27 Kasım 2016 Pazar Reyting Sonuçları

Seviyor Sevmiyor bu düşüşü nasıl oldu anlamış değilim , dün gerçekten çok güzel bölümdü , atv gün içinde diziye o kadar destek verdi ki hiç bir dizisine bu kadar sahip çıkmadı , kanal ipini hemen çekmez 30 .bölüme kadar şansı var , bir yerde okudum atv zeynep Çamcı'yı kendi kanalında başka proje için istiyormuş , biz dizinin sonuna kadar arkasında duruyoruz @Forumdash

hayat bazen tatlıdır tekrar toprlanmış haftaya toteli alır @Billy Kane @MayısKralı :Z
o hayat benimi geçmişiz tekrar @mrt-06 @xemrexxx :A :A :A

Seviyor sevmiyor tekrar 3 reytinge geri dönmüş sırrıın ortaya çıkması sadece 1 bölümlük 4 reytinglik miş dizi bu sezon final yapsa iyi olucak @Forumdash :(

demet progrmında serdar bey vardı @Bully kişiliğine tekrar hayran bıraktı hastalığınıda kısa zamanda atlatır inş :( :( :(
İzledin mi bölümü? Sonu bile 10 reytingti aslında :A Ocak ayına biterse şaşmam(b) Kerem Bursinli dizi atvde olursa Kerem'in dizisi pazarları yayınlanıyor zaten o gelebilir yerine(b) @hasancrtk16

@Forumdash kertenkele ve yeter bitecek sadece , sen @Çiğdem- bakma hâlâ liseli diziler peşinde ergenler gibi . Seviyor Sevmiyor dizisinin kalitesini herkes anlamaz romantik komediler içinde en içten , samimi oyunculuk bu dizide dizinin replikleri harika zaten , dünkü bölüm kesinlikle bu oranları almaya lâyık değil .

İzledin mi bölümü? Sonu bile 10 reytingti aslında :A Ocak ayına biterse şaşmam(b) Kerem Bursinli dizi atvde olursa Kerem'in dizisi pazarları yayınlanıyor zaten o gelebilir yerine(b) @hasancrtk16
izledim ayoll yalnız yiğitt son 2 bölümdür kendini aştı ayoll çok iyi oynuyor denize kiralık katil tuttu sandım haftayada denzie ailenle görüşücem diyor :F

benim en sevmediğim reyting 3 ortalama eğer 3 devam ederse yeni yıla bencede biter cnm zaten senaryoda sır ortaya çıktı güzel bir finalle şuan istedikleri hafta bitirebilirler bence :A