o bölüme sen kaç bekliyodun Allah aşkına gelmiş geçmiş en iyi bölümdü.
o bölüme sen kaç bekliyodun Allah aşkına gelmiş geçmiş en iyi bölümdü.
AynenSistem böyle değişik hiçbirşey belli olmuyor en beklemediğin bölümde kesin düşüüyor haftaya bu bölümden kötü bölüm dersek kesin büyük yükseliş olacaktırOda olur ilerde
16 yı zorlarız diye düşündüm ama olmadı büyük konuşmayaydınız böyle olmazdıo bölüme sen kaç bekliyodun Allah aşkına gelmiş geçmiş en iyi bölümdü.
Bir daha konuşmıcaz o zaman gelir16 yı zorlarız diye düşündüm ama olmadı büyük konuşmayaydınız böyle olmazdı
haftaya bölümü kötüleyelim o zaman.16 yı zorlarız diye düşündüm ama olmadı büyük konuşmayaydınız böyle olmazdı
aaa ben olsam perşembeye koyardım ayolll cuma çok karışık oldu kehribarıda sayarsak 4 dizi 7 reyting ortalamalı olucak perşembe 1 dizi bile 7 alamıyordün demiştim @sürgünüm ismail karayelin değil bahri babanın kelle olsa reyting kımıldamaz
kara sevda tüm gruplarda 1.olmuş tebrikler
@Çiğdem- senin gürkan uygunun dizisi cuma günü kiralık aşk-karagül-arka sokaklar arasında tutsun da az şişirelim diye diğer atv dizilerini düşürüp zemin hazırlıyorlar yemezler
aslında iyi olur vadiyi tamamen bitiririz 4 reytinge düşeraaa ben olsam perşembeye koyardım ayolll cuma çok karışık oldu kehribarıda sayarsak 4 dizi 7 reyting ortalamalı olucak perşembe 1 dizi bile 7 alamıyor
kehribara yer açıyorlar cuma günü as,karagül,kiralık aşk arasında kehribarın tutmayacağı açık onu biraz şişirip yetler evde dönüşü düşürüyorlar sırıtmasın fazla diyeDiriliş düşüş yaşamış ama bu kötü olduğu anlamına gelmez her düşüş böyle olsa keşke.
EveDönüş yıkılmış 5 Reyting alan dizi 4 Reyting altına düşmüş. Sonu son değil gibi.
Kehribar Çarşamba da tutmaz bencekehribara yer açıyorlar cuma günü as,karagül,kiralık aşk arasında kehribarın tutmayacağı açık onu biraz şişirip yetler evde dönüşü düşürüyorlar sırıtmasın fazla diye
zaten ona cuma düşünülüyor mesajı okusana totoş .ssKehribar Çarşamba da tutmaz bence
Her neysezaten ona cuma düşünülüyor mesajı okusana totoş .ss
Cuma GGS de var ve AB'de neredeyse 8 reyting alıyoruz. Başarımızı sansürleme.kehribara yer açıyorlar cuma günü as,karagül,kiralık aşk arasında kehribarın tutmayacağı açık onu biraz şişirip yetler evde dönüşü düşürüyorlar sırıtmasın fazla diye
la mesajı okusanıza doğru düzgün zaten kehribar cuma olacak ama 3-4 güçlü yapımın içinde tutmayacağı için tns kulumuz yine şişirme yöntemine gidecek kehribarın şişikliği pek belli olmasın diye yeter ve eve dönüşten kesiyorlar.ssCuma GGS de var ve AB'de neredeyse 8 reyting alıyoruz. Başarımızı sansürleme.
Ayrıca Kehribar neden Çarşamba olsun? Cuma günü varken. Aile İşi Çarşamba olur çünkü komedi dizisi yok bugün.
Saftirik @denizz19 da benim gibi anlamış.la mesajı okusanıza doğru düzgün zaten kehribar cuma olacak ama 3-4 güçlü yapımın içinde tutmayacağı için tns kulumuz yine şişirme yöntemine gidecek kehribarın şişikliği pek belli olmasın diye yeter ve eve dönüşten kesiyorlar.ss
stv dizilerini de ab yapardımSaftirik @denizz19 da benim gibi anlamış.Biz QI'su düşük insanlar olabiliriz ama senin yazdığın da çok karışık.
Ne kadar senaryo ürettin. Yok o onu düşürecek öbürü diğerini yükseltecek, sen var ya tam STV'de böyle mesajlar veren, doğaüstü diziler vardı ya, onlarda senaristlik yapabilirmişsin.
ATV ve TRT konusunda uzunca bir mesaj yazmıştım artık yazmamın bir anlamı yok kafayı bozmuşsun şişirmeyle.stv dizilerini de ab yapardımayrıca gayet mantıklı atv habere +9 bastılar aylık 2.2 milyon verdikleri esra erola +reyting pompalayamıyorlarbir yerden kesmek lazım ki şişirme reytingler pek belli olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?