27 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 15.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 19.2%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

Oy: 4 15.4%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 8 30.8%
  • Firar (Star)

Oy: 3 11.5%
  • Benfica - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 6 23.1%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 26.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

haftaya yükselir sorun değil

Tahminen, bir düştü mü sonsuza kadar düşecek değil.

Bu arada Yalan Dünya 2,50 reyting düşmüştü, şimdi hatırladım.
Daha büyüğü de varmış yani.
Bu arada Yalan Dünya için de aynı olumlu bakışı taşıyabilirdin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ÖBGZK gecen haftaya göre yükselerek iki grubtada ilk ikiyi kapatmis, Dizi haftalik siralamadada total de garanti zirvede olacak.

Seksenler iki grubtada yükselmis AB de 7 reytingle cok basarili, Total de 5 reytinge yaklasarak beni sevindirdi.

Ucurum yeni saatinde iyi sonuclar almaya basladi, atv pt1 de daha fazla reyting alacak filmler yayinlarsa Dizi dahada yükselecektir.

Pis Yedili iki grubtada düsmüs ama korkacak birsey yok Pis yedili arada böyle düsüyor ama sonra toparliyor.

Eyvah eyvah bircok kez yayinlanmasina ragmen yine iyi sonuclar almis.

Firar yarisi cok gerufen takip etmis.

Kanal 7 de gece gec saatte yayinlanan KV nin tekrari 1.5 Reyting alarak basarili olmus

Taht oyunları yayınlanıyor mu ya? ilk 100'de yok.

Taht oyunları yayınlanıyor mu ya? ilk 100'de yok.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]58[/TD]
[TD]TAHT OYUNLARI - GAME OF THRONES[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:13:09[/TD]
[TD]25:12:13[/TD]
[TD]00:50:48[/TD]
[TD]1,35[/TD]
[TD]7,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

a pardon görmemişim.

startv komedi dizisi dublaj yapması lazım how ı mother 20 dakka ama 15 20 share alir dizi 20 dakka komedi sinirsiz

ama tr altyazı gibi zevk alamam ben

Komedi dizilerinde sansür sorunu olabilir yalnız, genellikle +18 muhabbetler çok oluyor. Ya da çok geç yayınlanacak.

17.15 Beni Affet Özet
17.30 Beni Affet Yeni Bölüm
18.30 Yeni Bir Hayat
19.00 Ana Haber

şeklinde olursa Yeni Bir Hayat'ın reytingi artabilir.

kimse sölemio seksenler ucmus yeni gördüm

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]SEKSENLER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:53:47[/TD]
[TD]22:50:38[/TD]
[TD]01:36:22[/TD]
[TD]4,56[/TD]
[TD]10,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

trt dizileri bu aralar iyi gidio gibi

Ben dahil en az 3 kişi söyledi.

siteye biraz gec girdim butum yorumlari okuyayimda tekrara dusmeyeyim dedim ama reyting oynamalari hakkinda cogu kisi yanlis aciklamis.

1. obzg yukseldi sebebi karsinda gecen hafta mac vardi. ondan oncede ucurum vardi. ikiside gidice kendisini baskilayan bisey kalnadi ve yukseldi.

2.pis yedili dustu bu dusus dizinin kendisiyle yada sacmalamasiyla alakasi yok dizi hep sacma zaten
))))) sebebi karsisina benzer tarza 10 kez yayinlanmasina ragmen daha kaliteli komedi olan eyvah eyvah geldi. eyah eyvah ne kadar tekrari verilsede sbt ayni reytingi aliyor sebebi acik cocuk izleyicisi huseyin bademi cok sevmis. tekrar tekra izliyor .biliyorsunuz arka sokaklar 10 tekrarda verse cocuklar izliyor . dogal olarak pis yedilinin cocuk izleyicisi hemen daha kaliteli komediye gecip pis yediliyi dagitti olay bu.

3 ucurunun ab dususu obzg ile seksenlerle alakasi yok cunku dizi obzg ve sekser reklamdayken 23 civari basladi. ucurumun ab de dusmesi mac kaynakli gecen hafta mac yoktu malumunuz maclar sbtnin dandik deneklerine gore atv disinda hep ab si yuksek cikar
))) buda ucurumu vurmus gozukuyor

Son düzenleme:

bazi yerlerde hak veriyorum ucurum saati atv ye hem kanald yaradi

Oyle bir gecer zaman ki oranlarını yükseltmiş çok sevindim
pis yedilide düşmüş..
Seksenlerin bu totelde ki çıkışı şaşırtıcı gercekten..

Obgzk totelde büyük bı ihtimal 1. Ama ab biraz muamma..

totalde kesin birinci gibi ab dedigin gibi olabilir olmayabilir

Ben çoğu Türk dizisini saçma bulduğum için yabancı dizilere takmış durumdayım
Mesela dünki yayınlanan Ö.B.G.Z insanlar neden bu kadar dram sever ülkemizde komedi dizilerinin durumu vahim biraz ii gidip sonra tepetaklak oluyolar bu dram dizileri yüzünden..Ben hangi Türk dizisini açsam kesin bi saf hatta saflığı fazlasıyla aşmış bi kadın sonra yanına şeytanla yarışacak kadar zeki 3.dünya savaşı çıkartacak kadar kötü bi kadın olur ha ortada da bi adam ne yapcağını şaşırmış onu mu seçsem bunu mu seçsem diye dönüp durur daha sonra kesin adam temiz kalpli olanı seçer ama bu seferde kötü kalpli kadın boş dururmu binbir entirika onları ayırır ve kavuşmalarına engel olur ve işin ilginç yanı her yaptığı şey tutar ve hiç bi işi ters gitmez..Ö.B.G.Z de o dizilerden biri masrafsız bi şekilde götürüyolar işi sadece Küçük Osmana para verseler yeter o ağlar felan annesinden ayrılır reytingler bi anda en üst seviyeleri görür bizim ülkemizde duygu sömürüsü en çok iş yapan şeydir nasılsa senaristlerin yaratıcı olmasına felan ne gerek var ki saf ve şeytan 2 kadın ve acımasız bi dünya sonra en çok konuşulan dizilerdendir kesin..Bu dizi zirveyi bitene kadar asla bırakmaz baktı reytingler düşüyo hemen Küçük Osman devreye girer işi halleder o yüzden bu duygu sömürüsü diziyi asla izlemem..
Akşam Pis Yedili ve Seksenlere baktım onlar süperdi Orço Pis Yedili de tam moral dopingi Seksenlerde cd ci adam..Sonra saat 1e doğru başlayacak olan Özel Timi izledim o hepsinden güzeldi reytingleri de başladığı saate göre kötü sayılmaz ama Totaldaki reytingler gerçekten bu diziye göre az malesef:S

Turk halkı duygu sömürü dizileri çok beğeniyor demissinde.O büyük olgu kültürü eleştirmen saçmalık olmuş. Turk haklı onceden beri dramı kendi hayatının bı köşesinden biseyler bulduğu için izliyo..Çünkü biz Türkler oyyle herseyi kakara kikiri olarak algilayipta yasamadık, bütün olaylarımızda hep bı dram var. Doğal olarakta dramı kendimize sindiriyoruz ve reytinglerde de hep 1. Oluyo dramlar.. Başla kültürlerin komedi izleme oranı yüksek diye bizimde, komediye asılmamız saçmalık bizim kültürümüz drama daha yakın ve Birakta dramda ilerlesin..
Ve ; "masrafsiz , Osman sayesinde goturuyo" demissin. En azından Osman gibi sevimli birisi goturuyo ( ki öyle değil ) ama pis yedilideki itici ergen kişilik bozmalarından bin kat daha iyidir!