Alemsin kanka3.15’den 3.60’a yükselip ilk 10’na girmişsiniz bu sefer, tebrik ederim.![]()
Alemsin kanka3.15’den 3.60’a yükselip ilk 10’na girmişsiniz bu sefer, tebrik ederim.![]()
Kuşum 3 reyting alıyor neresine hasetleneceğim.Alemsin kankaŞu an bence içinden ulan bu dizi hala nasıl bu kadar izlenebilir kahretsin falan diyorsun ama takıldın 3,15'e haftalardır aklında
![]()
Neyse 3 reytingle bile devam ediyoruz çatlasın düşmanlarKuşum 3 reyting alıyor neresine hasetleneceğim.Belki 4’ü görse iç geçirebilirdim.
![]()
Bu da birbakış açısı tabii.Neyse 3 reytingle bile devam ediyoruz çatlasın düşmanlar![]()
Totalde neredeyse geçiyormuşuz 3.sezonumuzda Çukuru
KÇ hakkında birkaç kelamın olacak mı![]()
Düşmanlar patlasın kıskananlar çatlasınÇukur'um nihayet bir grupta liderliği kaptı. AB'de de lider olursak Söz'ün fanları sezon arasında transfer edemedikleri Aras'a yazmaya başlayacak
SBA'nın yükselişi gerçekten şaşırtıcı. Dizinin senaryosu 3-4 yıl önce yazılmıştı buna rağmen yepyeni bir senaryo ile şov yapmaya başladı
Kayıtdışı'nın finali yayınlanmasa da olurmuş ama en azından 1 ay sonra bu imkanı sağladığı için FOX'a teşekkürler
Son olarak malum diziye artık totali hormonlu çiçekler diyeceğim bunu hak ediyorlar![]()
@denizz19
Totel pek mümkün görünmüyor oyüz den ABC1 de zirveyi bırakmayıp AB grubunu almak şimdirik yeter bence de cnm
Cumartesi'ye atın Kenan'ıO3 Medya imzalı iki dizi karşı karşıya gelmez.![]()
Totali biz alsak sevinir misinHaftaya AB'yi de alabiliriz ancak total zor. Ya millet şu balon diziyi nasıl izliyor anlamıyorum. Ben izlerken harbiden utanıyorum. Bu kadar abartılı hareketler olamaz ya.