Alemsin kanka Şu an bence içinden ulan bu dizi hala nasıl bu kadar izlenebilir kahretsin falan diyorsun ama takıldın 3,15'e haftalardır aklında3.15’den 3.60’a yükselip ilk 10’na girmişsiniz bu sefer, tebrik ederim.
Alemsin kanka Şu an bence içinden ulan bu dizi hala nasıl bu kadar izlenebilir kahretsin falan diyorsun ama takıldın 3,15'e haftalardır aklında3.15’den 3.60’a yükselip ilk 10’na girmişsiniz bu sefer, tebrik ederim.
Kuşum 3 reyting alıyor neresine hasetleneceğim. Belki 4’ü görse iç geçirebilirdim.Alemsin kanka Şu an bence içinden ulan bu dizi hala nasıl bu kadar izlenebilir kahretsin falan diyorsun ama takıldın 3,15'e haftalardır aklında
Neyse 3 reytingle bile devam ediyoruz çatlasın düşmanlarKuşum 3 reyting alıyor neresine hasetleneceğim. Belki 4’ü görse iç geçirebilirdim.
Bu da birbakış açısı tabii.Neyse 3 reytingle bile devam ediyoruz çatlasın düşmanlar
Totalde neredeyse geçiyormuşuz 3.sezonumuzda Çukuru
KÇ hakkında birkaç kelamın olacak mı
Düşmanlar patlasın kıskananlar çatlasınÇukur'um nihayet bir grupta liderliği kaptı. AB'de de lider olursak Söz'ün fanları sezon arasında transfer edemedikleri Aras'a yazmaya başlayacak
SBA'nın yükselişi gerçekten şaşırtıcı. Dizinin senaryosu 3-4 yıl önce yazılmıştı buna rağmen yepyeni bir senaryo ile şov yapmaya başladı
Kayıtdışı'nın finali yayınlanmasa da olurmuş ama en azından 1 ay sonra bu imkanı sağladığı için FOX'a teşekkürler
Son olarak malum diziye artık totali hormonlu çiçekler diyeceğim bunu hak ediyorlar @denizz19
Totel pek mümkün görünmüyor oyüz den ABC1 de zirveyi bırakmayıp AB grubunu almak şimdirik yeter bence de cnm @MasacRE-
Cumartesi'ye atın Kenan'ıO3 Medya imzalı iki dizi karşı karşıya gelmez.
Totali biz alsak sevinir misinHaftaya AB'yi de alabiliriz ancak total zor. Ya millet şu balon diziyi nasıl izliyor anlamıyorum. Ben izlerken harbiden utanıyorum. Bu kadar abartılı hareketler olamaz ya.