27 Ocak 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ATV ve TRT konusunda uzunca bir mesaj yazmıştım artık yazmamın bir anlamı yok kafayı bozmuşsun şişirmeyle. :D

İnşallah okulunu bitirip KPSS'ye girip TRT sınavını kazanırsın da bu mesajlarını Kurtuluş beye gösteririm, işinden olursun. Haha. :F
dava açar milyonları götürürüm gönder sen :A

senin görüşün bizim için önemli değildir :A

Poyraz Karayel, geçen hafta ortalama bölümüyle yükselmişti bu hafta efsane bölümüyle düşüş yaşamış, bu denekler gerçekten ilginç..

Neyse dizim kendini devam ettirecek kadar reytingler alsın da gerisi önemli değil. :)

Poyraz Karayel'in ABC1 reytingleri iyi gidiyor, ama AB'de gözle görülür bir düşüş var. Gelecek haftaki bomba reytinglerle de yükselemezsek çok sinirleneceğim gerçekten.

Diriliş ve Kara Sevda da iyi gitmiş. Eve Dönüş'ün bir yerden sonra düşeceğini en başından söylemiştim, sanırım Kehribar bu güne gelebilir.

Kısmetse Olur denilen saçmalığın bu kadar izlenmesini gerçekten aklım almıyor, ikinci Bu Tarz Benim vakası işte.

Kısmetse Olur gece yayınıyla da BBTR'nin ekmeğine kan doğruyor:A Nur bakalım 3 koca içşnden kimi seçicek... çok heycanşı asagafa:tearsofjoy::tearsofjoy: