27 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu arada bende ilk basta seviyeli yazdim sonra ne olduda bu hallere geldim

- - - Ekleme - - -

Mahoni carsamba anliklarinin sali sayfasnda ne isi var

kreys hızını alamadı adresi şaşırdı bende diyorum bugün muhteşemin sayfasında niye kreys yok
)

aslında adresi bulsa orayada yazacakmış denk getirememiş
)

ezdi mi yakup güldürme lütfen aralarında 0.65 fark var sadece , ayrıca geçen hafta sen demiyomuydum biü izleyicileri topladı diye ama sadece öbgzk 7-8dk. sonra başlamıştı , şimdi 40dk. erken başlamış 7-8dakikada izleyici topluyosa 40dakikada hayli hayli toplamıştır ve o yüzden geçmiştir[8D]

Yukarki yorumlarinda da ayni seyleri yazmissin ve bende takir takir gercek cvplari soylemisim.. Ama hala kabullenmemek icin inat yapiyon ama nafile.. Obgzk samarladi

Yukarki yorumlarinda da ayni seyleri yazmissin ve bende takir takir gercek cvplari soylemisim.. Ama hala kabullenmemek icin inat yapiyon ama nafile.. Obgzk samarladi
yakup sen benim ne demek istediğimi anlamadın geçen hafta biü , öbgzkden erken başladı diye geçti dedin bu hafta niye aynı yorum kullanmadın hem sadece son kısmında değil biü 2-3defa öbgzkyi geçti

yakup sen benim ne demek istediğimi anlamadın geçen hafta biü , öbgzkden erken başladı diye geçti dedin bu hafta niye aynı yorum kullanmadın hem sadece son kısmında değil biü 2-3defa öbgzkyi geçti

Neden gecti cunku , o gectigi anlikta ikisi reklamdi biu dondu ama obgzk ondan 5 dk sonra dondu yayami o anlikta biu azicik bi farkla onde oldu ama diger 15'de obgzk fark atti. Al ikiside aynanda reklama gordi ve obgzk 5 dk gec baslamadina ragmen, diger anlikta hemen gecti. Burda esit gidilmis oluyo ki biu 5 dk kearda olmasina ragmen obgzk onu geciyo..
son kisimdakimi gecmeyi sayma o 15'in 15 dk sinda obgzk yoktu reklamdi.
anliycagin obgzk 1. Gun persembe olmus sana hala yedirememissin kendine

aralarında 1 reyting bile yok biü geçer yine merak etme sen

@muhteşemyuzyıl arkadaşimiz delilli ispatlı hem reklam konusunda hemde yok erken başladı zırvalamalarinin cevabını ayın kapağı niteliğindeki cevaplariyla vermiş...:U:U:U

kavğa yok kayıp şehir başladı dağılalım arkadaşlar
)

Obgzk bi tek biu'yi tokatlamAmis, bazikarinada fena vurmus canlari fena yanipta napicaklarini sasiriyolar..
tokat kapagi yapmis