Dizi ciddi şekilde aniden düştü, Küçük Gelin de aynı şekilde. Yeni senarist biraz olsun katkı sağlamazsa malesef geç saat yolu görünür.Cumartesi 23:00 iyi gider mi o saatte kararsizim açıkçası ama umarım yükselir. @RevaN
Senin kıl cidden işi biliyor, 3 Adam'ı getirdi.Survivor coşmuş.Rakipleri zımparalamış, ütülemiş, dümdüz etmiş.
Tebrikler Survivor, Tebrikler 3 Adam, Tebrikler Acun Medya.
Güneş Batarken hayal kırıklığını da aşmış artık.
Güneş de battı, kanal d de battı, d yapım da battı.
O Hayat Benim iyi oranlar almış.
Düne göre?Totalde yaklaşık 1, ab'de de yaklaşık 2 reytinglik yükseliş var Survivor'da.
Aynen çok kısaydı maalesef ama zaten programı başlıyor bol bol izlersin güzel abim.Güldür Güldür'ün tekrari iyi gitmis
Programi iyi ki netten izledim. Simge'm sadece 2-3 dakika varmis@mrt-06
düne göre de olsa aynı oranlar değilDüne göre?
Ben dizinin 2. bölümünde demiştim GB'yi geçecek rüyamda gördüm diye. Aha çıktı yine.Dedik dedik inanmadınız OHB totalde de AB'de de abc1'de de GB'yi geçmiş
Ben 3 reyting falan yükseliş bekliyordum.düne göre de olsa aynı oranlar değiltotal ve ab +1 reyting abc1 de +1.7 yükselmiş
3 çok yüksek bi oran hem bu da benim için çok büyük başarıBen dizinin 2. bölümünde demiştim GB'yi geçecek rüyamda gördüm diye. Aha çıktı yine.
Ben 3 reyting falan yükseliş bekliyordum.
Güneşi Beklerken en sevdiğim dizilerden biri ve bitmesini istemiyorum. Maalesef son birkaç bölümdür oranları düştü. Bu yüzden eğer Haziran'da sezon finali yapıp Ağustos'ta yeni sezonu açarsa yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum.zaten yazdan devam etti yine yazın devam mı edecek hiç ara vermedi kigeçen ağustos başlamıştı bu dizi yaz dizisiydi sonra yeni sezon sen se şimdi yazın devam etsin diyorsun
Geçen haftaya göre sanmıştım ama düne göre de yükselmiş.Düne göre?
Aynen çok kısaydı maalesef ama zaten programı başlıyor bol bol izlersin güzel abim.
Güneşi Beklerken en sevdiğim dizilerden biri ve bitmesini istemiyorum. Maalesef son birkaç bölümdür oranları düştü. Bu yüzden eğer Haziran'da sezon finali yapıp Ağustos'ta yeni sezonu açarsa yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Geçen haftaya göre sanmıştım ama düne göre de yükselmiş.Gerçi Survivor Cumartesi günü beklenenden yüksek oran aldı çünkü özel bir durum vardı. İki ünlü gönüllülere geçti.
3 çok yüksek bi oran hem bu da benim için çok büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?