27 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

TKY'ni reklam aralarında baktım iyi bölümdü ama AB'de 3 küsür reyting yetersiz gerçekten
TKY onu da alamıyor hem totali 5 küsür kaldığı sürece AB grubunda aldığı 3 reytingin bi anlamı yok. Kanalın şuan en iyi reytingli dizisi.

Ne zaman altıya çıkacak ya.
Havalar sıcak insanlar evde durmuyor bu gayet normal. Bir drama dizisinin yaz ayında 5 reyting alması büyük başarıdır bunun aksini kimse söyleyemez zaten.

Bi ara 6 reytinge yaklaşmıştı ama.
Geçen haftaya göre de düşüş var haftaya da düşmez umarım.
Yaklaşabilir dizidir bu yükselir de düşer de yani gayet normal bir durum.

TKY'den ümidim kalmadı artık. 2.50 ile yaz sonunu görse ondan iyisi yok zaten ama haklısın ATV iyi dayanıyor. Diğer Yarım da NTC idi 23 bölüm dayanmıştı.

Bu bölüm yine gerilim ve sonu ters köşe edici bir bölümdü

ayyy bırak onu bunu beee calebimin yerine koydukları adam ne öyle yaa bu yüzden bile bitmeli bu dizi

ayrıca birşeyde izlediğim kadarıyla ben aktarayım cnm orjinalde aslının babası annesini öğrencisiyle aldatmış ve aslıyla babasının arası bozuk ama türk versionda gördüğüm kadarıyla aslının babası eşine bağlı kızıylada hiçbir sıkıntısı yok iyi bir aile babası ama orjinalde karısını aldatan kızı tarafından sevilmeyen birisi

TKY'den ümidim kalmadı artık. 2.50 ile yaz sonunu görse ondan iyisi yok zaten ama haklısın ATV iyi dayanıyor. Diğer Yarım da NTC idi 23 bölüm dayanmıştı.
Diğer Yarım 5 reyting alamadı hiçbir grupta ama o da var o haliyle 23 bölüm dayanmışsa KÇ daha fazla dayanır. Üstelik tempo günden güne artıyor ben inanıyorum yükselecek.