27 Ocak 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ali ayşe espiri olarak kaliteli bir dizi bu çizgide giderse bu dizi tuttar. hareme bin basar işler güçlerden sonra en iyi komedi hatta onla yarışır ama konusu itibariyle sosyal medyaya pek uygun değil

beyazsoy un yorumu üzerine fox u açtım bakalım nasıl

oha ali ayşeyi seviyor coşanze :D demek show da olsa uçardı iyice :D bende izliyom şuan bakalım

dizi tutar bence pazar hiçbişey yok acun macun şov yapıyo şunu anladım acuna rakip gelince özellikle yetenek sizsinize hemen düşüyo ama survivor falan gelince şov yapar

- - - Ekleme - - -

bu diziyi izleyip almayan kanalı otamatikman kapatmak lazım :))) pis yediliyi yayınlayıp bunu yayınlamamak akla zarar
aga show u kim yönetiyo acaba merak ediyom bu kadar yanlış işler yapmak büyük iş helal olsun
ben show u severdim üzülüyodum haline ama şimdi batarsa batsın kendi ediyo çünkü şimdi pis yedili koymuşlar

- - - Ekleme - - -

aga şu an yst de jürilerin taklidini yapan adam varya stv deki bi dizide oynuyodu aklıma gelmedi

aga şu an yst de jürilerin taklidini yapan adam varya stv deki bi dizide oynuyodu aklıma gelmedi

hiç çıkaramadım stv de pek dizi izlemem :))

- - - Ekleme - - -

@beyazsoy işler güçler'lerle nasıl bağdaştirdin diziyi?

iki diizde komedi ve espiri kalitesi bakımından zaten dedim konusu itibariyle sosyal medyaya hitap etmiyor dizi

- - - Ekleme - - -

Reklam olmadığı halde düşüş iyiye işaret değil ama bakalım. :)
diğer kanallara yeni bölümler başladı düşmesi normal krem başladı ama ilk 5 de yok

Tahmin ettiğim gibi Ali Ayşe'nin reytingini görenler hemen çoşmuş. :F

Aynı durumu Harem'in ilk bölümünde de yaşamıştık, ortalık yıkılmıştı Harem diye, sonları da aynı olacak gibi. :F