27 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 7 31.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

4-5 reyting alan dizi bence başarılıdır çok büyük bütçeli bir dizi olmadığı takdirde ama kanallar para hırsı nedeniyle hep daha fazlasını isteyip yetinemeyebiliyorlar ilk 10, ilk 20 gibi derecelerle. İzleyiciye saygı pek umurlarında olmuyor. Verdiğin Kasaba örneği iyi bir örnek mesela. Dizi gerçekten iyi gidiyordu ama ATV diziyi adeta yok etti...

tövbeler tövbesinide aynı şekilde harcadılar

"1 Erkek 1 Kadın" adlı diziyi izledim.

Ben Bir Cocuk sevdim reytingleri iyi 3 reyting aliyor.Ama Koyu Kirmizi her hafta daha dusuyor.2 reytingten 1.5 reytinge dustu da cok tanitmalari lazim cok guzel bir dizi.Kalbim 4 mevsim de ayni cok cok az reyting aliyor oysa ki ikiside guzel.

Katiliyorum dediklerine.. Ama Star Tv'de reyting derdinde bunu da inkar edemeyiz bence.. Koyu Kirmizi dizisini bende seviyorum ve müziklerini de çok begeniyorum fakat Star onu da bitirir bence.. Ama ellerinde baska bir dizide yok, yani o yandan bakarsak bitirmez.. Ben TMC'yi Bir Istanbul Masali dizisinden beri takip ediyorum.. Ayrica Kasaba dizisi TMC'ye ait degildi ama Sis Yapim'a ait bir diziydi..

tmc iddialı aşk dizileri yapıyodur takii 2011 eylüle kdr... şimdi her oyuncu bi dizide rol aldığı için iddialı bi oyuncu bulamıyor... üstelik dizilerinin konusuda çok basitleşti... eer böyle diziler yapmaya devam edecekse bnce yapmasın artık...

evet yanlış hatırladım galiba dediğiniz gibi sis yapıma aitti ama hangi yapım şirketine ait olursa olsun dizilerin kaderi aynı sonuçta yeni dizilerin devamlı ilk sıralarda yer alması amaç edinmiş ortalama reyting alan diziler izleyen seyirci kitlesine bakılmaksızın yayından kaldırılıyor.
özel kanalların tamamen kar amaçlı yayın yaptığını biliyoruz da yalnız hiç mi bunların yayın politikasında insana saygı yok. en azından ortalama reytingler alan dizileri sezon sonuna kadar devam ettirip normal bir finalle sonlandırmaları gerekmezmiydi?