vahide en azından hürrem in annelik yanını iyi oynuyor aşk kısmı vasat olsa daÇalişti işte ama olamadıBu demek değildir ki çok çok kötüdüler. Vahide ile Meryem bir mi? Değil. Vahde kötü oyuncu mu hayır. Böyle bişey gibi gibi
vahide en azından hürrem in annelik yanını iyi oynuyor aşk kısmı vasat olsa daÇalişti işte ama olamadıBu demek değildir ki çok çok kötüdüler. Vahide ile Meryem bir mi? Değil. Vahde kötü oyuncu mu hayır. Böyle bişey gibi gibi
FOX'uma her şey yakışır.hazal bihter gibi yapmaya çalıştı demiştin neredeo yetenek panpa Allah aşkınabaşroldeki çocuk da hazal da entrikacı tipler değiller emir-feriha gibi olsalar neyse
my ab de düşük çıkabilir maçtan dolayıhep böyle olmuştur maç şifreli de olsa ab grubu kaçar
fox uma da kolalı gömlek ne güzel yakışır
Vahide kaç yıllık oyuncu? Hazal kaç?vahide en azından hürrem in annelik yanını iyi oynuyor aşk kısmı vasat olsa dahazal bihter in hangi yanını iyi oynayabilir
onun orjinali de tutmamış ki uyarlaması tutsunVahide kaç yıllık oyuncu? Hazal kaç?Vahidenin yaşı olmasaydı o onu da yapamazdı derdikYaşi ile kapatıyor o kısmıSen gördün mü Vahde'yi hiç bekar olarakHep anne rolündeki rollerinde başarılı olduHastane dizisinde bakar /boşanmışı oynayamaya çalişti ama sonuç???
Orjinali tutmaiş dediğin dizi 6 sezon sürmüşonun orjinali de tutmamış ki uyarlaması tutsuno tarz bir diziyi tutturmak istiyorsan yetkin dikinciler yerine halit ergenç ya da kenan imirzalıoğlunu koyucan başka türlü şansı yok o tarz dizilerin
yaşı oalcak tabi yoksa nasıl çıkıp engin öztürk ün annesiyim desinayrıca vahide yi her an poh pho luyan fanalrı yok panpa dikkat edersen
sonunda final yapamadan iptal edilmiş mi edilmiş işteOrjinali tutmaiş dediğin dizi 6 sezon sürmüşHatta 10 milyon ile başlamiş ilk sezon 7 milyona düşmüş. Bumu düşmek
Yahu onların sezonluk anlaşma yaptiğini sanki bilmiyorsun😕 abc'nin ben lost haricinde hiçbir dizisine final dediğini duymadım hep iptal edildi haberlerini okuyorumsonunda final yapamadan iptal edilmiş mi edilmiş iştebizde vaktinde final yapan diziler bile uyarlanınca tutmuyor
sezonluk anlaşiyiler ama reyting bitince dizi de bitiyi işteYahu onların sezonluk anlaşma yaptiğini sanki bilmiyorsun😕 abc'nin ben lost haricinde hiçbir dizisine final dediğini duymadım hep iptal edildi haberlerini okuyorum
7 milyon alan şuan havalara uçuyor 2 ssezon anlaşması yapmiş oluyorlarsezonluk anlaşiyiler ama reyting bitince dizi de bitiyi işte
golden boy iptal kararı çıktığında 8 milyon ortalamaya sahipti7 milyon alan şuan havalara uçuyor 2 ssezon anlaşması yapmiş oluyorlarO zamanki değerini sen düşün
Onun fragmanında hayır yoktugolden boy iptal kararı çıktığında 8 milyon ortalamaya sahipti
en iyisi unutma beniShow'daki günlük dizinin tekrarına baktim ne dialogda hayır var ne de oyuncularda. bir dk bile sürmemiştir izleme sürem😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?