27 Ocak – 2 Şubat 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

Eline sağlık @Yakamoz-Asi :)

Beni Affet'i niye karıştırdın. :T: :A Karagül çok iyi gitmiş. AB'de herkes düşerken korudu oranlarını haftaya AB'de de yükselir.

Aramızda Kalsın AB'de yükselmeli tekrar. :(

43KUCUK KIYAMET (1)SAMANYOLU TVPAZARTESIveri yokveri yok

Samanyolu dizisi ilk 100'e girememiş şike var. :kiki:

med cezir birkaç haftaya AB'de zirveyi alır. :)

Çalıkuşu gözle görülür bir artış yaşamış.

Kaçak iki grupta da ilk 10'a girerek başarısını sürdürmüş.

Fox'un Karagül haricinde ilk 20'de dizisi yok, durum kötü.

Yalan Dünya çok kötü düşmüş.

Eline sağlık @Yakamoz-Asi :)

Beni Affet'i niye karıştırdın. :T: :A Karagül çok iyi gitmiş. AB'de herkes düşerken korudu oranlarını haftaya AB'de de yükselir.

Aramızda Kalsın AB'de yükselmeli tekrar. :(

43KUCUK KIYAMET (1)SAMANYOLU TVPAZARTESIveri yokveri yok
Samanyolu dizisi ilk 100'e girememiş şike var. :kiki:

@denizz19 dostuma giciklik olsun diye :A

Kücük Kiyamet AB'de gecen hafta iki yayini da girememisti, bu hafta girmis bir tanesi :D

ab karadayı zirvede olmasına sevindim vadinin 3.olmasına üzüldüm :(
akif denen cüce yüzünden oluyor hep bunlar o yokken 15 falan alıyorduk hemen geldi 13 e düşürdü vadiyi millet artık akif gelsede arkadaşım hoşgeldine baksam diye bekliyor aynen bende öyle akif sahnesi sayesinde arkadaşım hoşgeldine bakabiliyorum veya oan başka işim gücüm varsa akif gidene kadar hallediyorum :F eee o sırada reyting düşmesi gayet normal 😵

Karadayı yine totalciliğin dibine vurmuş. :A

Muhteşem gerilere alıştı. :)

Vadi ve Karagül'e büyük tebrikler. :ok:

bu haftadan çıkan sonuç :A çocuklar tatile gidince tüm diziler düşiyi my artiyi neden bizim dizinin ergen kitlesi yok :bağır: @Bully @mrt-06 @sokak sanati

medcezir bu senaryoyla devam ederse 8-9 reytingle devam eder :)
karagül iyi gidiyi başrolleri iyi özcan deniz gelince 10'un altına düşebilir :A
yd ab de çok düştü total isimleri transfer ederlerse sonuç böyle olur .ss
küçük ağa çok iyi başladı

ab karadayı zirvede olmasına sevindim vadinin 3.olmasına üzüldüm :(
akif denen cüce yüzünden oluyor hep bunlar o yokken 15 falan alıyorduk hemen geldi 13 e düşürdü vadiyi millet artık akif gelsede arkadaşım hoşgeldine baksam diye bekliyor aynen bende öyle akif sahnesi sayesinde arkadaşım hoşgeldine bakabiliyorum veya oan başka işim gücüm varsa akif gidene kadar hallediyorum :F eee o sırada reyting düşmesi gayet normal 😵
Akif daha eskisi gibi aktif değil ama :D

bu haftadan çıkan sonuç :A çocuklar tatile gidince tüm diziler düşiyi my artiyi neden bizim dizinin ergen kitlesi yok :bağır: @Bully @mrt-06 @sokak sanati

medcezir bu senaryoyla devam ederse 8-9 reytingle devam eder :)
karagül iyi gidiyi başrolleri iyi özcan deniz gelince 10'un altına düşebilir :A
yd ab de çok düştü total isimleri transfer ederlerse sonuç böyle olur .ss
küçük ağa çok iyi başladı

Fark-ı Muhteşem Yüzyıl.:A

Aslında yeni senaristler vazgeçti bu ısrardan :oley: her bölüm herkes aktif oluyor :Z
son bölümlerde gördüğüm kadarıyla akif yüünden kara ve pusat harcanıyormuş akif sahneleri azalınca pusat ve kara aktif olmayı başardılar bir tane tipsiz yüzünden 2 tane çok önemli ve sevdiğim oyuncuya haksızlık ediyordular bu seona öyle başladılarki brak karayı pusatı polatı bile 2 defa görüyorduk yaaa tamamen akife dayalı bir dii olarak sundular bu sezonu ilk bölümlerde seyirci tepkisi olmasaydı eğer tamamen akife dayalı bir sezon olucaktı allahtan senaristleri kovdularda rahat ettik :kiki::kiki:

son bölümlerde gördüğüm kadarıyla akif yüünden kara ve pusat harcanıyormuş akif sahneleri azalınca pusat ve kara aktif olmayı başardılar bir tane tipsiz yüzünden 2 tane çok önemli ve sevdiğim oyuncuya haksızlık ediyordular bu seona öyle başladılarki brak karayı pusatı polatı bile 2 defa görüyorduk yaaa tamamen akife dayalı bir dii olarak sundular bu sezonu ilk bölümlerde seyirci tepkisi olmasaydı eğer tamamen akife dayalı bir sezon olucaktı allahtan senaristleri kovdularda rahat ettik :kiki::kiki:
Yeni senaristlerimiz sağolsun bizi eski vadiye götürdüler :)

Kurtlar Vadisi her zamanki gibi zirvede 1.3 reytinglik düşüşe rağmen yine açık ara zirvedeyiz zirvenin değişmez sahibi helal PANA :d
karadayıda gayet iyi gitmiş helal
karagülde gayet iyi

Kurtlar Vadisi her zamanki gibi zirvede 1.3 reytinglik düşüşe rağmen yine açık ara zirvedeyiz zirvenin değişmez sahibi helal PANA :D
karadayıda gayet iyi gitmiş helal
karagülde gayet iyi

Karadayi sadece iyi mi gitmis aga :D AB'de birinci. Karagül ile ayni kefeye koyuyorsun sonra @denizz19 durum güncellemelerinde ucuslara geciyor :D

Kurtlar Vadisi Pusu ve Karadayı'ya Tebrikler
Karagül ve Medcezir'de herzaman olduğu gibi çok iyi oranlar almışlar.
Birde unutmadan Küçük Ağa ilk bölümüyle sezonun en iyi açılışını yaptı.