27 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çalişti işte ama olamadı:X Bu demek değildir ki çok çok kötüdüler. Vahide ile Meryem bir mi? Değil. Vahde kötü oyuncu mu hayır. Böyle bişey gibi gibi:)
vahide en azından hürrem in annelik yanını iyi oynuyor aşk kısmı vasat olsa da :) hazal bihter in hangi yanını iyi oynayabilir :X

hazal bihter gibi yapmaya çalıştı demiştin neredeo yetenek panpa Allah aşkına :D başroldeki çocuk da hazal da entrikacı tipler değiller emir-feriha gibi olsalar neyse :)

my ab de düşük çıkabilir maçtan dolayı :)hep böyle olmuştur maç şifreli de olsa ab grubu kaçar :X

fox uma da kolalı gömlek ne güzel yakışır :Z
FOX'uma her şey yakışır. :Z

Güldür Güldür coşanze liderliği ele geçirmiş Anlık'ta tebrikler.:)

vahide en azından hürrem in annelik yanını iyi oynuyor aşk kısmı vasat olsa da :) hazal bihter in hangi yanını iyi oynayabilir :X
Vahide kaç yıllık oyuncu? Hazal kaç? :X Vahidenin yaşı olmasaydı o onu da yapamazdı derdik:) Yaşi ile kapatıyor o kısmı:X Sen gördün mü Vahde'yi hiç bekar olarak:F Hep anne rolündeki rollerinde başarılı oldu:) Hastane dizisinde bakar /boşanmışı oynayamaya çalişti ama sonuç???

Vahide kaç yıllık oyuncu? Hazal kaç? :X Vahidenin yaşı olmasaydı o onu da yapamazdı derdik:) Yaşi ile kapatıyor o kısmı:X Sen gördün mü Vahde'yi hiç bekar olarak:F Hep anne rolündeki rollerinde başarılı oldu:) Hastane dizisinde bakar /boşanmışı oynayamaya çalişti ama sonuç???
onun orjinali de tutmamış ki uyarlaması tutsun :F o tarz bir diziyi tutturmak istiyorsan yetkin dikinciler yerine halit ergenç ya da kenan imirzalıoğlunu koyucan başka türlü şansı yok o tarz dizilerin :)

yaşı oalcak tabi yoksa nasıl çıkıp engin öztürk ün annesiyim desin :F ayrıca vahide yi her an poh pho luyan fanalrı yok panpa dikkat edersen :F

onun orjinali de tutmamış ki uyarlaması tutsun :F o tarz bir diziyi tutturmak istiyorsan yetkin dikinciler yerine halit ergenç ya da kenan imirzalıoğlunu koyucan başka türlü şansı yok o tarz dizilerin :)

yaşı oalcak tabi yoksa nasıl çıkıp engin öztürk ün annesiyim desin :F ayrıca vahide yi her an poh pho luyan fanalrı yok panpa dikkat edersen :F
Orjinali tutmaiş dediğin dizi 6 sezon sürmüş :X Hatta 10 milyon ile başlamiş ilk sezon 7 milyona düşmüş. Bumu düşmek :F:F

kim milyoner olmak ister pazartesi ve salıya oranla düşük aranlar almış.
yarışmacı faktörü de önemli tabi.
herzaman nerden bulacaksın enerjisi yüksek yarışmacıyı.

sonunda final yapamadan iptal edilmiş mi edilmiş işte :F bizde vaktinde final yapan diziler bile uyarlanınca tutmuyor :F
Yahu onların sezonluk anlaşma yaptiğini sanki bilmiyorsun😕 abc'nin ben lost haricinde hiçbir dizisine final dediğini duymadım hep iptal edildi haberlerini okuyorum:F

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 2.6 2) STAR: 2.03 3) FOX: 1.94

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 2.64 2) FOX: 2.39 3) SMNYL TV: 2.3

Son düzenleme:
Show'daki günlük dizinin tekrarına baktim ne dialogda hayır var ne de oyuncularda. bir dk bile sürmemiştir izleme sürem😕