27 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Obgzk 1. Kisa ve net daha uzatma
yakup sende biliyosun ki biü de öbgzk kadar güçlü dizi , öbgzknin karşısına nekdar diziler çıktı hiç biri geçemedi ama biü bunu başardı yani öbgzknin birincilik koltuğunu salladı bi kere yani her hafta zirve değişebilir

Duruma gore farkli kozlar kullandigini saniyosun, ama basarisiz bi yaklasim. Biu dua etsin de ali, aylin ve osmansiz bolumlere denk geldi.. Yoksa inan 4'u zor gecerdi.inan. Gecen hafta karambolde 1. Oldu diye heves yapma fena cakilirsin yere, bu arada senin bu kadar yediremeyen bi kisilik oldugunu hic dusunmezdin.her zamanki gibi overek basladin, sonra yerin dibine koyma cabalari.. Tabi senden beklenilicek bi davranis. Ama yanlis dizi'ye cattin!

yakup ben onu bunu bilmem ama biü , öbgzkyi devirmeye başardı zirve her hafta değişebilir bunu sende biliyosun , biü reklamdayken öbgzk uçuyo , öbgzk reklamdayken de tam tersi yani her hafta zirve el değiştirebilir.

vızeler bitmedi gitti
)))))

Benim vizeler sali gunu bitti

- - - Ekleme - - -

Benim tek bildigim biu'nin karambolde 1. olmasi...Obgzk, ilerleyen haftalarda gerekli cevabi verecektir.

o yediremen sensin bence

yakup öbgzk yi şu ana kadar kaç dizi çıktı hiç birisi deviremeyince , biü devirmeye başarınca sen yediremiyosun bu başarısını biünin