27 Ocak 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün demiştim @sürgünüm ismail karayelin değil bahri babanın kelle olsa reyting kımıldamaz

kara sevda tüm gruplarda 1.olmuş tebrikler

@Çiğdem- senin gürkan uygunun dizisi cuma günü kiralık aşk-karagül-arka sokaklar arasında tutsun da az şişirelim diye diğer atv dizilerini düşürüp zemin hazırlıyorlar yemezler

aaa ben olsam perşembeye koyardım ayolll cuma çok karışık oldu kehribarıda sayarsak 4 dizi 7 reyting ortalamalı olucak perşembe 1 dizi bile 7 alamıyor

bu hafta denekler dirilişi şişirmeyi unutmuşlar haftaya bu haftaki durumu kapatmak için 2 kat fazla şişirme bekliyoruz

Diriliş düşüş yaşamış ama bu kötü olduğu anlamına gelmez her düşüş böyle olsa keşke.

EveDönüş yıkılmış 5 Reyting alan dizi 4 Reyting altına düşmüş. Sonu son değil gibi.

kehribara yer açıyorlar cuma günü as,karagül,kiralık aşk arasında kehribarın tutmayacağı açık onu biraz şişirip yetler evde dönüşü düşürüyorlar sırıtmasın fazla diye

kehribara yer açıyorlar cuma günü as,karagül,kiralık aşk arasında kehribarın tutmayacağı açık onu biraz şişirip yetler evde dönüşü düşürüyorlar sırıtmasın fazla diye
Cuma GGS de var ve AB'de neredeyse 8 reyting alıyoruz. Başarımızı sansürleme.

Ayrıca Kehribar neden Çarşamba olsun? Cuma günü varken. Aile İşi Çarşamba olur çünkü komedi dizisi yok bugün.

Cuma GGS de var ve AB'de neredeyse 8 reyting alıyoruz. Başarımızı sansürleme.

Ayrıca Kehribar neden Çarşamba olsun? Cuma günü varken. Aile İşi Çarşamba olur çünkü komedi dizisi yok bugün.
la mesajı okusanıza doğru düzgün zaten kehribar cuma olacak ama 3-4 güçlü yapımın içinde tutmayacağı için tns kulumuz yine şişirme yöntemine gidecek kehribarın şişikliği pek belli olmasın diye yeter ve eve dönüşten kesiyorlar.ss

Saftirik @denizz19 da benim gibi anlamış.
Biz QI'su düşük insanlar olabiliriz ama senin yazdığın da çok karışık.

Ne kadar senaryo ürettin. Yok o onu düşürecek öbürü diğerini yükseltecek, sen var ya tam STV'de böyle mesajlar veren, doğaüstü diziler vardı ya, onlarda senaristlik yapabilirmişsin.

stv dizilerini de ab yapardım
ayrıca gayet mantıklı atv habere +9 bastılar aylık 2.2 milyon verdikleri esra erola +reyting pompalayamıyorlar
bir yerden kesmek lazım ki şişirme reytingler pek belli olmasın

stv dizilerini de ab yapardım
ayrıca gayet mantıklı atv habere +9 bastılar aylık 2.2 milyon verdikleri esra erola +reyting pompalayamıyorlar
bir yerden kesmek lazım ki şişirme reytingler pek belli olmasın
ATV ve TRT konusunda uzunca bir mesaj yazmıştım artık yazmamın bir anlamı yok kafayı bozmuşsun şişirmeyle.

İnşallah okulunu bitirip KPSS'ye girip TRT sınavını kazanırsın da bu mesajlarını Kurtuluş beye gösteririm, işinden olursun. Haha.