27 Ocak 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz...)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Yasak Elma 5+ reyting almış yine maşallah, adım adım 4.sezona yürüyoruz. Melis Civelek'in kalemine ve oyuncuların emeğine sağlık :love1:

Bir zamanların Paramparça - Karadayı rekabetini şimdi de Çukur ve Sefirin Kızı'nda görüyoruz. :A

Sefirin Kızı taze dizi tabii, bir süre daha gider böyle. Çukur'da konu ağır ilerliyor bu aralar, yükseliş bir efsane bölüme bakar. :D Uzun vadede zirveyi alacaktır yeniden.

Yasak Elma iyi gidiyor, Zalim İstanbul da sezon sonuna kadar idare edecektir bu oranlarla.

Çukur sıkıcı bir bölümdü, Yamaç öldü süsü verildiği için tüm bölüm Aras Bulut yoktu. Total ve Abc1'de gecen haftayla aynı oranları almış ama AB'deki düşüş üzücü. Gelecek hafta toparlayacaktır.

Sefirin Kızı düşmüş daha şimdiden. Gelecek haftalarda 8-9 seviyesine inmesi kaçınılmaz olur...

Geçen hafta Yasak Elma çığırtkanlığı yapanlar bu hafta sus pus... Tüm gruplarda 5 almış. Yakında 5'in altını da görür...

Neresi düşmüş üçündede zirvedeydi ya :D

Oranlara baktığımda Startın yavaş yavaş Show tv ile arayı açtığını gördüm..Ya insanlar Çukura doyuyor yada Sefirin Kızı geçrekten çok iyi (2sinide izlemiyorum) Sadece varsayımsal yorumladım.

Serifin Kızı hızlı düşecektir dün evde açıktı, oldukça durağandı. :A

'Çukur'un sosyal medya adminine bu hafta bir şeyler oldu kesin. :F

Bölüm sonrası sadece fragman paylaşımı yapan admin hemen bunu paylaştı.

Postlara da yorum yazıyor. :F

EPh5kznWoAUzPQu

Çukur'u reyting korkusu salmış anlaşılan. :F