28 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Sen internetten izliyorsan o internetten izliyorsa bu evlerde kimler KVP izliyor
TNS TV ölçümü yaptiğina göre Şike mi var lağğğnnn!!!!!
ölçüm yapan adamlar niye internetten izlesin...ölçümü olmayanlar internette...mesela ben denek olsaydım şuanda vadi artı 1 reyting artmıştı....

Kurtlar Vadisi Pusu şimdi başlıyor @atv

İntikam 8'in üzerine son iki haftadır çıkıyor.

Ama 2 hafta ve geçen hafta Acun yoktu. Geçen hafta Vadi yoktu. Az ondan az ondan çalmıştı. Bu hafta gene düşecek. Neyin kafasını yaşıyosunuz siz?

- - - Ekleme - - -

Vadi reklam.

vadi böyle olmuyor ya 20.50 olsun ya da 21.45 arada oynamalar kötü oluyor
bakalım hangi program kaç dk reklamsız gidecek

İntikam bu akşam yükselebilir bence SBT grubunda..

Vallaha ben 2 hafta önce arkadaşlara söyledim.'Vadi 1.olmuş.Hepsini 2 ye katlamış'diye arkadaşlar intikam ne dediler.Kimse intikam dizisinin adını bile duymamış yani

Bizim sülalede denek yok haksızlık

İntikam Yetenek Sizsiniz'i her iki grupta geçebilir

Sen internetten izliyorsan o internetten izliyorsa bu evlerde kimler KVP izliyor
TNS TV ölçümü yaptiğina göre Şike mi var lağğğnnn!!!!!

Salonda Vadi açık özeti burdan takip ediyorum yeni bölüm koşacam salona annem bile izlemeye başladı bu sene Vadiyi sende izle.

bizim yurdun kafesinde intikam izleniyor ama netten gideyim ben aşağıda sevmediğim insanlar var

bundan önce sosyal medya mı vardıki ağırlığı olsun....sosyal medya dediğin zaten twı-fece felan....eğer türkiyede tam bir ölçüm olsaydı 81 ile yayılması gerekirdi ölçümlerin....o zaman gerçek demokratik ölçüm olurdu....o zamanda intikamın batıdan aldığı8-10 lar 5-6ya iniverirdi artık...siz batıdaki ab kitlesi ile doğudaki ab yi aynı mı sanıyonuz....[sm=s17.gif]

geçrkelerden uzaklaştığın ortada panpa

Acun naparsa yapsın fayda etmez vadi fark atar

Vallaha ben 2 hafta önce arkadaşlara söyledim.'Vadi 1.olmuş.Hepsini 2 ye katlamış'diye arkadaşlar intikam ne dediler.Kimse intikam dizisinin adını bile duymamış yani
intikam dizisi kimsenin izlemediği ama ne hikmetse ab grubunda izlenme oranına sahip ilk dizi olarak yakında tarihe geçcek....

- - - Ekleme - - -

geçrkelerden uzaklaştığın ortada panpa
gerçekleri yarın tns nin suçu ne diye sorcaklar sana...