27 Nisan 2014 Pazar Reyting Sonuçları

O Hayat Benim, Güneşi Beklerken'i nasıl geçmiş?(b)

Cumartesi 23:00 iyi gider mi o saatte kararsizim açıkçası ama umarım yükselir. @RevaN
Dizi ciddi şekilde aniden düştü, Küçük Gelin de aynı şekilde. Yeni senarist biraz olsun katkı sağlamazsa malesef geç saat yolu görünür.

Daha aylar önce Küçük Ağa`nın ardından A/B`de en çok izlenen diziydi, şimdi en az izlenen dizi konumunca cidden.

Küçük Ağa, Ankaranın Dikmeni, Paşa Gönlüm, Yalan Dünya, Arka Sokaklar hepsinden geride...

Survivor coşmuş. :Z Rakipleri zımparalamış, ütülemiş, dümdüz etmiş. :F

Tebrikler Survivor, Tebrikler 3 Adam, Tebrikler Acun Medya. :oley:

Güneş Batarken hayal kırıklığını da aşmış artık. :A

Güneş de battı, kanal d de battı, d yapım da battı. :F

O Hayat Benim iyi oranlar almış. :)

Survivor coşmuş. :Z Rakipleri zımparalamış, ütülemiş, dümdüz etmiş. :F

Tebrikler Survivor, Tebrikler 3 Adam, Tebrikler Acun Medya. :oley:

Güneş Batarken hayal kırıklığını da aşmış artık. :A

Güneş de battı, kanal d de battı, d yapım da battı. :F

O Hayat Benim iyi oranlar almış. :)
Senin kıl cidden işi biliyor, 3 Adam'ı getirdi. :F

Küçük Gelin sezon sonuna 5 reytinglere kadar geriler bence. Yeni sezonda farklı bir şeyle yayınlanmazsa daha da düşer.

Survivor ezingo yapmış gene helal
küçük gelin düşmeye devam ediyor daha da düşecektir
o hayat benim gayet iyi gidiyor beklenmedik bi başarı ama klasik fox dizisi
güneşi beklerken çok düştü sezon sonu final yapar

Kurtlar Vadisi Filistin 2546584.tekrarı ve gece yayınlanmasına rağmen fena gitmemiş

Dedik dedik inanmadınız OHB totalde de AB'de de abc1'de de GB'yi geçmiş :A :Z

:Fzaten yazdan devam etti yine yazın devam mı edecek hiç ara vermedi kigeçen ağustos başlamıştı bu dizi yaz dizisiydi sonra yeni sezon sen se şimdi yazın devam etsin diyorsun:D
Güneşi Beklerken en sevdiğim dizilerden biri ve bitmesini istemiyorum. Maalesef son birkaç bölümdür oranları düştü. Bu yüzden eğer Haziran'da sezon finali yapıp Ağustos'ta yeni sezonu açarsa yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Düne göre? (b)

Aynen çok kısaydı maalesef ama zaten programı başlıyor bol bol izlersin güzel abim. :D
Geçen haftaya göre sanmıştım ama düne göre de yükselmiş. :) Gerçi Survivor Cumartesi günü beklenenden yüksek oran aldı çünkü özel bir durum vardı. İki ünlü gönüllülere geçti. :)

Güneşi Beklerken en sevdiğim dizilerden biri ve bitmesini istemiyorum. Maalesef son birkaç bölümdür oranları düştü. Bu yüzden eğer Haziran'da sezon finali yapıp Ağustos'ta yeni sezonu açarsa yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Geçen haftaya göre sanmıştım ama düne göre de yükselmiş. :) Gerçi Survivor Cumartesi günü beklenenden yüksek oran aldı çünkü özel bir durum vardı. İki ünlü gönüllülere geçti. :)
3 çok yüksek bi oran hem bu da benim için çok büyük başarı :)

Ben Yetenek Sizsiniz'deki gibi bir yükseliş bekliyordum. Hani Acun özel konuk ya da özel bir etkinlik yapınca 3, 4 reyting birden yükseliyor ya, aynı yükselişi 3 Adam ile de bekledim. Oranlarına kötü diyen yahut düşük diyen yok. Ben sadece daha fazla bir yükseliş beklediğimi dile getirdim.

1 reytingten ziyade daha fazla bir yükseliş. :)

Güneşi Beklerken bir kaç bölümdür çok düşük reytinglerle devam ediyor.Umarım yeniden yükseliş yaşar.
O Hayat Benim total ve ABC1 grubunda çok iyi reytingler almış ama A\B'de Güneşi Beklerkeni geçmesine şaşırdım.
Survivor yine çok yüksek reytingler almış.