Sen ne anlarsın kaliteden, neyse yakında haftanın 8 günü D'de olacaksın. Bence buna Gülizar izleyerek başla dimi @destere yavrım.İsyan kısmında batırmış Bende bu kıza isyan edecem en sonunda
Sen ne anlarsın kaliteden, neyse yakında haftanın 8 günü D'de olacaksın. Bence buna Gülizar izleyerek başla dimi @destere yavrım.İsyan kısmında batırmış Bende bu kıza isyan edecem en sonunda
Ferahı izlemem Kösemde deli olmuştum çok ruhsuzSen ne anlarsın kaliteden, neyse yakında haftanın 8 günü D'de olacaksın. Bence buna Gülizar izleyerek başla dimi @destere yavrım.
Dizinin bitmeyeceği varsa da bu yorumdan sonra bitirirlerEn az 20 bölüm garanti, sezon sonunu rahat görür her türlü.
dislerimi paylaşmaya geldin sanırım @YiğittDizinin bitmeyeceği varsa da bu yorumdan sonra bitirirler
Senin senaryondan dizi çekilecek olayı vardı. O dizinin yapımcısından falan haberi var mı bunun?Dizinin bitmeyeceği varsa da bu yorumdan sonra bitirirler
Sana laf anlatamam şimdi, huysuz.Ferahı izlemem Kösemde deli olmuştum çok ruhsuz
Kendi hayali dizileri vardı, yayınlanmadan kaldırıldı. Rekor Batuş'ta, dimi @batuhankaralar Diziden Batu'nun dışında kimsenin haberi yok.dislerimi paylaşmaya geldin sanırım @Yiğitt
Necati beyle sütlü kahve içiyorlardı en son @batuhankaralarKendi hayali dizileri vardı, yayınlanmadan kaldırıldı. Rekor Batuş'ta, dimi @batuhankaralar Diziden Batu'nun dışında kimsenin haberi yok.
Olmadı o iş hep sizin şom ağzınız yüzündenKendi hayali dizileri vardı, yayınlanmadan kaldırıldı. Rekor Batuş'ta, dimi @batuhankaralar Diziden Batu'nun dışında kimsenin haberi yok.
Cahit'i yanında görünce vazgeçtimNecati beyle sütlü kahve içiyorlardı en son @batuhankaralar
Öyle bir iş mi vardı? 😱Olmadı o iş hep sizin şom ağzınız yüzünden
Cahit'i yanında görünce vazgeçtim
İşte çekimlere bile başlanamadığı için olmadıÖyle bir iş mi vardı? 😱
İşte çekimlere bile başlanamadığı için olmadı
Sen Savaşçı dizisinde rol aldım demiştin ama sahneni göstermedin bakamadıkÖyle bir iş mi vardı? 😱
Set İstanbul'da, Batuhan da İstanbul'da ya. O da rol aldım falan sandı herhalde.Sen Savaşçı dizisinde rol aldım demiştin ama sahneni göstermedin bakamadık
Sorduğumuzda ilk okullu çantalı bir oğplan demiştin sanırım okadar kişiden nasıl ayırt edecez hem ilk okul formasımı giydirdiler sana
Rol almadım figürandım İlk yada ikinci bölüm olması lazımdı uğraştırma şimdiSen Savaşçı dizisinde rol aldım demiştin ama sahneni göstermedin bakamadık
Sorduğumuzda ilk okullu çantalı bir oğplan demiştin sanırım okadar kişiden nasıl ayırt edecez hem ilk okul formasımı giydirdiler sana