Cuma'ya kadar olmasın daha bunun Bugünü var, Çarşamba'sı varTamam dostum rahat birakiyorum cuma'ya kadar
Anneannem de izliyormus
Cuma'ya kadar olmasın daha bunun Bugünü var, Çarşamba'sı varTamam dostum rahat birakiyorum cuma'ya kadar
Anneannem de izliyormus
43 | KUCUK KIYAMET (1) | SAMANYOLU TV | PAZARTESI | veri yok | veri yok |
Eline sağlık @Yakamoz-Asi
Beni Affet'i niye karıştırdın.Karagül çok iyi gitmiş. AB'de herkes düşerken korudu oranlarını haftaya AB'de de yükselir.
Aramızda Kalsın AB'de yükselmeli tekrar.
Samanyolu dizisi ilk 100'e girememiş şike var.
43 KUCUK KIYAMET (1) SAMANYOLU TV PAZARTESI veri yok veri yok
Gerçekten çok gıcık oldum vay ben nerelere gidem@denizz19 dostuma giciklik olsun diye
Kücük Kiyamet AB'de gecen hafta iki yayini da girememisti, bu hafta girmis bir tanesi
Gerçekten çok gıcık oldum vay ben nerelere gidem
Akif daha eskisi gibi aktif değil amaab karadayı zirvede olmasına sevindim vadinin 3.olmasına üzüldüm
akif denen cüce yüzünden oluyor hep bunlar o yokken 15 falan alıyorduk hemen geldi 13 e düşürdü vadiyi millet artık akif gelsede arkadaşım hoşgeldine baksam diye bekliyor aynen bende öyle akif sahnesi sayesinde arkadaşım hoşgeldine bakabiliyorum veya oan başka işim gücüm varsa akif gidene kadar hallediyorumeee o sırada reyting düşmesi gayet normal 😵
bu haftadan çıkan sonuççocuklar tatile gidince tüm diziler düşiyi my artiyi neden bizim dizinin ergen kitlesi yok@Bully @mrt-06 @sokak sanati
medcezir bu senaryoyla devam ederse 8-9 reytingle devam eder
karagül iyi gidiyi başrolleri iyi özcan deniz gelince 10'un altına düşebilir
yd ab de çok düştü total isimleri transfer ederlerse sonuç böyle olur .ss
küçük ağa çok iyi başladı
işte dediğim sebeplerden dolayı cnm geçen yıldan beridir büyük tepkiler var bu karaktere senaristler inadından vazgeçti şükürler olsunkiAkif daha eskisi gibi aktif değil ama
Aslında yeni senaristler vazgeçti bu ısrardanişte dediğim sebeplerden dolayı cnm geçen yıldan beridir büyük tepkiler var bu karaktere senaristler inadından vazgeçti şükürler olsunki
son bölümlerde gördüğüm kadarıyla akif yüünden kara ve pusat harcanıyormuş akif sahneleri azalınca pusat ve kara aktif olmayı başardılar bir tane tipsiz yüzünden 2 tane çok önemli ve sevdiğim oyuncuya haksızlık ediyordular bu seona öyle başladılarki brak karayı pusatı polatı bile 2 defa görüyorduk yaaa tamamen akife dayalı bir dii olarak sundular bu sezonu ilk bölümlerde seyirci tepkisi olmasaydı eğer tamamen akife dayalı bir sezon olucaktı allahtan senaristleri kovdularda rahat ettikAslında yeni senaristler vazgeçti bu ısrardanher bölüm herkes aktif oluyor
Yeni senaristlerimiz sağolsun bizi eski vadiye götürdülerson bölümlerde gördüğüm kadarıyla akif yüünden kara ve pusat harcanıyormuş akif sahneleri azalınca pusat ve kara aktif olmayı başardılar bir tane tipsiz yüzünden 2 tane çok önemli ve sevdiğim oyuncuya haksızlık ediyordular bu seona öyle başladılarki brak karayı pusatı polatı bile 2 defa görüyorduk yaaa tamamen akife dayalı bir dii olarak sundular bu sezonu ilk bölümlerde seyirci tepkisi olmasaydı eğer tamamen akife dayalı bir sezon olucaktı allahtan senaristleri kovdularda rahat ettik
Kurtlar Vadisi her zamanki gibi zirvede 1.3 reytinglik düşüşe rağmen yine açık ara zirvedeyiz zirvenin değişmez sahibi helal PANA
karadayıda gayet iyi gitmiş helal
karagülde gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?