- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
bir çocuk sevdim ortalama karar giden güzel bir dizi belli sayıda bir izleyici kitleside var sonuna kadar takip edecek bir kitlesi var kanal değiştirmesi izleyicilerinden bir kısmını kaybetmesine yol açmışsada daha iyi bir dizi bulana kadar star devam eder sanırım. tmc nin filmleri kalitesiz değil fakat yeterli reklamı yapamadıklarını düşünüyorum. bu kanalların hatasıda olabilir. aynı zamanda koyu kırmızıda güzel bir dizi onunda yeterli reklamı yapılmadı aynı dizi kanal d de başlasa en az iki katı reyting alırdı kanal d reklam işini biliyor başlayacak diziyi her proğramında insanların gözüne gözüne sokarak tanıtıyor.
şunuda anlamıyorum bir dizi 4 veya 5 reyting alınca hemen başarısız ve kaldırılacak dedikoduları çıkıyor. her dizi birinci yada ikinci olamaz 4 reyting yüzbinlerce insanın o diziyi izlediğini gösterir o diziyi kaldırmak izleyicilerine büyük bir saygısızlık değilmidir. TMC nin eskiden kasaba diye bir dizisi yayınlandı atv de ve severek takip eden birçok izleyicisi vardı ama atv birinci olmadı diye gününü değiştirdi saatini değiştirdi izleyicilerini bıktırmak için uğraştı ve sonunda diziyi kaldırarak rahatladı. umarım star atv nin seyirciye yaptığı saygısızlığı yapmaz.
4-5 reyting alan dizi bence başarılıdır çok büyük bütçeli bir dizi olmadığı takdirde ama kanallar para hırsı nedeniyle hep daha fazlasını isteyip yetinemeyebiliyorlar ilk 10, ilk 20 gibi derecelerle. İzleyiciye saygı pek umurlarında olmuyor. Verdiğin Kasaba örneği iyi bir örnek mesela. Dizi gerçekten iyi gidiyordu ama ATV diziyi adeta yok etti...