27 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

ayyy bırak onu bunu beee calebimin yerine koydukları adam ne öyle yaa bu yüzden bile bitmeli bu dizi :kizgin::kizgin::kizgin:

ayrıca birşeyde izlediğim kadarıyla ben aktarayım cnm orjinalde aslının babası annesini öğrencisiyle aldatmış ve aslıyla babasının arası bozuk ama türk versionda gördüğüm kadarıyla aslının babası eşine bağlı kızıylada hiçbir sıkıntısı yok iyi bir aile babası ama orjinalde karısını aldatan kızı tarafından sevilmeyen birisi :A:A:A
Aldatiyor karisini.

Diziyi izlemiyorsan anlamazsin :)

Tky yukselmeli :love1:

Kc yukselmeli :)

Sen beyazsoy'a ne bakıyorsun ya onun neye düzgün yorum yaptığını gördün sen bak şu sahneye bak iki dakika kafanda şekillensin. :D

ayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştim:F:F:F

sahne ilgi çekici ama dizi böyyle aksiyonlu bir dizimi yoka benim aksiyon sevdiğimi bildiğin için aksiyon sahnesimi koydun :A:A:A

Aldatiyor karisini.

Diziyi izlemiyorsan anlamazsin :)

Tky yukselmeli :love1:

Kc yukselmeli :)
ayy olsun calebimi ne hale getirmişler :kizgin::kizgin::kizgin:

ayy ne bileyim cnm çok ağır drama var dizi çok yavas sıkıcı gibilerinden yorumlar yapınca bende öyle dizileri hiç sevmem kafadan elemiştim:F:F:F

sahne ilgi çekici ama dizi böyyle aksiyonlu bir dizimi yoka benim aksiyon sevdiğimi bildiğin için aksiyon sahnesimi koydun :A:A:A
Kızım ben sana hiç yalan söyledim mi evet söyledim :A ama bu dizi böyle gerçekten al bak bir tane daha :F

Al.

Dizi böyle.

Ben sıkıcı dizi izlemem.

Diziyi begenceksin.Beyazsoy her diziye kötü yorum yapiyor.

Kızım ben sana hiç yalan söyledim mi evet söyledim :A ama bu dizi böyle gerçekten al bak bir tane daha :F

hahahah ayy bu çocuk biirisini anımsattı bana @denizz19 :A:A:A

çalı süpürgesi gibi vucudu var kız yalandan iyiymişsin diyince hemen havalara girip kasılıyor ne sandın kızım vucut çalısıyoruz herhalde
:F:F:F