28 Şubat 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi hangi yapımları izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 25.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

• Ezel (ATV)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Sırat (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Güz Gülleri (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın haftaya başlamadığını nerden öğrendin ki ?

Aslında kesin olarak bilmiyorum da Kanal D'nin "yakında" diye duyurduğu programların başlama tarihinden çok önce hangi gün yayınlananacağını tanıttığını biliyorum,ÇGHB haftaya desek 8 gün kalmış,bu kadar kısa zaman kalmışken hala yakında demez D...

Ben dün Sirat dizisine baktim, cok güzelde ama ilk baslari cok kötüydü.. ama senaryo cok güzel! Dizi bu reytingleri hakketmiyor.. star'in dizileri neden bu kadar kötü izleniyor?:(

* Yazimi nasil degistirebilirim? Su anda tahoma var, ve onu artik sevmiyorum, nasil degisterebilirim? yardim edin..

Aslında kesin olarak bilmiyorum da Kanal D'nin "yakında" diye duyurduğu programların başlama tarihinden çok önce hangi gün yayınlananacağını tanıttığını biliyorum,ÇGHB haftaya desek 8 gün kalmış,bu kadar kısa zaman kalmışken hala yakında demez D...
Genel olarak 1 hafta önceden tanıtıyor yeni gününü programların. Yarın akşam tanıtımları döndürmeye başlarlar büyük ihtimal. Şüphe istisna oldu. Çünkü, Yaprak Dökümü'nün varisi olarak göstermek istediler en başından beri ama olmadı :)

Ben dün Sirat dizisine baktim, cok güzelde ama ilk baslari cok kötüydü.. ama senaryo cok güzel! Dizi bu reytingleri hakketmiyor.. star'in dizileri neden bu kadar kötü izleniyor?:(

* Yazimi nasil degistirebilirim? Su anda tahoma var, ve onu artik sevmiyorum, nasil degisterebilirim? yardim edin..

Star'daki çoğu dizinin hakettiğinden daha az reyting aldığını düşünüyorum ne yazık ki... Bunun sebebini ise bende bilmiyorum ama insanlar Star'da dizi izlemeye fazla alışmamışlar... Son yıllardaki dizilere baktığımızda çok ses getiren hiçbir dizi Star'dan çıkmadı...

Yazı tipini aşağıdaki adresin en altındaki ayarlardan değiştirebilirsin:
https://fav10.net/profile.php?do=editoptions

Ya ben yaptim, ama bu cikti, ben Georgia istiyorum.. neden olmuyor??

Genel olarak 1 hafta önceden tanıtıyor yeni gününü programların. Yarın akşam tanıtımları döndürmeye başlarlar büyük ihtimal. Şüphe istisna oldu. Çünkü, Yaprak Dökümü'nün varisi olarak göstermek istediler en başından beri ama olmadı :)

Hala tanıtılmadığına göre haftaya başlama ihtimali hiç yok,tabi çarşamba yayınlanancaksa...

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961