batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
15 | SEN ANLAT KARADENIZ (TKR) | ATV | 15:38:16 | 18:24:32 | 3.25 | 11.86 |
15 | SEN ANLAT KARADENIZ (TKR) | ATV | 15:38:16 | 18:24:32 | 3.25 | 11.86 |
Fazilet düşmüş @xemrexxxCehennemden çıkmak işe yaramamişHiçbir dizi süpernatural olamaz @Çiğdem-
Sen Anlat Karadeniz napmiş öyle? Listede 3 tane var ve peş peşe nerdeyseŞu çarşamba bian önce gelse
Gülizar tutmamiş mi dicem de yeni bölümü izleyemedimAma en azından bu ortamda AB'de zirveyi hak ediyorHaftaya alır mı alır. Fazo düşmüş zaten
@destere Gülizarı izlemeye devam ederse 6.bölümü göremezler ilk 5 bölümde finalGülizar beklediğim oranların altında kalmış şahsen, TOTAL grubunda yükselememiş bile. Haftaya TOTAL grubunda ilk 10 içerisine girmeli, AB veya ABC1'de ilk ikiye girmeli. Özeti AB grubunda en çok izlenen özet olmuş.
Çarşamba merakla bekleniyor.
15 SEN ANLAT KARADENIZ (TKR) ATV 15:38:16 18:24:32 3.25 11.86
En az 20 bölüm garanti, sezon sonunu rahat görür her türlü.
Ferah yüzünden bu diziyi harcadılar Elçini getirseniz böyle olmazdıEn az 20 bölüm garanti, sezon sonunu rahat görür her türlü.
Elçin'i Kanal D'nin yeni sezon rekorlar kıracak dizisinde izleyeceğiz.Ferah yüzünden bu diziyi harcadılar Elçini getirseniz böyle olmazdı@xemrexxx
Kenan , Elçin , Engin , Barış Falay asıl yıldızlarınız bunlar 4 tane iddialı diziniz yoldaElçin'i Kanal D'nin yeni sezon rekorlar kıracak dizisinde izleyeceğiz.
Serenay Sarıkaya da inşallah seneye Kanal D'de, Engin Akyürek ile partner yapacağım onları.Kenan , Elçin , Engin , Barış Falay asıl yıldızlarınız bunlar 4 tane iddialı diziniz yolda
Enginin dizisini izlemem ozamanSerenay Sarıkaya da inşallah seneye Kanal D'de, Engin Akyürek ile partner yapacağım onları.
Saç baş kavgaya gireriz o zaman, düşünemiyorum o sahneyi.Enginin dizisini izlemem ozaman
Ecünnülerin başı o kız sakın bulaştırma kanalınaSaç baş kavgaya gireriz o zaman, düşünemiyorum o sahneyi.
Oynadığı her dizi tuttu, ondan çatlıyorsun galiba?Ecünnülerin başı o kız sakın bulaştırma kanalına
Adanalıda gıcıktım ben buna sonra kovduk diye sevinmiştim ama bunu bile oyuncu yaptılar dahada gıcık oldumOynadığı her dizi tuttu, ondan çatlıyorsun galiba?
Orada küçüktü taa, kimdi derdi böyle boylu poslu güzel ve başarılı bir oyuncu olacak diye?Adanalıda gıcıktım ben buna sonra kovduk diye sevinmiştim ama bunu bile oyuncu yaptılar dahada gıcık oldum
Aaa kesinlikle güzel değil fiziği çok kötü yüz hatlarıda öyle yanı çirkin sınıfında benim gözümdeOrada küçüktü taa, kimdi derdi böyle boylu poslu güzel ve başarılı bir oyuncu olacak diye?
GIYBEETTT, ÇEKEMİYOOORLLAARRRAaa kesinlikle güzel değil fiziği çok kötü yüz hatlarıda öyle yanı çirkin sınıfında benim gözümde
Elin kızlarını savunacağına forumunuzun kızını savununGIYBEETTT, ÇEKEMİYOOORLLAARRR
Şu sese baksana, kimse böyle hissettiremez herhalde.Elin kızlarını savunacağına forumunuzun kızını savunun
İsyan kısmında batırmışŞu sese baksana, kimse böyle hissettiremez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?