Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın haftaya başlamadığını nerden öğrendin ki ?
Genel olarak 1 hafta önceden tanıtıyor yeni gününü programların. Yarın akşam tanıtımları döndürmeye başlarlar büyük ihtimal. Şüphe istisna oldu. Çünkü, Yaprak Dökümü'nün varisi olarak göstermek istediler en başından beri ama olmadıAslında kesin olarak bilmiyorum da Kanal D'nin "yakında" diye duyurduğu programların başlama tarihinden çok önce hangi gün yayınlananacağını tanıttığını biliyorum,ÇGHB haftaya desek 8 gün kalmış,bu kadar kısa zaman kalmışken hala yakında demez D...
Ben dün Sirat dizisine baktim, cok güzelde ama ilk baslari cok kötüydü.. ama senaryo cok güzel! Dizi bu reytingleri hakketmiyor.. star'in dizileri neden bu kadar kötü izleniyor?
* Yazimi nasil degistirebilirim? Su anda tahoma var, ve onu artik sevmiyorum, nasil degisterebilirim? yardim edin..
Genel olarak 1 hafta önceden tanıtıyor yeni gününü programların. Yarın akşam tanıtımları döndürmeye başlarlar büyük ihtimal. Şüphe istisna oldu. Çünkü, Yaprak Dökümü'nün varisi olarak göstermek istediler en başından beri ama olmadı
Evet Çarşamba ihtimali ortadan kalktı. Bakalım Cumartesi veya Pazar sürprizi olacak mı ?