3.15’den 3.60’a yükselip ilk 10’na girmişsiniz bu sefer, tebrik ederim. :A
Alemsin kanka :A Şu an bence içinden ulan bu dizi hala nasıl bu kadar izlenebilir kahretsin falan diyorsun ama takıldın 3,15'e haftalardır aklında :F

Söz, Çukur ve SBA tebrikler.
SBA ipten döndü cidden nasıl toparladılar hiç izlemediğim için şaşırdım. Bakalım 2-3 hafta daha nasıl gidecek o zaman netleşir.

Böyle giderse Çukur 'dan önce Siyah Beyaz Aşk AB'de 1.liği kapacak :A

Çukur'um nihayet bir grupta liderliği kaptı. AB'de de lider olursak Söz'ün fanları sezon arasında transfer edemedikleri Aras'a yazmaya başlayacak :F

SBA'nın yükselişi gerçekten şaşırtıcı. Dizinin senaryosu 3-4 yıl önce yazılmıştı buna rağmen yepyeni bir senaryo ile şov yapmaya başladı :D

Kayıtdışı'nın finali yayınlanmasa da olurmuş ama en azından 1 ay sonra bu imkanı sağladığı için FOX'a teşekkürler :A

Son olarak malum diziye artık totali hormonlu çiçekler diyeceğim bunu hak ediyorlar :F :F @denizz19

Çukur'um nihayet bir grupta liderliği kaptı. AB'de de lider olursak Söz'ün fanları sezon arasında transfer edemedikleri Aras'a yazmaya başlayacak :F

SBA'nın yükselişi gerçekten şaşırtıcı. Dizinin senaryosu 3-4 yıl önce yazılmıştı buna rağmen yepyeni bir senaryo ile şov yapmaya başladı :D

Kayıtdışı'nın finali yayınlanmasa da olurmuş ama en azından 1 ay sonra bu imkanı sağladığı için FOX'a teşekkürler :A

Son olarak malum diziye artık totali hormonlu çiçekler diyeceğim bunu hak ediyorlar :F :F @denizz19
Düşmanlar patlasın kıskananlar çatlasın :A

Konuyu yeni gördüm Kırgınlarım karşısında güçlü rakiplerine karşı iyi gidiyor tebrik ediyorum dizimizi:DSiyah beyaz aşk ab lerde harika gitmiş @Yiğitt Çukurda Abc1 de birinci olmuş :D Söz daha izleyemedim ama bataklık sahnesi çok konuşulmuş tebrik ederim onuda

Haftaya AB'yi de alabiliriz ancak total zor. Ya millet şu balon diziyi nasıl izliyor anlamıyorum. Ben izlerken harbiden utanıyorum. Bu kadar abartılı hareketler olamaz ya.

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi