27 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ne biçim finaldi bu :bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:bu kadar acılı hüzünlü final mi olur:(
hamiyet öldü,sultan öldü,bade hapise düştü,minevver-yiğit gitti,ali ömer-sevda gitti teee kanadalara,sultan ın kocası gitti,hizmetçiler bile gitti :T
geçmişe hatırlama sahneleri çok iyiydi son 20 dk sadece sultan vardı tüm finali kadının üzerine yıkmışlar ama iyi götürdü
bakalım lale devrinede sultan-hamiyet bunların ölümü konu olacak mı toprak ın teyzesi ve eski patronu remzinin baldızı karısının kardeşi kardeşi atlarlarsa büyük hata olur
acaba sultan öldü mü ölmediyse lale devrine alsınlar zümrüt ün hakkından anca o gelir :F @xBUGRAx @Billy Kane
sultan ı seneye helen crowly nin rolünde intikama transfer etsinler zaten kaybolan yıllar da benzer bir rolle ünlenmişti :A @Forumdash

Sulatan dediğin kadının resmini görem :X
yga daki hal ibu ama kaybolan yıllarda mafya anasıydı çok da işyi oynamııştı :D ozaman sarışındı

sultan-yerg%C3%B6k-a%C5%9Fk.jpg

13.bölümde ölmüyor mu (b) 7-8 bölümü var gibiydi :)
victoria yı o kadın yaptılar ona rağpmen dizi tuttu bunu da helen yapsınlar bişi olmaz :F
8 bölümmüş😕 Sonlara doğru rolu arttınca 2-3 bölüm aklımda kalmiş.Oynadiği sahnelerde çok yoktu aslında araba içinde filan konusuyordu 😕

Duygu dun yine seninle gurur duydum, son oyunda nasil da guclu oynadin oyle :)

Karadayi yine zirvede oluyor. Reklam aralarinda Survivor a glz attim, Allah o ünlüler ve gönüllülere sabir versin! O Duygu ile ayni Adada degil ayni Ülke de bile yasanmaz

Karadayi yine zirvede oluyor. Reklam aralarinda Survivor a glz attim, Allah o ünlüler ve gönüllülere sabir versin! O Duygu ile ayni Adada degil ayni Ülke de bile yasanmaz

Niye Yasin? :) Cok iyi kalpli, sempatik ve adaleti icin savasan bir kiz :)

Niye Yasin? :) Cok iyi kalpli, sempatik ve adaleti icin savasan bir kiz :)

O senin görüsün ama bana cok yapmacik geliyor. Ayrica cok agresiv, herseye burnunu sokuyor, bir tartismaya baslayinca susmuyor, hep kendi bildigini dogru saniyor!

Mesela Duygu nun yarismada tartistigi kisiler Bozok, Murat, Mustafa, Hilmicem, Emel, Daghan, Fatmgül, Ümit Karan, Irmak, Cengiz. Yani kizin tartismadigi yarismaci yok. Sence bu sayidigim isimlerin hepsinde mi problem var yoksa herkesle tartisan Duygu da mi?

Yalan Dünya totalde düşmüş, A/B`de yükselmiş.

Hangi dizinin özeti ile yeni bölüm arasında 1-2 reyting fark olur? :(

Neyse, Yalan Dünya gelecek hafta totalde yükselir büyük ihtimal. Dün YGA`ın finali vardı bu yüzden normalden yüksek çıktı dizi.

Gelecek sene büyük revizyon bekliyorum Gülseden dizi için. :)