İlk sahneler de aşk sonraki sahnelerde gerilim veriliyor.
Baktım son sahneye baya şaşırdım. O Güven polis değil miydi.😱 ben Melisa'nın sevgilisi çıkacak bekliyordum. Oda çıkması lazımda orjinaline göre.
İlk sahneler de aşk sonraki sahnelerde gerilim veriliyor.
Tns gitmese bile dernek yapısı değiştirilmesi lazım yoksa diziler git gide kalitesizleşmeye doğru gidiyor
Kim gelirse gelsin düşük reytinglerden bıktık.
Eee ona bakarsan KÇ'de 5,75 aldı ne olacak yani
Hahaha yahu sen daha yenisin ben 3,5 yıl oldu bir kere olumlu yorum hatırlamamCidden @beyazsoy'un FF hayatım boyunca bişeye olumlu baktığını görmedim ben
Çok eleştiriyor her diziyi.Eee ona bakarsan KÇ'de 5,75 aldı ne olacak yani
Hahaha yahu sen daha yenisin ben 3,5 yıl oldu bir kere olumlu yorum hatırlamam
Onu eleştirmen seçtik favori eleştirmen üye değil oÇok eleştiriyor her diziyi.
Hahhaaaa.Onu eleştirmen seçtik favori eleştirmen üye değil o
Aldatiyor karisini.ayyy bırak onu bunu beee calebimin yerine koydukları adam ne öyle yaa bu yüzden bile bitmeli bu dizi
ayrıca birşeyde izlediğim kadarıyla ben aktarayım cnm orjinalde aslının babası annesini öğrencisiyle aldatmış ve aslıyla babasının arası bozuk ama türk versionda gördüğüm kadarıyla aslının babası eşine bağlı kızıylada hiçbir sıkıntısı yok iyi bir aile babası ama orjinalde karısını aldatan kızı tarafından sevilmeyen birisi
ayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştimSen beyazsoy'a ne bakıyorsun ya onun neye düzgün yorum yaptığını gördün sen bak şu sahneye bak iki dakika kafanda şekillensin.
ayy olsun calebimi ne hale getirmişlerAldatiyor karisini.
Diziyi izlemiyorsan anlamazsin
Tky yukselmeli
Kc yukselmeli
Kızım ben sana hiç yalan söyledim mi evet söyledim ama bu dizi böyle gerçekten al bak bir tane dahaayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştim
sahne ilgi çekici ama dizi böyyle aksiyonlu bir dizimi yoka benim aksiyon sevdiğimi bildiğin için aksiyon sahnesimi koydun
Al.ayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştim
sahne ilgi çekici ama dizi böyyle aksiyonlu bir dizimi yoka benim aksiyon sevdiğimi bildiğin için aksiyon sahnesimi koydun
ayy olsun calebimi ne hale getirmişler
Melisanın sevgilisi de çıktı işteBaktım son sahneye baya şaşırdım. O Güven polis değil miydi.😱 ben Melisa'nın sevgilisi çıkacak bekliyordum. Oda çıkması lazımda orjinaline göre.
Dizi böyle.ayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştim
ayy olsun calebimi ne hale getirmişler
hahahah ayy bu çocuk biirisini anımsattı bana @denizz19Kızım ben sana hiç yalan söyledim mi evet söyledim ama bu dizi böyle gerçekten al bak bir tane daha
Beni anımsattı dimihahahah ayy bu çocuk biirisini anımsattı bana @denizz19
çalı süpürgesi gibi vucudu var kız yalandan iyiymişsin diyince hemen havalara girip kasılıyor ne sandın kızım vucut çalısıyoruz herhalde
Benim attığım sahne.hahahah ayy bu çocuk biirisini anımsattı bana @denizz19
çalı süpürgesi gibi vucudu var kız yalandan iyiymişsin diyince hemen havalara girip kasılıyor ne sandın kızım vucut çalısıyoruz herhalde
Benim attığım sahne.
Beni anımsattı dimi
şimdi çıkıcaktım forumdan 1.bölümüne bir bakayım ozaman beğenirsem diğer bölümlerede bakabilirim beğenmezsem bakmam bakalım ne olacak benim zevkime akıl sır almazDizi böyle.
Ben sıkıcı dizi izlemem.
Diziyi begenceksin.Beyazsoy her diziye kötü yorum yapiyor.
1.bölüm efso kesin beğenirsinşimdi çıkıcaktım forumdan 1.bölümüne bir bakayım ozaman beğenirsem diğer bölümlerede bakabilirim beğenmezsem bakmam bakalım ne olacak benim zevkime akıl sır almaz
10 verirsin.şimdi çıkıcaktım forumdan 1.bölümüne bir bakayım ozaman beğenirsem diğer bölümlerede bakabilirim beğenmezsem bakmam bakalım ne olacak benim zevkime akıl sır almaz
ilk bölüm harika resmen.şimdi çıkıcaktım forumdan 1.bölümüne bir bakayım ozaman beğenirsem diğer bölümlerede bakabilirim beğenmezsem bakmam bakalım ne olacak benim zevkime akıl sır almaz