27 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 7 31.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table_gridtable"][TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"][TD]10[/TD][TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD][TD]STAR TV[/TD][TD]23:10:31[/TD][TD]24:11:07[/TD][TD]00:45:14[/TD][TD]4,61[/TD][TD]13,54[/TD][/TR][/TABLE]Starın tek anlamda doğru yaptığı işlerden biri

gecenin kazananı kanal d olmuş yine :)

SHOW TV demek istiyorsn heralde :wink: Yalan Dünya sadece AB de 1. olmus :wink: Total de 5 lerde dolaniyor :smile:) yukardada OzaN Adminin yazdigi gibi Totalde Adini Feriha Koydumla Hayat Devam Ediyorun aralarindaki fark atarken , AB de Yalan Dünyala Adini Feriha Koydumun farki azaldi :wink:)

SHOW TV demek istiyorsn heralde :wink: Yalan Dünya sadece AB de 1. olmus :wink: Total de 5 lerde dolaniyor :smile:) yukardada OzaN Adminin yazdigi gibi Totalde Adini Feriha Koydumla Hayat Devam Ediyorun aralarindaki fark atarken , AB de Yalan Dünyala Adini Feriha Koydumun farki azaldi :wink:)

sakin ol :D

yalan dünya beklentilerin altında kalıyor... avrupa yakasında en az 3 tane fenomen karakter varken bu dizide hemen hemen hiç yok. orçunda çok sıktı hep aynı şeyler.. hele beyazı oyuncuyu diye almalı en büyük hata.. birde gülse birsel ilk bölümde bütün espirileri harcamış gözüküyor diğer bölümlerde kırıntı halinde espiri kalmış.. bu gidişle ab de de birinciliği kaptırır..

hayat devam ediyoru "son" dizisini izletmek iiçin atv erken bitirce feriha birinciliği yakalmış. atv boşuna son dizisine yatırım yapmazsın. dizinin senaryosu puzlara taş çıkarıyor. seyirci neyi izliyor neyi bulacak dizinin asıl konusu ne hiç biri yok ortada.. üstelik ilk bölümdeki bir kareyi unutmayacak seyirci. böyle türk halkı dizi mizi izlemez.. böyle bulmacalı senaryodan en fazla filim olur. atv boşuna umutlanmasın son dizisinden..

yalan dünya beklentilerin altında kalıyor... avrupa yakasında en az 3 tane fenomen karakter varken bu dizide hemen hemen hiç yok. orçunda çok sıktı hep aynı şeyler.. hele beyazı oyuncuyu diye almalı en büyük hata.. birde gülse birsel ilk bölümde bütün espirileri harcamış gözüküyor diğer bölümlerde kırıntı halinde espiri kalmış.. bu gidişle ab de de birinciliği kaptırır..

hayat devam ediyoru "son" dizisini izletmek iiçin atv erken bitirce feriha birinciliği yakalmış. atv boşuna son dizisine yatırım yapmazsın. dizinin senaryosu puzlara taş çıkarıyor. seyirci neyi izliyor neyi bulacak dizinin asıl konusu ne hiç biri yok ortada.. üstelik ilk bölümdeki bir kareyi unutmayacak seyirci. böyle türk halkı dizi mizi izlemez.. böyle bulmacalı senaryodan en fazla filim olur. atv boşuna umutlanmasın son dizisinden..

Yalan dünya yorumuna katılmıyorum beyaz çok güzel rol oynuyor esprilerde kaliteli

Avrupa Yakası'nın 3.bölümünde kaç tane fenomen vardı acaba ? Bence sıfır. Hiç yoktu. Sonradan açıldı. Yalan Dünya'da ise daha 3 bölüm olmasına rağmen Orçun fenomen oldu. Selahattin, Açılay, Emir gibi pek çok karakterde fenomen olmaya aday. Avrupa Yakası'nın ilk 3 bölümüyle Yalan Dünya'nın ilk 3 bölümünü karşılaştırırsak Yalan Dünya çok daha iyi bence. Ayrıca esprilerin tükendiğine de kesinlikle katılmıyorum. Dünkü 3.bölüm en iyi bölümdü... Beyaz da gayet iyi bir performans gösteriyor...

ilk üç bölümü bilmem ama avrupa yakasını geçemez burhan,gaffur,sacit,sertaç,çaycılar ve bir sürü karakter

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Yalan Dünya bu bölümü çok beğenmedim. Gittikçe espri kaynakları kuruyor gibime geldi. Beyaz diziye bence hiç olmamış. Oyunculuğunu beğenmedim. Yanlız sadece orçun değil diğer karakterlerden bazıları da iyi ama senaryoda çok geçmiyor. Orçun açılay bora tufan ve çağatay karakterleri bence çok iyi.
Selahattin ve Tülay arasında geçenler çok fazla yer kaplıyor. Beyaz oynayamasa da çok fazla yer alıyor. Dizinin her yeri gülme efekti. Bu bölümde de saçmaladılar. Değişik bir gülme efekti geldi. Kıkırdama mı sinsi gülüş mü nedir.

Avrupa Yakası'nın 3.bölümünde kaç tane fenomen vardı acaba ? Bence sıfır. Hiç yoktu. Sonradan açıldı. Yalan Dünya'da ise daha 3 bölüm olmasına rağmen Orçun fenomen oldu. Selahattin, Açılay, Emir gibi pek çok karakterde fenomen olmaya aday. Avrupa Yakası'nın ilk 3 bölümüyle Yalan Dünya'nın ilk 3 bölümünü karşılaştırırsak Yalan Dünya çok daha iyi bence. Ayrıca esprilerin tükendiğine de kesinlikle katılmıyorum. Dünkü 3.bölüm en iyi bölümdü... Beyaz da gayet iyi bir performans gösteriyor...
avrupa yakası gülse bilselin ilk işiydi. orda tecrübe kazandı. zaten başta dedim beklentileri karşılayamadı dedim yoksa kötü demedim.. malasef insanlar avrupa yakası ayarında bir dizi beklerken gülse birsel tercübelerini kulanamadı. daha önce yazdım gülse birsel gaffur karakteriyle oynayarak orçunu yaratmış. ama gaffurun yarısı kadar etkili değil. 3 bölümde sıkıcı olmaya başladı. sürkli aynı şeyleri tekrarlıyor öpüşellim mi.. saydıgın diğer karakterlerin hepsi daha önce denendi. açılay emirin fenomen olacak hiç birşeyi yok aşırı abartılı itici karakterler.. zaten yavaş yavaş reytingleri düşeceği kesin çiif rakamlı ab reytingi hayal. eger gülse bilse müdehale edip yeni karakterler katmazsa. ayrıca bu dizide en son başrol oynacak gülse ve beyazdır ikisininde oyunculugu vasat ve kendilerini tekrar ediyorlar.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Yalan Dünya bu bölümü çok beğenmedim. Gittikçe espri kaynakları kuruyor gibime geldi. Beyaz diziye bence hiç olmamış. Oyunculuğunu beğenmedim. Yanlız sadece orçun değil diğer karakterlerden bazıları da iyi ama senaryoda çok geçmiyor. Orçun açılay bora tufan ve çağatay karakterleri bence çok iyi.
Selahattin ve Tülay arasında geçenler çok fazla yer kaplıyor. Beyaz oynayamasa da çok fazla yer alıyor. Dizinin her yeri gülme efekti. Bu bölümde de saçmaladılar. Değişik bir gülme efekti geldi. Kıkırdama mı sinsi gülüş mü nedir.

Çoğu kişiye göre 3. bölüm en iyi bölümdü sanırım, ilk kez baştan sona hiç sıkılmadım, baya da güldüm.

Beyaz ile ilgili sorun her halinde aklımıza bildiğimiz Beyaz'ın geliyor olması, onu bu karakterle özdeşleştirmekte zorlanıyoruz, yoksa kötü oynadığından değil.

Dizinin her yeri gülme efekti eleştirine dünkü bölüm itibariyle katılmıyorum, benim dikkatimi efektler hiç çekmedi, demek ki yeterince azmış, şu saçmaladılar kelimesini de lügattan çıkaralım ya.

avrupa yakası gülse bilselin ilk işiydi. orda tecrübe kazandı. zaten başta dedim beklentileri karşılayamadı dedim yoksa kötü demedim.. malasef insanlar avrupa yakası ayarında bir dizi beklerken gülse birsel tercübelerini kulanamadı. daha önce yazdım gülse birsel gaffur karakteriyle oynayarak orçunu yaratmış. ama gaffurun yarısı kadar etkili değil. 3 bölümde sıkıcı olmaya başladı. sürkli aynı şeyleri tekrarlıyor öpüşellim mi.. saydıgın diğer karakterlerin hepsi daha önce denendi. açılay emirin fenomen olacak hiç birşeyi yok aşırı abartılı itici karakterler.. zaten yavaş yavaş reytingleri düşeceği kesin çiif rakamlı ab reytingi hayal. eger gülse bilse müdehale edip yeni karakterler katmazsa. ayrıca bu dizide en son başrol oynacak gülse ve beyazdır ikisininde oyunculugu vasat ve kendilerini tekrar ediyorlar.

Çok kendine has bir yorum yapmışsın,seninle aynı görüşte olan çok kişi olduğunu sanmıyorum.

Orçun bora tufan ve çağatay bukarekter iyi ama biir gaffur bir burhan altıntop bir dilber hala değiller. ama açılay okadar iyi değil pek güldüğüm sahnesi yok ilk başta iyi gelmişti ama sonra sıkıcı ve itici gelmye başladı..

bencede selahatin tülay gereksiz bu ikili daha önce bir demet tiyatroda züleyha ve
Eyvah Necdetin kopyası
zaten bu ikili daha fenomen olmuştu onların kalitesine ulaşmları imkansız

vallahi ilk bölümde gülme efeklerinden sesimni kısıp izleyecektim :))))))))))))))))))))))) sonraki bölümlerde alalhtan azatılarda en azında katlanır hale geldi :)))))))))))))

Çoğu kişiye göre 3. bölüm en iyi bölümdü sanırım, ilk kez baştan sona hiç sıkılmadım, baya da güldüm.

Beyaz ile ilgili sorun her halinde aklımıza bildiğimiz Beyaz'ın geliyor olması, onu bu karakterle özdeşleştirmekte zorlanıyoruz, yoksa kötü oynadığından değil.

Dizinin her yeri gülme efekti eleştirine dünkü bölüm itibariyle katılmıyorum, benim dikkatimi efektler hiç çekmedi, demek ki yeterince azmış, şu saçmaladılar kelimesini de lügattan çıkaralım ya.
beyaz showdaki mimiklerin aynısnı bu dizide yapıyor ve oyunculugunda bir gram ilerleme yok. kendini böyle tetkra etikçe dizinin en kötüsü olmaya devam edecek.

Çok kendine has bir yorum yapmışsın,seninle aynı görüşte olan çok kişi olduğunu sanmıyorum.
şuan aynı fikirde olanların pek olmadıgını farkındayım çünkü dizi yeni başladılar ve uzun süredir avrupa yakası kalitesinde bir dizi bekliyorlardı kimse bu diziye toz kondurmuyor . dizinin dışına çıkıp bakmak lazım.. yalan dünyada aynı kuzey güneyde oldugu gibi insanların açtıkları kredi bitince belli bir reytinge katıklıp kalacak.

burda da bölünme olmuş sözlüklere de bakın aynısı 2 kişi olumlu yorum yapıyor 2 kişi olumsuz

Bir Çocuk Sevdim bence gelecek haftalarda kendini toparlayamazsa ekranlara veda edecek ve yerine Hababam Sinifi dizisi gelecektir.. TMC için bir hayal kirikligi daha.. Yakinda Koyu Kirmizi diziside giderse TMC için çok kötü olacaktir..

Beyazın oyunculuğunu beğenmiyorum. Beyaz showda nasılsa burada da aynı zaten. Nasıl karakterle özdeşleştirmeden bahsediyorsun? Komik değil bulunduğu sahneler. Bana göre tabi..
Dünkü bölümde gülme efekti azdı. Saçmaladıları bölüm için kullanmadım. Gülme efektini kısacağız diye yeni bir efekt gelmiş. Fısır fısır birşey. Onun için kullandım.

Bir Çocuk Sevdim bence gelecek haftalarda kendini toparlayamazsa ekranlara veda edecek ve yerine Hababam Sinifi dizisi gelecektir.. TMC için bir hayal kirikligi daha.. Yakinda Koyu Kirmizi diziside giderse TMC için çok kötü olacaktir..

bir çocuk sevdim ortalama karar giden güzel bir dizi belli sayıda bir izleyici kitleside var sonuna kadar takip edecek bir kitlesi var kanal değiştirmesi izleyicilerinden bir kısmını kaybetmesine yol açmışsada daha iyi bir dizi bulana kadar star devam eder sanırım. tmc nin filmleri kalitesiz değil fakat yeterli reklamı yapamadıklarını düşünüyorum. bu kanalların hatasıda olabilir. aynı zamanda koyu kırmızıda güzel bir dizi onunda yeterli reklamı yapılmadı aynı dizi kanal d de başlasa en az iki katı reyting alırdı kanal d reklam işini biliyor başlayacak diziyi her proğramında insanların gözüne gözüne sokarak tanıtıyor.

şunuda anlamıyorum bir dizi 4 veya 5 reyting alınca hemen başarısız ve kaldırılacak dedikoduları çıkıyor. her dizi birinci yada ikinci olamaz 4 reyting yüzbinlerce insanın o diziyi izlediğini gösterir o diziyi kaldırmak izleyicilerine büyük bir saygısızlık değilmidir. TMC nin eskiden kasaba diye bir dizisi yayınlandı atv de ve severek takip eden birçok izleyicisi vardı ama atv birinci olmadı diye gününü değiştirdi saatini değiştirdi izleyicilerini bıktırmak için uğraştı ve sonunda diziyi kaldırarak rahatladı. umarım star atv nin seyirciye yaptığı saygısızlığı yapmaz.