28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

o zaman ki rakipleri çok daha güçlüydü zerda ve bir istanbul masalı 15 reytingi geçiyodu
öbgzk nin hele geçen sene rakibi yoktu hiçbir şey yokken şişirmeyle anca o reytingi alabildi
video yu izledin mi? izlediysen konuşmaya gerek yok sokaklarda insan kalmazmış perşembe günleri

takas,turkıye genelını reytıngler gosterır. Eger 27yı gecen reytıngı yoksa en cok ızlenen dızı degıldır.

Ayrıca,vadı ıstıkrarlı bolumler yaparak reytrınglerını korudu. Obgzk gıbı bı sezon heyecanı ucurup sonrakı sezon bakıssalardı coktan tarıh olurdu.

yarın fatmagül 8 lerde alırsa hiç şaşırma sbt çünki heycanlı bölümde azalıyo , durağanda ise tavan yapıyo biz reyting meraklılarıyla dalga geçiyo resmen.

isterse 1 reyting alsın zaten sbt nin ciddiyeti yokki bunu yapsada hiç önemli değil ancak çoluk çocuk bu sonuçları görünce eğlenir..
sbt cumartesi günü samanyolu haberi 7 reytinge çıkarıyor pazartesi 2 ye düşürüyor her gün başka bir kanalın hoşuna gitmek için yalakalık yapıyor.. muhteşem yüzyılın en hareketli bölümünde reytingi 17 diyi aşamıyor niye çünkü bir taraftanda kanal d ye yaranacak.. perşembe günü kurtlar iki hafta lider oluyor taraftarları sevinç çığlıkları atıyor ikihafta sonra hiç bir sebep yokken 14 ten 11 e düşüyorlar ses seda yok kimsede demiyorki ya bu bir hafta arayla nolduda dizi 3 reyting kaybetti sbt dışında bahaneler buluyorlar yok reklam çokmuşta yok tnt nin hatasıymışta falanda filan.. asıl mesele reytinglerin bir gün önceden ayarlanması onun için yarın hangi proğrama ne kadar reyting vereceğini sbt bugünden kararlaştırıyor.. bu yüzden heyecanlı bölümde dizilerin reytinginin artmasını beklememek lazım çünkü halk belirlemiyor reytingi sbt nin kurmaca ölçümleri..

sarsar sarsar öyledir kesin. szide küsüratı yükseldi diye yere göğe sığdıramamışsınız şu dizi bozmasını. o reytingle çoksarsar.

28 UÇURUM ATV 19:56:50 21:43:14 01:39:10 3,02 6,96
19 UÇURUM ATV 19:59:52 21:42:00 01:33:44 4,25 9,51

nasıl küsürat artmış yahuu 1.22 puan artmış buda %40 artış demek

izledim. arkadaki konuşan adamın laflarınımı kastediyosun ama adam belliki kvp yapımcısının eseri. bana belgelerle yazılı bişey sunarsan daha inandırıcı olur. ona bakarsan geçen sene cemile sokakta kaldığında kanal d ye büssürü yemekler gönderilmişti. düşün o kadar derinden hissetmişlerki diziyi yemek gönderiyolar düşün benim kanıtlı belgem ögbzk 27 aldığına ama senin belgeli bi kanıtın yok hep varsayım üzerinden ilerliyosun.

14 ten 11 düşmesinin tek sebebi reklamlardır sbt ile alakası yok izleseydiniz görürdünüz ben bile çıldırmıştım nerdeyse tv yi kapatacaktım resmen reklamlar izledik yani o düşüş çok çok normal bak geçen hafta toparladı ab de 1.liği aldık

geçen haftaki totel reytingine bak bide bu haftaki totele bak o zaman dediğim tam yerine oturmuş olucak

valla ister inan ister inanma
bilen biliyo ayrıca reytingler 2000 kişiyle ölçülüyo ve şike olmadığı ne malum
pana filmim açıklamasını oku ne diyo vadinin gerçek reytingleri 30 lardadır

https://fav10.net/f498/pana-film-2008de-uyardi-103231/

buna da mı inanmıyon

bizde kanıt çok

geçen hafta maçtan kaçıp mola vermişti iyi hatırla

bakalım yarın ne olacak yine 11 de takılırsa ne bahane bulacaksın..

sbt nin dogru ölçmedi hemen hemen herkes hem fikir.. lakin öbzg 18-20 leri ölçede aynı sbt ... kısacası öbzg düşmüş..
sbtnin sorunu deneklerin orantısız seçmesi.. sbt agırlıklı olarak kırsaldan fazla seçildiği için kırsal ve varoşa hitap eden diziler ve kanal yukarda ( kırsalda çocuk daha fazla onun için çocuk programların hoşa gideceği programlarda yukarda) olay bu sadece.. foxun ve stv ve trt çocuguk bunda yukarda.

geçen hafta maçtan kaçıp mola vermişti iyi hatırla

bakalım yarın ne olacak yine 11 de takılırsa ne bahane bulacaksın..

11 lerde takıldığını kim söylemiş son reytinglerde 12 yi geçmişti totalde de ab de de

dediklerin doğru ama bari çoluk çocuk dizilerini hep yukarda gösterselerde öyle bir istikrar yakalasalar..
stv nin haber proğramı bir gün 7 reyting bir gün 2 reyting alıyor dediğin gibi olsa ya hep 7 civarı ya hep 2 civarı alması lazım kendi içinden bile tutarsız sonuçlar yayınlıyor..

geçen haftaki totel reytingine bak bide bu haftaki totele bak o zaman dediğim tam yerine oturmuş olucak

iki reyting sonucuda totalin reytingleri.( sen yanlış bakıyorsun). zaten izlenilmede total( herkesin) izlediği ölçüm önemli.. uçurumun izlenmesi 1.22 puan artmış durumda

oha cok fark etmıs. Pana fılm benı baglamaz. Ay yapımda cıkar fatmagulun reytıngı 30larda der napacaksın
reytınglerı 2000 degıl 20 kısıyle olcersın tbı dogru tespıtlerle..

tüm çoluk çocuk dizileri ve programlar agb ye göre yüksek ben istisnaya raslamadım.. haberler günden güne değişebiliyor hafta sonu büyük kanalların enkırmenleri yerini çömezlere bırakıyor haftasonu oynamlar çok olabilir. ayrıca zaten her kanalın haberleri farklı saate. birde haber öncesi ne yayınlanmış onada bakmak lazım. stv çocukların hoşuna gidecek aslanlı kaplanlı belgesel yayınlamışsa o gün haberleri yukarı çıkabilir

oha cok fark etmıs. Pana fılm benı baglamaz. Ay yapımda cıkar fatmagulun reytıngı 30larda der napacaksın
reytınglerı 2000 degıl 20 kısıyle olcersın tbı dogru tespıtlerle..

ülkede 75 milyon insan olduğunu hatırlatırım
ay yapım öyle bişey diyemez çünkü şikeyle bile 15 reytingi zor geçebildiler

daha dava kapanmadı. Ilerde pana fılmde sorgulanacak rahat ol.

75 mılyon ınsan olması onemlı degıl. Isterse 75 mılyar olsun.

20 mılyon ogrencı var. Bunun 10u ılkokul,5ı lıse,gerıkalanıda unıversıte. Yanı cıhazların %15 ıle %20sını ogrencılı eve koyacaksın. Gıdıp bu rakamı %5 yada %50 yaparsan tabıkı olmaz. Gercı senden bunu dusunebılmenı beklemek hata

belli oluyo kimin sorgulandığı ay yapım ve fatmagülün suçu ne dizisi
rahat ol pana film 9 yıldır bu işi şerefiyle yaptı ve de yapıyo.kimseye de yalan borcu yok adamlar durduk yere bizim reytingler 30 un üstünde niye desinler hem buna kimse de karşı gelmedi karşı gelen bi medya grubu vs. oldu mu yok çünkü onlarda durumun farkındalar.

adamlar oltayı atmış vede çokta başarılı bi sazan.avi gerçekleştirmiş daha ne olsun
. Her yapımcı kendı işini değerli gosterır. Her gununu vadı ızlemek ıcın harcayacağına bıraz kendını gelıstırsen çok ıyı olacak. Aylardır aynı yerı tekrar edıyorsun