27 Mayıs 2014 Salı Reyting Sonuçları

Yasak dizisinin tutmasına kesin gözle bakıyordum beyazsoy..
Deniz cakiri gözünde büyütmusun futkan ondan yoksa tarafsız baksaydin tutmayacagi çok acıktı. Kadın bir başkasını severken başkasıyla evleniyor sonra sevdiği adamı kaybetmemek için uyduruk, inandırıcı nedenlerle iş ceviyor evine aldırıyor. Bunun inandirici olması imkansız ayrıca dönem filimlerinin tutma nedeni anakronizimdir yani bu donem saçma olan ama o dönem herkesin doğal karşıladığı bir olayı insanlara gündüzden yaşatmak..

mesela muhteşem de kadınların bir arada yaşaması kardeşlerin taht için birbirini öldürmesi bir babanın taht için oğlunu öldürmesi bunlar günümüzde olduğunu dusundurmek insanın ilgisini çeker ama yasak dizisinde böyle o döneme ait bisey yok günümüzde yaşansa bu olay kim yadigar ki.

Agb de rakamlar yukseti tns için 5 rakamı deli saraylı kotu bir işti kadrosu aldı o işi
Kötü değildi gerek oyuncu kadrosu gerek müzikleri gerek işlenen konusu çok iyidi, ama yanlış kurgulandı, ilk 2 bölüm çok güzeldi sonra bozdu tıpkı Sevdaluk gibi..

Kötü değildi gerek oyuncu kadrosu gerek müzikleri gerek işlenen konusu çok iyidi, ama yanlış kurgulandı, ilk 2 bölüm çok güzeldi sonra bozdu tıpkı Sevdaluk gibi..
Vallahi zamanında fena elestirmistim ama hatırlamıyorum niye kötü diye onun için pek cevabım yok. Gani gani rahmetlik işler işte )))

Kacak´ta yine düsüs var! hele AB de resmen cökmüs... ben ve sadik izleyici artik Ertan´in her pusudan cocuk oyuncagi gibi kurtulmasindan bikti diyebilirim yani düsüsün tek sebebi bu.... Bence Ertan Karakterini canlandiran oyuncu ne kadar iyi olsada artik bu karakter ölmeli ve Diziye yeni ve güclü karakterler dahil olmali... Dizi Serhat, Ertan ve Ismet arasinda gecip duruyor...

Bu arada Gürkan Uygun dövüs sahnelerinde müthis
aga Gürkan Uygun her sahnede her bölümde müthiş zaten olağanüstü bi oyuncu
senaristleri kötü aga karakter sıkıntısı var adam akıllı karakterler yok hep aynı kişiler ertan serhatlar ev topçuoğlu arasında kısır döngü ve hiçbirine bişey olmuyor başkada karakter yok
sınavlardan ötürü 2 bölümü izlemedim daha toptan izleyecem hepsini
berk hakman ayrılırsa bence vadiye gelsin vadiyle patlama yapacaktır :D

kaçak dizisi bence başarısız değil yılın dizisi diye söylediğimiz kara para aşk en yüksek reytingleri 5 ortalama alıyor kaçak dizisinin kötü dediğimiz reyting ortalamasıyla kara para aşka başarılı diyorsak ozaman kaçak diziside başarılıdır ayrıca kaçak 8 ortalama reytinglerle zirveyede bir çok kez gelmişti ben kaçaktan 2.sezon umutluyum eğer olursa 🙂🙂🙂

Fetih 1453 beklediğimden iyi gitmiş özellikle ABC1'de. :) Yılda bir kez İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünde yayınlansın sadece.

Küçük Ağa çok güzel gitmiş. Heyecanlıymış
Kaçak da düşürek hayal kırıklığı yaratmış

Küçük Ağa'm oranlarını arttırarak iki grupta da ilk 2'yi kapatmış tebrikler. :)

Diğerleri vasat. :)

Kurt Seyit ve Şura'nın dünkü bölümü iyiydi ama reytinglerde kötü gitmiş.
Elidor Miss Turkey ortalama reytingler almış.
Küçük Ağa çok iyi gitmiş.

Acun olmayınca sonuç bu. :A

Survivor gelince eriyor hepsi, hizaya geliyorlar. :F Acun sübyanı odasına yolluyor. :F