27 Kasım 2015 Cuma Reyting Sonuçları

bence 15 bölüm kadar yeni karakolda kalsınlar ayy bak bu izleyici mesutların banda dert olmasını seviyor cevherli bölümler çok yüksek reytingler almıstı o dönemki reytingleri yine alabilirsiniz bu yeni karakoldakı bölümlerde ekibin başının dertte olduğu bölümleri seviyor izleyici :F:F:F
yine derttetler hemde çifte dert Timur ve taşlıtepe mafyası avukat çok güçlü yanlarında emniyet müdürü burhan var

geçen hafta arka sokaklar totelde vadiyi bile geçebilir demiştik birazda şakasına ama 2.bölümden geçti vlla ayoll kanal d lanalının istemediği arka sokaklar bu hafta totelde kanal d kanalının en çok izlenen dizisi oldu allahın sopası yok işte adalet :F:F:F

arada göz attım 10.yılda bile 1.sezon tadındalar vadi şuan polat dıında 1.sezonan eser yok eski vadiyide bırakalım pusunun ilk sezon oyuncuları bile kalmadı yanı oyuncular dizinin kurgusu herşey değişti ama arka sokaklar şuan hala 1.sezondakı çizgisinin aynısı oyuncular aynı kurgu aynı müzikler herşey hatta bu sezon yeni senaristler geldiği halde hala dizinin öncekı sezonlardakı kurgusu aynen devam ediyor dizi 10yılda hiç bozmadı kendisini bunu başarabilen şuan tek dizi helal olsun demek düşüyor bizede 🙂🙂🙂
pompy sana nanik yapacak gibi bu sezon .:A

Total en çok izlenen gruptu yoksa değişti mi?:D bu lafın övgüdür:D
övmüyorum ki :A neyse zaten oradaki efsanelikte son 2 yılda gidiyor gibi :D daha önce de düştüğü olmuştu tnt ye geçtiğinde atv deki ilk geçişinde falan ama son 2 yılda iyice çöktü geçmişe oranla :D

İlk 5'e Kösem giremiyor sen hangi dünyadasın :D:D
haftalık reytinge bak totalde ilk 5 diziden biri değil :D
ayrıca kösemin reytingine önem vermiyoruz biz kalitesini sürdürsün yeter zaten diğer alanlarda liderlik bizde:A tayyip amca 2 laf etse diziye dizi totalde de yükselir:D

haftalık reytinge bak totalde ilk 5 diziden biri değil :D
ayrıca kösemin reytingine önem vermiyoruz biz kalitesini sürdürsün yeter zaten diğer alanlarda liderlik bizde:A tayyip amca 2 laf etse diziye dizi totalde de yükselir:D
İşine gelince MY eski reytinglerini gösteren sen :D gelip önemli değil diyorsun :A.Haftalığa bakarsak sizin ilk 5'i bırak ilk 20'de olduğunuz şüpheli(Ben bakmıyorum sen bakta söyle bana :D:D:D)

İşine gelince MY eski reytinglerini gösteren sen :D gelip önemli değil diyorsun :A.Haftalığa bakarsak sizin ilk 5'i bırak ilk 20'de olduğunuz şüpheli(Ben bakmıyorum sen bakta söyle bana :D:D:D)
15-16 falandı :D neyse basında-sosyal medyada-yurtdışı satışında 1.yiz :D bir reklam geliri kalıyor geriye onda da 1.olursak reytingin bir önemi kalmıyor:A

bence 15 bölüm kadar yeni karakolda kalsınlar ayy bak bu izleyici mesutların başında dert olmasını seviyor cevherli bölümler çok yüksek reytingler almıstı o dönemki reytingleri yine alabilirsiniz bu yeni karakoldakı bölümlerde ekibin başının dertte olduğu bölümleri seviyor izleyici :F:F:F
bence öyle olacak