Evet geçen haftadan beri izliyorum geceleri.
- - - Ekleme - - -
Evet o sahne çok güzeldi.
sor bakalım sultan mutlu musun muradına erdin mi
Evet geçen haftadan beri izliyorum geceleri.
- - - Ekleme - - -
Evet o sahne çok güzeldi.
sultan ı seneye helen crowly nin rolünde intikama transfer etsinler zaten kaybolan yıllar da benzer bir rolle ünlenmişti @Forumdash
yga daki hal ibu ama kaybolan yıllarda mafya anasıydı çok da işyi oynamııştı ozaman sarışındı
Sulatan dediğin kadının resmini görem
yga daki hal ibu ama kaybolan yıllarda mafya anasıydı çok da işyi oynamııştı ozaman sarışındı
13.bölümde ölmüyor mu 7-8 bölümü var gibiydi
Yok laa bu kadın çook ufak tefek Aman belkide olabilir Helen'da iri yari bişey değildi sonuçta 2 - 3 bölüm sonra ölüyor
8 bölümmüş😕 Sonlara doğru rolu arttınca 2-3 bölüm aklımda kalmiş.Oynadiği sahnelerde çok yoktu aslında araba içinde filan konusuyordu 😕13.bölümde ölmüyor mu 7-8 bölümü var gibiydi
victoria yı o kadın yaptılar ona rağpmen dizi tuttu bunu da helen yapsınlar bişi olmaz
o 42 dklik versiyon bizimki 100+ dk illa ki artar
8 bölümmüş😕 Sonlara doğru rolu arttınca 2-3 bölüm aklımda kalmiş.Oynadiği sahnelerde çok yoktu aslında araba içinde filan konusuyordu 😕
o 42 dklik versiyon bizimki 100+ dk illa ki artar
Kadının konuşması YGA'daki gibi olsa bide
Karadayi yine zirvede oluyor. Reklam aralarinda Survivor a glz attim, Allah o ünlüler ve gönüllülere sabir versin! O Duygu ile ayni Adada degil ayni Ülke de bile yasanmaz
Niye Yasin? Cok iyi kalpli, sempatik ve adaleti icin savasan bir kiz