27 Nisan 2014 Pazar Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survivor'da [HASHTAG]#3Adam[/HASHTAG] başladı. :)

Survivor niye erkenden reklama girdi? 😱

Ben lale devrini izleyemiyordum cok gec bitiyor diye .O yuzden ozetini izliyordum saat 19.45 te basliodu ozet 22ye kadar suruodu.Ne gunlerdi ne. @Ahmad @mrt-06 @halukerogluFOX
@xBUGRAx birde Revani etiketlemek istiyorum bu bu ismiyle uzun bir aradan sonra ilk defa olacak @RevaN

[HASHTAG]#3Adam[/HASHTAG] güldüremedi. :) [HASHTAG]#Survivor[/HASHTAG]

Survivor reytinglerde çok iyi gidecektir. :)

[HASHTAG]#3Adam[/HASHTAG] güldüremedi. :) [HASHTAG]#Survivor[/HASHTAG]
Yalnız Survivor'ı genel olarak bilmeyen birinin gülmesi zordu zaten. Ben kahkahalarla güldüm süper yapmışlar. :D

Gerçekten kahkaha attın mı? 😱 Ben pek gülemedim valla. (Not:Izlediğim kadarıyla)
Attım tabii hem de baya. :D Dediğim gibi Survivor'i izlemediğin için gülmemen normal. Yarın reytinglere de iyi etki edecektir 3 Adam. :) ( :A )

Attım tabii hem de baya. :D Dediğim gibi Survivor'i izlemediğin için gülmemen normal. Yarın reytinglere de iyi etki edecektir 3 Adam. :) ( :A )
Gülmedim dediğimde abim de senin gibi demişti, izlemediğimiz için belki komik gelmiyor diye. :D Haklısınız galiba. :D

Senin kıl yine reytingleri patlatacak. :F @Lordly

Gülmedim dediğimde abim de senin gibi demişti, izlemediğimiz için belki komik gelmiyor diye. :D Haklısınız galiba. :D

Senin kıl yine reytingleri patlatacak. :F @Lordly
Sen her türlü gülmezsin zaten Acun'a olan elem kederin yüzünden. :A :F Gerçekten "kıl" oluyorsun çünkü. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...