Her gün aynı kanalın dizilerini izlemediğim için bilmemem normal..FOX'ta olur canım, bilmiyorsan öğren.
HayırLale Devri'ni bilmiyorsun tabii sen.
Özet yerine bildiğin geçen haftaki bölümü veriyorlardı. Özet adında geçen haftanın tekrarı.Her gün aynı kanalın dizilerini izlemediğim için bilmemem normal..
HayırOnda da böyleydi mi?
Aynen.Her gün aynı kanalın dizilerini izlemediğim için bilmemem normal..
HayırOnda da böyleydi mi?
muhteşem gidiyor gecekonduyu istimlak edeceklermiş yaşlı adamın cedsedi bulunacak diye paniğe girdilero hayat totoş selimin nasıl gidiyor @destere
Ben çok sevdim valla,İbo'nun tipi gülmem için yeterli.Bende pek gülemedim 3 Adam'a daha iyi bekliyordum @sürgünüm aga nası buldun
Güldümde beklediğim kadar değildiBen çok sevdim valla,İbo'nun tipi gülmem için yeterli.
Yalnız Survivor'ı genel olarak bilmeyen birinin gülmesi zordu zaten. Ben kahkahalarla güldüm süper yapmışlar.[HASHTAG]#3Adam[/HASHTAG] güldüremedi.[HASHTAG]#Survivor[/HASHTAG]
Gerçekten kahkaha attın mı? 😱 Ben pek gülemedim valla. (Not:Izlediğim kadarıyla)Yalnız Survivor'ı genel olarak bilmeyen birinin gülmesi zordu zaten. Ben kahkahalarla güldüm süper yapmışlar.
Attım tabii hem de baya.Gerçekten kahkaha attın mı? 😱 Ben pek gülemedim valla. (Not:Izlediğim kadarıyla)
Gülmedim dediğimde abim de senin gibi demişti, izlemediğimiz için belki komik gelmiyor diye.Attım tabii hem de baya.Dediğim gibi Survivor'i izlemediğin için gülmemen normal. Yarın reytinglere de iyi etki edecektir 3 Adam.()
Sen her türlü gülmezsin zaten Acun'a olan elem kederin yüzünden.Gülmedim dediğimde abim de senin gibi demişti, izlemediğimiz için belki komik gelmiyor diye.Haklısınız galiba.
Senin kıl yine reytingleri patlatacak.@Lordly
Yalan.Sen her türlü gülmezsin zaten Acun'a olan elem kederin yüzünden.Gerçekten "kıl" oluyorsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?