siteye biraz gec girdim butum yorumlari okuyayimda tekrara dusmeyeyim dedim ama reyting oynamalari hakkinda cogu kisi yanlis aciklamis.
1. obzg yukseldi sebebi karsinda gecen hafta mac vardi. ondan oncede ucurum vardi. ikiside gidice kendisini baskilayan bisey kalnadi ve yukseldi.
2.pis yedili dustu bu dusus dizinin kendisiyle yada sacmalamasiyla alakasi yok dizi hep sacma zaten
))))) sebebi karsisina benzer tarza 10 kez yayinlanmasina ragmen daha kaliteli komedi olan eyvah eyvah geldi. eyah eyvah ne kadar tekrari verilsede sbt ayni reytingi aliyor sebebi acik cocuk izleyicisi huseyin bademi cok sevmis. tekrar tekra izliyor .biliyorsunuz arka sokaklar 10 tekrarda verse cocuklar izliyor . dogal olarak pis yedilinin cocuk izleyicisi hemen daha kaliteli komediye gecip pis yediliyi dagitti olay bu.
3 ucurunun ab dususu obzg ile seksenlerle alakasi yok cunku dizi obzg ve sekser reklamdayken 23 civari basladi. ucurumun ab de dusmesi mac kaynakli gecen hafta mac yoktu malumunuz maclar sbtnin dandik deneklerine gore atv disinda hep ab si yuksek cikar
))) buda ucurumu vurmus gozukuyor