Hazem
Favori Üye
Müge AnlıYalan beklenenden daha iyi başlamış.
ABC1'de kim 1. olmuş acaba?
Terbiyesiz.ssFakir değil fakır 😂 İngilizce yazsam ban yerim
Sus len 😂 Aramızda 😉Müge Anlı
Terbiyesiz.ss
Müge Anlı
Terbiyesiz.ss
@Angelica teyzem terbiyesizleri şikayet etme nöbetinde yanlız dikkat edinSus len 😂 Aramızda 😉
Yılın yorumu seçtim BEN olsam utancımdan bir daha asla bu diziyi (HS) izlediğimi forumda yazmazdimSensin fakir fakir olmasan gider Netflix'te yayınlanan aksiyon konulu dizileri izlerdim Hudutsuz Sevda'ya kalmazdın
Sen boş yapma da sesini kesmim Bu forumda herkes senin nasıl biri olduğunu henüz çözmediYılın yorumu seçtim BEN olsam utancımdan bir daha asla bu diziyi (HS) izlediğimi forumda yazmazdim
ama işte ' ben ' değilim.
Iyi ki !...
İçinden @serhatt çıktıSen boş yapma da sesini kesmim Bu forumda herkes senin nasıl biri olduğunu henüz çözmedi
Kız sendeki yılanlık sinsilik herkesin dilinde 😂😂Yoo ben bu yakışıklının nöbetindeyim
Ekli dosyayı görüntüle 127108
------
Sen bakma @xemrexxx yer cücesine
* aynen .Yalan beklenenden daha iyi başlamış. *
Çok boş yapıyor be canımı sıkmaya başladı Yönetim bir yorumunu silmişti onun, ama halen daha aklımda @serhatt da biliyor. Eğer rezil etmemi istemiyorsa sussunİçinden @serhatt çıktı
Kız sendeki yılanlık sinsilik herkesin dilinde 😂😂
Kaos ortamı oluşturdumÇok boş yapıyor be canımı sıkmaya başladı Yönetim bir yorumunu silmişti onun, ama halen daha aklımda @serhatt da biliyor. Eğer rezil etmemi istemiyorsa sussun
Yok hacı valla senle kavga ettiğimizde seviye oluyordu yemin ederim bununla seviye bile yok beKaos ortamı oluşturdum
Al birini vur ötekine zatenİçinden @serhatt çıktı
Boş konuşan sensin. Her hafta 1. Sen oluyorsun Benim sesimi hiç kimse kesemez !Sen boş yapma da sesini kesmim Bu forumda herkes senin nasıl biri olduğunu henüz çözmedi
Kör le yatan 🐎 🐎 ın üzüm üzüm e baka bakaİçinden @serhatt çıktı
Sen var ya o kadar iki yüzlü bir insansın ki ama bunu yaşına veriyorum daha önceden de söylediğim gibi karakterin daha oturmamış olgunlaşmamış bu nedenle seni mazur görebiliyorum çünkü sen sevdiğin izlediğin dizilere güzel yorum yapanları baş tacı ediyorsun ama en ufak bir olumsuz eleştiride hemen suçlayıp yerin dibine batırmaya çalışıyorsun, hakaret ediyorsun !Çok boş yapıyor be canımı sıkmaya başladı Yönetim bir yorumunu silmişti onun, ama halen daha aklımda @serhatt da biliyor. Eğer rezil etmemi istemiyorsa sussun
@AhmetBayram etiketleyerek söylüyorum bir daha bulaşma
Senin asıl canını sıkan ben değilim.Çok boş yapıyor be canımı sıkmaya başladı Yönetim bir yorumunu silmişti onun, ama halen daha aklımda @serhatt da biliyor. Eğer rezil etmemi istemiyorsa sussun
Beni, sen rezil mi edicen ?Çok boş yapıyor be canımı sıkmaya başladı Yönetim bir yorumunu silmişti onun, ama halen daha aklımda @serhatt da biliyor. Eğer rezil etmemi istemiyorsa sussun
Demek ki çoğunlukla kavga eden, kavgacı birisinYok hacı valla senle kavga ettiğimizde seviye oluyordu yemin ederim bununla seviye bile yok be
Ya senin olmamışın olmuşun olsa kaç yazar la ? 😂😂😂Al birini vur ötekine zaten
------
Boş konuşan sensin. Her hafta 1. Sen oluyorsun Benim sesimi hiç kimse kesemez !
dediğim gibi 4-5 hesabım daha var benim.
Rahat ol 😉
Çözemezsiniz de zaten Hele sen o küçücük aklınla 1000 yıl da yaşasan nafile üzülüyorum senin için :'(
------
Kör le yatan 🐎 🐎 ın üzüm üzüm e baka baka
------
Sen var ya o kadar iki yüzlü bir insansın ki ama bunu yaşına veriyorum daha önceden de söylediğim gibi karakterin daha oturmamış olgunlaşmamış bu nedenle seni mazur görebiliyorum çünkü sen sevdiğin izlediğin dizilere güzel yorum yapanları baş tacı ediyorsun ama en ufak bir olumsuz eleştiride hemen suçlayıp yerin dibine batırmaya çalışıyorsun, hakaret ediyorsun !
Bunu yapma.
Sana bir tavsiyem yapmamalısın.
Ha beni dinlemeyip yaparsan da cevabını alırsın !!
Benim için sorun değil. Ben senin gibi kaç kişiyi gömdüm
------
Senin asıl canını sıkan ben değilim.
Okuyup beğenmediğim yorumlarına olmamış ve beğenmedim atmam. Oysa ben senin yorumlarına harika da atıyorum beğendiğim de atıyorum aynen de atıyorum ama sen bunları görmezden gelip sadece diğerlerine odaklanıyorsun sırf bundan dolayı !
Dediğim gibi yaşın küçük abisi