28 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Sen internetten izliyorsan o internetten izliyorsa bu evlerde kimler KVP izliyor:bağır: TNS TV ölçümü yaptiğina göre Şike mi var lağğğnnn!!!!!
ölçüm yapan adamlar niye internetten izlesin...ölçümü olmayanlar internette...mesela ben denek olsaydım şuanda vadi artı 1 reyting artmıştı....:d

İntikam 8'in üzerine son iki haftadır çıkıyor.

Ama 2 hafta ve geçen hafta Acun yoktu. Geçen hafta Vadi yoktu. Az ondan az ondan çalmıştı. Bu hafta gene düşecek. Neyin kafasını yaşıyosunuz siz?

- - - Ekleme - - -

Vadi reklam.

vadi böyle olmuyor ya 20.50 olsun ya da 21.45 arada oynamalar kötü oluyor :D bakalım hangi program kaç dk reklamsız gidecek :)

Vallaha ben 2 hafta önce arkadaşlara söyledim.'Vadi 1.olmuş.Hepsini 2 ye katlamış'diye arkadaşlar intikam ne dediler.Kimse intikam dizisinin adını bile duymamış yani:D

bizim yurdun kafesinde intikam izleniyor ama netten gideyim ben aşağıda sevmediğim insanlar var :)

Doğuyla batıyla ya da kırsalla alakası yok. Erkeğin hakim olduğu denekler şimdi normalleşti. Sosyal medya ağırlığı ortadan kalktı.
Şu an erkek-kadın ağırlığı daha dengeli ama bu Vadinin Totalde 1. olamayacağı anlamına gelmiyor. Sadece İntikam eski reytinglerine(2 haftadan önceki) göre Abde Vadiyi geçmesi muhtemel. Tabi Vadi korkup uzun süre reklam vermeden giderse, ayrı. :) :)

bundan önce sosyal medya mı vardıki ağırlığı olsun....sosyal medya dediğin zaten twı-fece felan....eğer türkiyede tam bir ölçüm olsaydı 81 ile yayılması gerekirdi ölçümlerin....o zaman gerçek demokratik ölçüm olurdu....o zamanda intikamın batıdan aldığı8-10 lar 5-6ya iniverirdi artık...siz batıdaki ab kitlesi ile doğudaki ab yi aynı mı sanıyonuz....[sm=s17.gif]

bundan önce sosyal medya mı vardıki ağırlığı olsun....sosyal medya dediğin zaten twı-fece felan....eğer türkiyede tam bir ölçüm olsaydı 81 ile yayılması gerekirdi ölçümlerin....o zaman gerçek demokratik ölçüm olurdu....o zamanda intikamın batıdan aldığı8-10 lar 5-6ya iniverirdi artık...siz batıdaki ab kitlesi ile doğudaki ab yi aynı mı sanıyonuz....[sm=s17.gif]

geçrkelerden uzaklaştığın ortada panpa :D

Vallaha ben 2 hafta önce arkadaşlara söyledim.'Vadi 1.olmuş.Hepsini 2 ye katlamış'diye arkadaşlar intikam ne dediler.Kimse intikam dizisinin adını bile duymamış yani:D
intikam dizisi kimsenin izlemediği ama ne hikmetse ab grubunda izlenme oranına sahip ilk dizi olarak yakında tarihe geçcek....:d

- - - Ekleme - - -

geçrkelerden uzaklaştığın ortada panpa :D
gerçekleri yarın tns nin suçu ne diye sorcaklar sana...:d