Ne zaman altıya çıkacak ya.Gittikçe düşüyor derken ortalaması o zaten 5 küsür alıyor.
Ne zaman altıya çıkacak ya.Gittikçe düşüyor derken ortalaması o zaten 5 küsür alıyor.
Bi ara 6 reytinge yaklaşmıştı ama.Gittikçe düşüyor derken ortalaması o zaten 5 küsür alıyor.
TKY onu da alamıyor hem totali 5 küsür kaldığı sürece AB grubunda aldığı 3 reytingin bi anlamı yok. Kanalın şuan en iyi reytingli dizisi.TKY'ni reklam aralarında baktım iyi bölümdü ama AB'de 3 küsür reyting yetersiz gerçekten
Havalar sıcak insanlar evde durmuyor bu gayet normal. Bir drama dizisinin yaz ayında 5 reyting alması büyük başarıdır bunun aksini kimse söyleyemez zaten.Ne zaman altıya çıkacak ya.
Yaklaşabilir dizidir bu yükselir de düşer de yani gayet normal bir durum.Bi ara 6 reytinge yaklaşmıştı ama.Geçen haftaya göre de düşüş var haftaya da düşmez umarım.
TKY'den ümidim kalmadı artık. 2.50 ile yaz sonunu görse ondan iyisi yok zaten ama haklısın ATV iyi dayanıyor. Diğer Yarım da NTC idi 23 bölüm dayanmıştı.TKY onu da alamıyor hem totali 5 küsür kaldığı sürece AB grubunda aldığı 3 reytingin bi anlamı yok. Kanalın şuan en iyi reytingli dizisi.
Havalar sıcak insanlar evde durmuyor bu gayet normal. Bir drama dizisinin yaz ayında 5 reyting alması büyük başarıdır bunun aksini kimse söyleyemez zaten.
Yaklaşabilir dizidir bu yükselir de düşer de yani gayet normal bir durum.
Bu bölüm yine gerilim ve sonu ters köşe edici bir bölümdüKırgın Çiçekler AB'de 3 almış.Total iyi ama AB yetersiz
Ne Münasebet Show için güzel gidiyor..
KTY'lar olmadı. İlk bölüm heyecan, aksiyon yada gerilim vardı ama sonradan aşk dizisi oldu. Bence sabit bir senaryo üzerinden gitmediği için bekleneni vermiyor.
ayyy bırak onu bunu beee calebimin yerine koydukları adam ne öyle yaa bu yüzden bile bitmeli bu dizibu dizi de türkleştirilmiş panpa birincisi ebru karakteri orjinalinde lezbiyen onun hikayesi komple değiştionun tarafından gelecek 5-6 karakter de dizide olmicek
2.si pll lise dizisydi tky üni dizisi
3.sü pll deki ilk bölümden aslı tuvalette hocasıyla sevişmiyor)
4.sü pll de toprakla üvey kardeşinin ilişkisi var burada öyle bir şey yok
5.si orjinaline bakılsa selin eniştesine asılıyor burada enişte sapık
6.sı plle göre handenin annesi suçu örtmek için polisle birlikte olmalı burada öyle bişi yok
7.si pll de bir sürü karakter ön planda burada klasik türk dizisi gibi kızlar ön planda pll deki mona karakteri burada müge olmuş etkisiz eleman ; lucas ve noel karakterleri yok bile kızlara ilgiyi çekmek için
uzar da gider bu türkleşmemiş haliyse artık
Bu bölüm yine gerilim ve sonu ters köşe edici bir bölümdü
Diğer Yarım 5 reyting alamadı hiçbir grupta ama o da var o haliyle 23 bölüm dayanmışsa KÇ daha fazla dayanır. Üstelik tempo günden güne artıyor ben inanıyorum yükselecek.TKY'den ümidim kalmadı artık. 2.50 ile yaz sonunu görse ondan iyisi yok zaten ama haklısın ATV iyi dayanıyor. Diğer Yarım da NTC idi 23 bölüm dayanmıştı.
İnşallah bende seviyorum diziyiDiğer Yarım 5 reyting alamadı hiçbir grupta ama o da var o haliyle 23 bölüm dayanmışsa KÇ daha fazla dayanır. Üstelik tempo günden güne artıyor ben inanıyorum yükselecek.
ben şans vericektim bu diziye @beyazsoy un yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim cnm hahahDiğer Yarım 5 reyting alamadı hiçbir grupta ama o da var o haliyle 23 bölüm dayanmışsa KÇ daha fazla dayanır. Üstelik tempo günden güne artıyor ben inanıyorum yükselecek.
Dediğim gibi dizi AB grubunda 3 reytingte kalmasın elbette o grupta da en az 4,5 reyting hakediyor ama totali 5'in altına düşmediği sürece sıkıntı yok.İnşallah bende seviyorum diziyi
Bir seferinde 5.30 küsür reyting almıştı.Diğer Yarım 5 reyting alamadı hiçbir grupta ama o da var o haliyle 23 bölüm dayanmışsa KÇ daha fazla dayanır. Üstelik tempo günden güne artıyor ben inanıyorum yükselecek.
İlk sahneler de aşk sonraki sahnelerde gerilim veriliyor.Fragmanlar yanlış veriliyor o zaman. Hep vıcık vıcık aşk olacakmış gibi hissettirior fragmnalar.
Sen beyazsoy'a ne bakıyorsun ya onun neye düzgün yorum yaptığını gördün sen bak şu sahneye bak iki dakika kafanda şekillensin.
Tns nin gitmesi lazım dediğin gibiAGB'yi özlüyorum... TNS 2, 3 yıl daha kalırsa sektör tamamen çöker açık ve net çünkü bu sistemin denek yapısı hatalı. Onca emek verilip dizi yapılıyor çoğu çöpe gidiyor yazıktır.
Bir seferindeBir seferinde 5.30 küsür reyting almıştı.
Kim gelecek Sbt Mi.Tns nin gitmesi lazım dediğin gibi
Tns gitmese bile dernek yapısı değiştirilmesi lazım yoksa diziler git gide kalitesizleşmeye doğru gidiyorKim gelecek Sbt Mi.
Cidden @beyazsoy'un FF hayatım boyunca bişeye olumlu baktığını görmedim benSen beyazsoy'a ne bakıyorsun ya onun neye düzgün yorum yaptığını gördün sen bak şu sahneye bak iki dakika kafanda şekillensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?