Intikam yine cok basarili gitmis tebrik ederim
Intikam yine cok basarili gitmis tebrik ederim
Ya şu özeti de mi haftalı ksıralamaya soksak. Yakında 2. sıraya kadar yükselecek
intikamcılarla vadiciler acuna akrşı birleşti adamı istemiyorlarsanki adam gelince mi diziniz istediğ ireytingi almıyor o gelmeden önce de böyleydimacunu savundum taş yağacak kesin kafama
kabulş etmen de güzel
Acun'un bizden çok size zararı var. Benim işime geliyo doğrusu
kabulş etmen de güzelbiz siz kim lo
Biz iki en güçlü kanalın iki en büyük silahını da ikiye katlaynlarız.
Siz de Acun'u geçemeyenlersiniz.
Aynen çoğu dizi bu oranı alamıyor.
İntikamın aldığı oranlarıda bir çok dizi alamıyor ama..Kanal d'nin en çok izlenilen dizisi intikam.Daha yeni başlamasına rağmen Öbgzki yi bile geçiyor haftalıklarda.
Kvp rakipsiz, dizi kendi özetiyle yarışıyor.
vadinin özetini geçemez
Geçer kesinlikle bence.
yok daha neleracunun perşembe alacağı en fazla 7-8 feriştahı gelse vadiyi geçmeyi bırak farkı 5 bile yapamaz vadinin özetini bile geçemez bu hafta boş günde gangnamla bile vadinin oranlarına ulaşamıyo vadiyi nasıl geçsin
- - - Ekleme - - -
vadi en az 8-9 reyting fark atar çok rahat
Memati'den sonra reytingler düşer zannediyordum ama aksine reytingleri arttı helal olsun Vadiye.aynen
şu tabloyu yapacak başka bi dizi yoktur yst daha pazar günü 15 i geçtiperşembe 7 aldı özetimizi bile geçemedi ki ben demiştim özetimizi geçemez diye dur o mesajı bulayımtns nin sorunlarından dolayı 16 yı geçemedik ama olsun rakibimiz özetimiz
- - - Ekleme - - -
YETENEKSİZSİNİZ HAFTADA 4 GÜN konusunda yaptığım yorumlar;
Memati'den sonra reytingler düşer zannediyordum ama aksine reytingleri arttı helal olsun Vadiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?