş çıkıyor, resmiyete dökmeleri lazım. Ben Fatih Portakal'ın haber bülteni haricinde de bir tane gündem içerikli bir tartışma programını yapmasını istiyorum mesela. Fox'ta da yapılabilir gerçi ilgi görür ama haber kanalına daha uygun bir içerik o. Neyse umarım açılır...

Zamanında "Fatih Portakal ile Türkiye'nin Trendleri" programı vardı, güzeldi o. Tek haber ile kalması yerine dediğin gibi, haber bülteni yanında hafta sonu bir program sunsa hiç fena olmaz.

Arkadaşım ben buyum tamam mı rahatsız olan varsa da konuşmasın ya açık açık diyorum. Ben mi zorluyorum sizi kafanıza silah mı dayıyorum konuşun diye. Beni bi salın artık. Gerçekten uğraşacak bir şey bulun. Milletin tek derdi ben olmuşum... Gidin hayatınızda daha ciddi sorunları dert edinin, burda herkesin yaptığı yoruma ben salça olup nefret dolusun, şusun busun demiyorum. Çünkü banane diyorum. Kimsenin haddine de değil benim yaptığım yorumların hesabını sormak. Hayır kimseyle kişisel sorunum yok bir iki üye dışında ama yorum yaptım diye gelip bana nefret dolu vs. demek adil mi? Sende içinde tutmuşsun belli ki, yönetimsel birkaç olay dışında seninle kişisel hiçbir sorunumuz da olmadı. Madem nefret doluyum ve rahatsız oluyorsun, görme beni tamam mı Atacan yoksay...
Tamam özür dilerim, yanlış görmüşüm. Genelde sana yaptığım bir göndermeydi bu ama bozulduğunu öğrendiğime göre yapmam bir daha. Kusura bakma..

Dediğim gibi ben buna tepkiliyim sadece. Orada kaç tane canımız gitmiş ama birkaç kanal yöneticisi arkasına yaslanıp para sayıyor. Bunu da moral olması için diye bir kılıfa sokuyorlar. Yoksa ben diğer kanallara da gösterdim/gösteririm emin ol.
Yalnız şunu da belirtiyim böyle zamanlarda reklam gelirleri zaten düşer isterse 20 reyting alsın kazanamıyor kanallar. :)

Beni başkalarıyla karıştırma. İlla bu yukarda söylediğim cümleleri senin kurman gerekmiyor, forumumuzda olan başka bir arkadaşımızın tıpatıp bu tarz cümleler kurduğu yorumuna like vermen bu tarz düşüncelere senin de sahip olduğunun kanıtıdır.
Like verdiğim mesajlar ne içeriğine bakmam gerekiyor beni benden daha iyi takip ediyorsun sanırım. :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy