Bize bir şey yapamaz bu melun merak etmeyin
Bize bir şey yapamaz bu melun merak etmeyin
@Sherlock işte içimizdeki Kenan ajanı ortaya çıktı![]()
Bize bir şey yapamaz bu melun merak etmeyin![]()
![]()
Aaa bellide olmaz ayoll mezarında dura dura iyice kafayı sıyırdı sanırım domatesten hamburger ekmeğinden Amerikan başkanı yapmış kendisine
Sadece konuşuyor ya bir şey yapacağı yokAaa bellide olmaz ayoll mezarında dura dura iyice kafayı sıyırdı sanırım domatesten hamburger ekmeğinden Amerikan başkanı yapmış kendisine![]()
![]()
![]()
Oklavam elimde bekliyorum kafasına indiririm giderSadece konuşuyor ya bir şey yapacağı yok![]()
![]()
Senin bir şey yaptığın yok ben püskürtüyorum anca onuOklavam elimde bekliyorum kafasına indiririm giderSiz merak etmeyin ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa bellide olmaz ayoll mezarında dura dura iyice kafayı sıyırdı sanırım domatesten hamburger ekmeğinden Amerikan başkanı yapmış kendisine![]()
![]()
![]()
siz konuşun ben dinliyorum hamlemi en son yapıcamSadece konuşuyor ya bir şey yapacağı yok![]()
![]()
Merakla bekliyoruzsiz konuşun ben dinliyorum hamlemi en son yapıcam
![]()
siz konuşun ben dinliyorum hamlemi en son yapıcam
![]()
@MasacRE- eskici ben üçümüzle alakalı bir şey paylaşıcakmış hadi eskici neyse ama o Kütük bey ile ne ortak özelliğimiz var kıMerakla bekliyoruz![]()
Benim Survivor senin de Çukur var@MasacRE- eskici ben üçümüzle alakalı bir şey paylaşıcakmış hadi eskici neyse ama o Kütük bey ile ne ortak özelliğimiz var kı![]()
![]()
![]()
ortak bişi paylaşıcam demedim hepinizi eşşekler cennetine postalıcam dedim@MasacRE- eskici ben üçümüzle alakalı bir şey paylaşıcakmış hadi eskici neyse ama o Kütük bey ile ne ortak özelliğimiz var kı![]()
![]()
![]()
ortak bişi paylaşıcam demedim hepinizi eşşekler cennetine postalıcam dedim![]()
Hahahah Aaa hiç deneme bence Kütük bey eskici ile bana benzemez senden kurtuluruz gerçiBenim Survivor senin de Çukur var![]()
Denesin bakalım görelimHahahah Aaa hiç deneme bence Kütük bey eskici ile bana benzemez senden kurtuluruz gerçi![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa hiç deneme bence Kütük bey eskici ile bana benzemez senden kurtuluruz gerçi![]()
![]()
![]()
kız o en kolayı kütüğe iki cıbıldak kadın resmi atsan koklaya koklaya uçuruma gelir iteklerim oradanDenesin bakalım görelim![]()
@MasacRE- kankamı yedirmem sanakız o en kolayı kütüğe iki cıbıldak kadın resmi atsan koklaya koklaya uçuruma gelir iteklerim oradan![]()
kız o en kolayı kütüğe iki cıbıldak kadın resmi atsan koklaya koklaya uçuruma gelir iteklerim oradan![]()
Hhaha Aaa bize dokunmada ona ne ediyorsan et hem yakar ısınırsınDenesin bakalım görelim![]()
Her zaman yaptığı şeyler işle bakalım ne çıkacakHhaha Aaa bize dokunmada ona ne ediyorsan et hem yakar ısınırsın![]()
![]()
Yine Maatbasından bir şey uyduruyordur şuan uydurma aşamasında sanırım bize haber diye paylaşacak@eskici