27 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 7 31.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Adini Feriha Koydum su an verilen bilgilere göre de Adini Reyting Koymus.. Yarin birinci olursa çok sevinirim..

AB grubu reklam acisindan daha önemli tabi ama kimin daha cok izlendigini total belirler.

Adini Feriha Koydum izledim. 44 bolum gibi bu 45.ci bolumde mukemmeldi. Dizinin bunaltici sahnesi yok. Her sahnede heyecan var. Ozan adminim de bir el atsa. Hic kimse izlemedigi diziye vasat, kotu, sacmalij abidesi diyemese

Adini Feriha Koydum izledim. 44 bolum gibi bu 45.ci bolumde mukemmeldi. Dizinin bunaltici sahnesi yok. Her sahnede heyecan var. Ozan adminim de bir el atsa. Hic kimse izlemedigi diziye vasat, kotu, sacmalij abidesi diyemese

sen önce kendine bak kendine.kendini düzelt sonra başkasına bak

Program siralamalari eklendi..

ADINI FERIHA KOYDUM yine Liderr olduu
süpperr <33:love_heart:

bu zor günde 5 Reyting gelmis ab de

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:10:31[/TD]
[TD]00:45:14[/TD]
[TD]4,61[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aşkım bu dizi ya süper

Adini Feriha Koydum totalde zirvede olarak ne kadar kaliteli, heyecanli ve mukemmel bir dizi oldugunu kanitladi. Dizi AB dizisiydi aslinda yalan dunya gelince totalde yukseldi.
Yalan Dunya da ABde zirveyi alarak kaliteli komedi oldugunu gosterdi
Bir Cocuk Sevdim Kanal Dde aldigi oranlari mumla ariyor
Bir erkek birkadin aldigi oranlarla 45 dakikada ne kadar mukemmel iwler ortaya cika bilecegini gosterdi
HDE eski gunlerini mumla ariyor ama yine de guzel oranlar almis
Babam icin2 reytingden cok yukselemiyor
Umutsuz Ev Kadinlarinin konuk oldugu Beyaz Show super gitmis

hikaye yazma bana burda kanald ayni oranlari aliyordu sadece kanald çakallık yapip ö.b.g.z arkasina tekrar koyuyordu bir çocuk sevdimin

hikaye yazma bana burda kanald ayni oranlari aliyordu sadece kanald çakallık yapip ö.b.g.z arkasina tekrar koyuyordu bir çocuk sevdimin

Konusmana dikkat et. Ben fikrimi bildiriyorum. Her kesin yorumuna cevap yazmasan olmaz.

Konusmana dikkat et. Ben fikrimi bildiriyorum. Her kesin yorumuna cevap yazmasan olmaz.

hikaye yazmıssın kardes ayni oranlari aliodu sadece tekrar bölümlerinde kanald en çok izlenen dizisi ö.b.g.z arkasina koyuyordu tekrar bölümleri yeni bölümünden daha çok izleniyordu startv ayni oranlari aliyor 3 4 Reyting arasi hiç fena deil sana sorcak degiliz nasil mesaj yazicamizi özgür Bir Forum burasi

Bir Cocuk Sevdim Kanal D de 2 reyting almamisdu. En az 4 reyting aliyordu